El nuevo Madridista.Raul_64 je napisao/la:Benzema i Ronaldo zabili večeras...i Lorente je pogodio
A Villa fula li fula
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
El nuevo Madridista.Raul_64 je napisao/la:Benzema i Ronaldo zabili večeras...i Lorente je pogodio
Od kud to da je novi Madridista.Portillo je napisao/la:El nuevo Madridista.Raul_64 je napisao/la:Benzema i Ronaldo zabili večeras...i Lorente je pogodio
A Villa fula li fula
AkobogdaOTNYS_YNWA je napisao/la:Od kud to da je novi Madridista.Portillo je napisao/la:El nuevo Madridista.Raul_64 je napisao/la:Benzema i Ronaldo zabili večeras...i Lorente je pogodio
A Villa fula li fula
Ma ja, bolje da mi imamo Panjzemu nego tog gorostasog Baska.ek0 je napisao/la:Nadam se da nece biti nista od toga.Portillo je napisao/la:Jojjj ne mogu docekat sutra ujutru da sa merakom na AS-u citam kako je Llorenteov transfer samo formalnost...![]()
Po igrama nece odigrati vise utakmica za repku ali mislim da ce mu dati jos jednu oprostajnu utakmicu radi velicine koja je Raul....bilo bi lijepo.....a on kad zavrsi igracku karijeru njega u Realu ceka njegovo mjesto samo se nezna gdje..Nail for Real je napisao/la:Sanse da se Raul vrati u reprezentaciju su male, da ne kazem nikakve. Lose igra u Schalkeu, a kada dosad nije pozivan, sumnjam da ce mu Bosque dati sansu.
U Real ce se akobogda vratiti, ali ne kao igrac vec mozda u strucnom stabu ili upravi.
ti vječiti talenti se nemogu porediti sa ovom generacijom Španije...nekažem da Raul nije imao dobre suigrače ali ova skupina igrača teško da če se opet pojaviti...Španci su prije 15 godina počeli ulagati ogromne novce u omladinske pogone i ti rezultati su očiti ne samo kroz A selekciju nego redovno možemo vidjeti Špance U-17,U-19,U-21 kako su u završnicama turnira a večinu i osvoje....zbog toga možemo reči da se Raul prerano rodio....Monolog je napisao/la:Ma Villa je imao i trenere iza sebe(Aragones i Del Bosque su usadili pobjednički mentalitet Španiji). Nego, imao je i Raul tada najboljeg vezistu, Mendietu, bio je tu vječiti talenat Valeron(govorim o igračima koji su sličnih predispozicija kao Xavi). Raul je legenda, to mu niko ne može osporiti, ali nemojte ni umanjivati Villin doprinos reprezentaciji. Pa momak je dao toliko važnih golova da je to nevjerovatno.
Nego, i ja bih volio da Raul odigra još barem jednu utakmicu u dresu Španije.
Monolog je napisao/la:Ma Villa je imao i trenere iza sebe(Aragones i Del Bosque su usadili pobjednički mentalitet Španiji). Nego, imao je i Raul tada najboljeg vezistu, Mendietu, bio je tu vječiti talenat Valeron(govorim o igračima koji su sličnih predispozicija kao Xavi). Raul je legenda, to mu niko ne može osporiti, ali nemojte ni umanjivati Villin doprinos reprezentaciji. Pa momak je dao toliko važnih golova da je to nevjerovatno.
Nego, i ja bih volio da Raul odigra još barem jednu utakmicu u dresu Španije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.