Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la SiamoNoi » 21 okt 2018, 22:57

sljivo je napisao/la:Gatuzo je još neiskusan, svih ovih kola i ovu tekmu ekipa mu pokazuje oscilacije. Čini mi se da se on prije svega prilagođava protvniku nego što ganja da ima svoju igru i da nju fura u svim tekmama. Mislim da se nada da će individualnom kvalitetom riješiti one slabije a ove jače ovakvim pristupom ili pristupima. Rizično je to. Nek ti buranija uzme bodove gotov si.
Realno,nema ni Milan kadar za nosit se trenutno sa prve tri ekipe lige.Inter je ovo trebao riješit još u prvom dijelu i skoro se ostalo bez pobjede što bi bilo blago razočaranje.Milan mora dobit utakmicu manje što ima i -3 je nad mjestom koje vodi u LP.I što duže se trebaju na toj nekoj maloj razlici zadrzat kako bi do kraja ostali u igri i dali si šansu.Slično kao Inter prosle godine.S tom razlikom da je tada Spalletti ipak furao neki svoj stil u svakoj utakmici dok je što ovdje kazes kod Gattusa nesto drugaciji slucaj.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 21 okt 2018, 22:59, ukupno mijenjano 2 puta.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 21 okt 2018, 22:58

Poraz na dusu Gattusa.
Inter puno bolji,vise pokazali i na kraju zasluzeno slavili. Cestitke navijacima intera na pobjedi

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 okt 2018, 23:02

SiamoNoi je napisao/la:
sljivo je napisao/la:Gatuzo je još neiskusan, svih ovih kola i ovu tekmu ekipa mu pokazuje oscilacije. Čini mi se da se on prije svega prilagođava protvniku nego što ganja da ima svoju igru i da nju fura u svim tekmama. Mislim da se nada da će individualnom kvalitetom riješiti one slabije a ove jače ovakvim pristupom ili pristupima. Rizično je to. Nek ti buranija uzme bodove gotov si.
Realno,nema ni Milan kadar za nosit se trenutno sa prve tri ekipe lige.Inter je ovo trebao riješit još u prvom dijelu i skoro se ostalo bez pobjede što bi bilo blago razočaranje.Milan mora dobit utakmicu manje što ima i -3 je nad mjestom koje vodi u LP.I što duže se trebaju na toj nekoj maloj razlici zadrzat kako bi do kraja ostali u igri i dali si šansu.Slično kao Inter prosle godine.S tom razlikom da je tada Spalletti ipak furao neki svoj stil u svakoj utakmici dok je što ovdje kazes kod Gattusa nesto drugaciji slucaj.
Inter je prošle sezone nastojao igrati fudbal stalno, ovaj Milan sa Gatuzom to ne igra, dijelom što ne mogu, dijelom što Gatuzo to tako postavi.

Znaš, nije toliki problem što se on zatvori protiv Intera, na kraju krajeva jači ste od nas trenutno, al' je problem što će Milan ovako izgledati i protiv Juventusa i protiv Chieva, određeni dio utakmice, samo je pitanje koliko je protivnik sposoban da to iskoristi, a koliko je Milan pod Gatuzom kiksao protiv manjih ekipa, reklo bi se da su protivnici itekako sposobni.

I onda skontaš da tako od Lige prvaka nema ništa, jednostavno ne igraš fudbal i ne djeluješ kao ekipa koja zaslužuje Ligu prvaka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 okt 2018, 23:04

Big game igrač, nikad neće izdati. Da sam vlasnik, menadžer, šta već nekog kluba, odma bi blank ček ponudio Kinezima. Strašan igrač.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 21 okt 2018, 23:17

Zamjere mu što nema puno dodira sa loptom na utakmicama
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 21 okt 2018, 23:27

-6. Mi dolazimo! Crno bijeli jel vas strah? :cool:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 okt 2018, 23:30

Mago je napisao/la:-6. Mi dolazimo! Crno bijeli jel vas strah? :cool:
Pa djetetam kad se zaholacamo sad padaju Barca, Lazio, Genoa, pa opet Barca...i onda nas hladi Frosinone i Atalanta :D Classic inter
=\_1921_/=

