Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
hvala @majestic24 i @Johnyx95 
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Moguće zbog pisanja u vezi sinoćnjeg prekida utakmice između Italije i Srbije.Admir_Sa je napisao/la:Nakon 10 godina forumiranja na raznim forumima, prvi put popi ban ovde, 24 sataAl sto je najgore ne znam zbog cega, pisalo nesh nakon upozorenja moderatora nastavio sa nekakvim pisanjem
![]()
![]()
- adnan_nanda
- Kontakt:
haha i ja sam sinoc prvi put dobio ban u zivotu, i to zbog jedne recenice, ionako rijetko sta napisem jer mi je mrsko pisat
al' izgleda nisam potrefio dobar trenutak sinoc 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Ma nisam tu nish komentarisao, garant oko majmuna cire neshtoOTNYS_YNWA je napisao/la:Moguće zbog pisanja u vezi sinoćnjeg prekida utakmice između Italije i Srbije.Admir_Sa je napisao/la:Nakon 10 godina forumiranja na raznim forumima, prvi put popi ban ovde, 24 sataAl sto je najgore ne znam zbog cega, pisalo nesh nakon upozorenja moderatora nastavio sa nekakvim pisanjem
![]()
![]()
Da nisi šta ružno pisao. ah ah
nema potpisa
- majestic24
- Kontakt:
Ma pusti moderatore...evo jedna "sala" za laku noc od mene
James Bond 007
Dusan Kecman 006
James Bond 007
Dusan Kecman 006
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- legenda reala
- Kontakt:
ma i ja sam komentarisao na obje teme ali nisam dobio nikakav ban ,
a bio moderator onaj neki Aleksandar Veliki
a bio moderator onaj neki Aleksandar Veliki
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
jeste nekulturni kako ja nikad ban nisam dobio
@drH hvala !
@drH hvala !
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Jašta ste nego nekulturni, ustvari neznate se izražavat... Ja sam popio ban al ne na jedan dan, nego na sedmicu
hehe ( davno )
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nisam dobio niti ću. Nemam razloga svoj bijes i frustraciju pokazivati preko tastature ( na forumu )
. Fino stolić pored sebe i udarati, šakama, nogama, glavom
. Nebitno. 
Nisam ni ja ništa radio, ustvari izražavao svoje osjećaje, nego svoje mišljenje o savezu i na koji način bi ga trebali "skinut" 
Ma jok, stoni tenis... I volim gledat odbojku kad cure igraju...joooooj..legenda reala je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:Gimnazijada..
A sto su si svi postovi u italic![]()
šta rade gimnazijalke ,jeli ono ti u šahu nastupaš
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- legenda reala
- Kontakt:
EdinTM87 je napisao/la:Ma jok, stoni tenis... I volim gledat odbojku kad cure igraju...joooooj..legenda reala je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:Gimnazijada..
A sto su si svi postovi u italic![]()
šta rade gimnazijalke ,jeli ono ti u šahu nastupaš![]()
![]()
Ma i ja kako ove naše igraju(mislim iz mog grada) ,prošle godine su čini mi se osvojile.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dobro što ih gledate, možete li im išta ovako
?!
evo i ja se nakon kratkotrajnog 3 bana vracam
htio sam upitat imal neko Ultras Magazine zna li da li sada izlaze , i gdje mogu napraviti duxericu po svojo zelji =

htio sam upitat imal neko Ultras Magazine zna li da li sada izlaze , i gdje mogu napraviti duxericu po svojo zelji =
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- legenda reala
- Kontakt:
ma parimo oči,možeš li im ti što godGunnerS je napisao/la:Dobro što ih gledate, možete li im išta ovako?!
Sve i da mogu nesmijem, mala me drži na oku
- legenda reala
- Kontakt:
ma ja se ono sa nekima družim ,i ne pokušavam nešto ovakoGunnerS je napisao/la:Sve i da mogu nesmijem, mala me drži na oku![]()
![]()
kad si budala, ako ima kakvih dobri, navali, ne čekaj
Uzmi što ti život da, možeš se kasnije kajat, vjeruj mi ( nije iz ličnog iskustva ), 
- legenda reala
- Kontakt:
znam ,kaže u mene jedan jaran kad vidi kaku dobru ma rupa ko rupa haj bogati ,a drugi od birača nema ****GunnerS je napisao/la:kad si budala, ako ima kakvih dobri, navali, ne čekajUzmi što ti život da, možeš se kasnije kajat, vjeruj mi ( nije iz ličnog iskustva ),