Ovaj Radnik ako sad ne izgubi od Pobjede u Tesanjci, tesko da se moze nesto promijeniti sto se tice prvaka... Ljudi il' igraju ili imaju kesa pa kupuju, a vjerujem da igraju jer su prosle sezone bili extra ekipa. Medjutim, citajuci komentare ovdje sa tih utakmica (radnika) vidim da sudije lagano odredjuju stanje na tabeli sto je veoma lose za napredak fudbala.
@DesimaL
Na kraju ni kriv ni duzan ispadnes seljacka ekipa, a natjeraju te na takav potez ne komplet klub vec pojednce iz kluba ovi "ljudi u crnom". Valjda vam ovo nije "pozitivan samar" pa da dodjete za vikend i nas razbijete

Po meni najbolje bi bilo da dodjete sa juniorima pa da i mi kojeg igraca odmorimo za hadzice. (salim se naravno).
Ja, rece mi jedan sudija iz Zenice da od reorganizacije vjerovatno nema nista, razlog jer se bune klubovi iz Hercegovine, a zasto se bune ne treba nikom crtati.. Sad dal' ce savez pokazat muda pa reorganizovati ligu, ili ce pokleknuti i popustiti pritiscima kao i u vecini slucajeva nezzz, ugl. tu je zapelo tako da nista vjerovatno od reorganizacije sljedece sezone...
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.