Oni i MuseMonolog je napisao/la:Uh, 2015. je bilo strava. Usput, imam osjećaj da su Foo Fightersi svake godine tamo.Moggi je napisao/la:rock am ring majka![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
K'o i Prodigy na Exitu.Osim13 je napisao/la:Oni i MuseMonolog je napisao/la:Uh, 2015. je bilo strava. Usput, imam osjećaj da su Foo Fightersi svake godine tamo.Moggi je napisao/la:rock am ring majka![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
idemo na ozoru vracati se iskonskome i ispitivati vlastitu seksualnostPenaltiky je napisao/la:6-7 + bobicaMonolog je napisao/la:Za četiri osobe.![]()
Dva para išla, pa...![]()
Ma može, jašta. Neće ti ništa falit.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Gej stop.Rigoletto je napisao/la:idemo na ozoru vracati se iskonskome i ispitivati vlastitu seksualnostPenaltiky je napisao/la:6-7 + bobicaMonolog je napisao/la:Za četiri osobe.![]()
Dva para išla, pa...![]()
Ma može, jašta. Neće ti ništa falit.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
ne budi primitivanPenaltiky je napisao/la:Gej stop.Rigoletto je napisao/la:idemo na ozoru vracati se iskonskome i ispitivati vlastitu seksualnostPenaltiky je napisao/la:
6-7 + bobica
Ko bi rekao da će politička krila IZ i KC bit progresivnija sto se **** tiče od mene. SPC je davno odmakla i Amsterdamu.Rigoletto je napisao/la: ne budi primitivan
Sad bi ti Hendo rekao da si zaostaoPenaltiky je napisao/la:Ko bi rekao da će politička krila IZ i KC bit progresivnija sto se **** tiče od mene. SPC je davno odmakla i Amsterdamu.Rigoletto je napisao/la: ne budi primitivan
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jel ti volis davat il primat?Rigoletto je napisao/la:ne budi primitivanPenaltiky je napisao/la: Gej stop.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
kako se slože zvijezde taj danKanye je napisao/la:Jel ti volis davat il primat?Rigoletto je napisao/la:ne budi primitivanPenaltiky je napisao/la: Gej stop.
I sve zavisi od Šabana i Sinana. Doduše slabo od Sinana ovih dana.Rigoletto je napisao/la:kako se slože zvijezde taj danKanye je napisao/la:Jel ti volis davat il primat?Rigoletto je napisao/la: ne budi primitivan
prosle soad i rammsteinMonolog je napisao/la:Uh, 2015. je bilo strava. Usput, imam osjećaj da su Foo Fightersi svake godine tamo.Moggi je napisao/la:rock am ring majka![]()
Mislim da je 2012. bila jedna od jačih postava, al' tad nisam bio ni blizu odlaska.
usput u szegedu je ovde najbolji fest, propade mi da vidim moju muzu lanu ove godine
Zarathustra
Moggi je napisao/la:usput u szegedu je ovde najbolji fest, propade mi da vidim moju muzu lanu ove godinegej ponude stahp
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Kome bi ga prije složio?KK_Bosna je napisao/la:Moggi je napisao/la:usput u szegedu je ovde najbolji fest, propade mi da vidim moju muzu lanu ove godinegej ponude stahp
Lani il Arianni?
Valjda se i Osim javi.
samo bih ga dao lidiji bacic, kakve lane, kakve ariane...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Al znas koliki bi joj bio u ruci. Ja konto ova Lana neka bolja ckapi. Kad ono, ono blago iznad prosjeka.Osim13 je napisao/la:Ma Lana, pored Ariane bi se osjećao ko pedofil
Podmenom bi Arianna skičala ko prosječan sokak u Slavoniji u Novembru
KK_Bosna je napisao/la:samo bih ga dao lidiji bacic, kakve lane, kakve ariane...
najunderrated na balkanu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kod Ariane bi mozda i imao sanse. Ima niske standarde. Ne zna se koji joj je gori bio.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 1 gost.