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 okt 2018, 23:35

Osim13 je napisao/la:Big game igrač, nikad neće izdati. Da sam vlasnik, menadžer, šta već nekog kluba, odma bi blank ček ponudio Kinezima. Strašan igrač.
Nema tog čeka koji ga odvodi iz Intera.Skida Meazzu sa trona najboljih strijelaca u povijesti kluba :kafa:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 okt 2018, 23:50

SiamoNoi je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Big game igrač, nikad neće izdati. Da sam vlasnik, menadžer, šta već nekog kluba, odma bi blank ček ponudio Kinezima. Strašan igrač.
Nema tog čeka koji ga odvodi iz Intera.Skida Meazzu sa trona najboljih strijelaca u povijesti kluba :kafa:
To bi još bolje bilo, iskreno se nadam da će ostati i lagano se ušetati u odabrano društvo Intera.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 okt 2018, 00:25

miki_92 je napisao/la:kakav grob je ova Wanda, zamisli zbog nje suknuti jaranu :rol:
Maxi se spasio :beba:
slika
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 22 okt 2018, 00:48

Igraci kao Icardi, Cristiano Ronaldo, Dzeko, Higuain podsjecaju na onaj stari dobri Calcio i hvala im na tome.

Po meni, mozda je subjektivno, Inter ima jedan od najboljih stoperskih tandema na svijetu(Skrinar, De Vrij-zamjena im Miranda) i ponajbolju 9ku - Mauro Icardi.
NON MOLLARE MAI

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 22 okt 2018, 01:04

Alen Škoro je napisao/la:
Po meni, mozda je subjektivno, Inter ima jedan od najboljih stoperskih tandema na svijetu(Skrinar, De Vrij-zamjena im Miranda).
slika

:kafa: :mrgreen:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 22 okt 2018, 01:17

Lillard je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:kakav grob je ova Wanda, zamisli zbog nje suknuti jaranu :rol:
Maxi se spasio :beba:
slika
Wanda je beton,**** jarane.

Icardi je najbolji napadac svijeta.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 okt 2018, 01:19

nije ni meni wanda toliko loša :mrgreen:

ma i da je grob od žene, manje bitno, je li baš teško zamisliti da se eto možda, baš... vole :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 22 okt 2018, 01:37

Meni se nedavno desila slicna situacija,dje nisam nista kriv a ispalo je da sam smece tako da...**** jarane.

Nisu mi jasni talijani koliko prigovaraju,a covjek je kapiten u pravom smislu te rjeci ne J**+ nikakve pritiske ni 1% a daje golove ko na traci.
Za mene najbolji napadac danasnjice.
I igrac kojeg bi najradije vidio u Madridu.

Pogba

Post Postao/la Pogba » 22 okt 2018, 18:28

:mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 22 okt 2018, 22:33

slika
:salut:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 okt 2018, 22:40

Bonucci: Zbog Juventusa sam odbio Manchester United
Reče čovjek koji je zbog raspalog Milana odbio Juventus.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Pogba

Post Postao/la Pogba » 24 okt 2018, 09:44

Serie A = NBA
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 24 okt 2018, 19:43

Dzoni je napisao/la:Meni se nedavno desila slicna situacija,dje nisam nista kriv a ispalo je da sam smece tako da...**** jarane.

Nisu mi jasni talijani koliko prigovaraju,a covjek je kapiten u pravom smislu te rjeci ne **** nikakve pritiske ni 1% a daje golove ko na traci.
Za mene najbolji napadac danasnjice.
I igrac kojeg bi najradije vidio u Madridu.
Zato što znaju priču iza svega.

Čovjek ga doveo u Evropu, otvorio mu vrata kuće i udomio dok se ne snađe a ovaj prvo šta je uradio je bilo to da mu je zabio ženi. Poslije još i djecu uzeo.

Mislim, ako je tebi to ok onda s tobom nešto nije uredu.

To da je dobar napadač stoji. Najbolji nije.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.