Uh kakva ljevica Ronda, ali dobar i aperkat Paula. Kad je sljedeca runda?
NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
Ma trebao je kao lider bubnuti Hardena da se nastavi gužva.
Pa njesra je bilo upravo tu gdje se on nalazio, zato je i grlio Paula. Ko je mogao očekivati od one budale da će sa leđa uletit
Lik miran, tih, nema ekscesa otkako je ušao u ligu, a ovamo Paul i Rondo koji imaju historiju netrpeljivosti. Normalno da je išao da to smiri.
Lik miran, tih, nema ekscesa otkako je ušao u ligu, a ovamo Paul i Rondo koji imaju historiju netrpeljivosti. Normalno da je išao da to smiri.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
LeBron, igrač Lakersa, smiruje Paula igrača Raketa. Rondu i Ingramu nije ni a rekao.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:RODJENI22 je napisao/la:Koja muškarčina je ovaj ingram, onako s leđa može da udari samo pravi lav
i to 25 cm nizeg od sebe
Kilaza im je tu negdje
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Kanye je napisao/la:LeBron, igrač Lakersa, smiruje Paula igrača Raketa. Rondu i Ingramu nije ni a rekao.
Nije ga smirio nego ga je odvukao od tuče.
Kao što je Melo kasnije povukao Ingrama.
U tim gužvama ne gledaš ko je ko, nego da razdvojiš sudionike.
Al ae, dosta od mene. Opletite.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- branimir85
- Kontakt:
nek se nešto događa osim što se šutaju trice nenormalno
gledam dallas sinoć ,šutnuli su preko 50 puta.
kad je sljedeći obračun rondo vs paul?
gledam dallas sinoć ,šutnuli su preko 50 puta.
kad je sljedeći obračun rondo vs paul?
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
da,kako god,bas je muski nastupioBernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:RODJENI22 je napisao/la:Koja muškarčina je ovaj ingram, onako s leđa može da udari samo pravi lav
i to 25 cm nizeg od sebe
Kilaza im je tu negdje
Clutch je napisao/la:Kanye je napisao/la:LeBron, igrač Lakersa, smiruje Paula igrača Raketa. Rondu i Ingramu nije ni a rekao.![]()
da,bar bi tako postupio onaj ko želi prekid tuce
U tim guzvama gledas svoju ekipu.Clutch je napisao/la:Kanye je napisao/la:LeBron, igrač Lakersa, smiruje Paula igrača Raketa. Rondu i Ingramu nije ni a rekao.![]()
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Melo se isto sukobio s Ingramom,ako se pazljivo gledalo.Fazon je sto James uopste nije prisao Ingramu,koji je valjda bitan,jelte?Imao je priliku za to neprosredno prije sukoba Paul-Rondo,ali se okrenuo na drugu stranu i pustio da Ball vuce Ingrama.
Ja u životu nisam vidio da se protivnički igrač smiruje i razdvaja od tuče. A nagledao sam se tuča na poligonima 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa niko ziv nije ocekivao da je Ingram u stanju onakvo nesto napravit jer lik nema nikakvih ispada i jos je dosta povucen i miran. Jedina mana citave frke je sto niko nije dobro polomio i Paula i Hardena, Beasly je bio idealan za tu ulogu.
E jbg sad. I onda sam ja kok saker a ti objektivan.Brokula je napisao/la:Ja u životu nisam vidio da se protivnički igrač smiruje i razdvaja od tuče. A nagledao sam se tuča na poligonima
Evo nakon guglanja i 10 sekundi pretrage.
Ne to, Trevore.
Onaj ko želi da spriječi tuču ne gleda jel njegov suigrač ili nije, nego da rastavi sudionike.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- anonymousHD
- Kontakt:
Upravo to.Clutch je napisao/la:Onaj ko želi da spriječi tuču ne gleda jel njegov suigrač ili nije, nego da rastavi sudionike.
No, on će da se hejta, šta god da uradi.
choker paul ni fisnuti ne zna
,prislonio saku na rondovo lice ali zato lijevica ronda pogada metu 
teško je izgubit tuču gdje prvi udaraš 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da li je Bilbo Bagins ponovno poveo bandu tunelom u svlacionice Lakersa?
Pa sta da je i otiso Paul-u. Coj'ka zna dugo godina, medju najboljim mu jaranima, Ingrama tek upozno, Rondo mu vjerovatno nece ni biti u ekipi dugo.
Slijedeca runda veceras protiv Clippa. Leshi LA i igrom i sakamaBelmin6 je napisao/la:Ma trebao je kao lider bubnuti Hardena da se nastavi gužva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.