Ne znam, po meni smo isti poslje rata sto se uspjeha u Europi tice. Mi smo prvi dosli do treceg pretkola (Newcastle), i onda ispali od Malage. Cak sta vise imali smo i bolji omjer nego vi 06-e. Mi smo te godine odigrali 8 tekmi u Europi od toga 4 dobili, 1 igrali nerijeseno i 3 izgubili, dok ste vi odigrali 8, 3 dobili i 5 izgubili.samosarajvo je napisao/la:
Da zakljucimo ?Prije rata smo bolji u domacoj ligi (i po broju bodova i titula ) a vi u Europi
Poslje rata ste vi bolji u Pl Bih (samo po broju titula) a mi,barem po meni, bolji u Europi mada ne toliko bolji kao vi od nas prije rata ? Slazes se ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Sto se tice stadiona ja dok ne vidim kranove i bagere ne vjerujem nista a po pitanju nadolazecih utakmica ocekujem pobjede u sve i jednom susretu to je moje vidjenje i uvijek optimisticno . Oko ovog dijaloga koje bolji zna se da smo uvijek bili najbolji .
Naprijed Zeljo ljubavi moja
Naprijed Zeljo ljubavi moja
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
u Lukavici osvajate maximalno jedan bod - i to ako osvojite budite zadovoljni
Dobro,a kako nam se pise u kupuNole1 je napisao/la:u Lukavici osvajate maximalno jedan bod - i to ako osvojite budite zadovoljni
1921-2011
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
OK!Nole1 je napisao/la:u Lukavici osvajate maximalno jedan bod - i to ako osvojite budite zadovoljni
Za zivot cijeli!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Sve to stoji ali vi niste Europe od 2003 vidjeli a mi svake godine smo izlazili u skoro uvjek izbacivali jedan klub.Zeljovac_1921 je napisao/la:Ne znam, po meni smo isti poslje rata sto se uspjeha u Europi tice. Mi smo prvi dosli do treceg pretkola (Newcastle), i onda ispali od Malage. Cak sta vise imali smo i bolji omjer nego vi 06-e. Mi smo te godine odigrali 8 tekmi u Europi od toga 4 dobili, 1 igrali nerijeseno i 3 izgubili, dok ste vi odigrali 8, 3 dobili i 5 izgubili.samosarajvo je napisao/la:
Da zakljucimo ?Prije rata smo bolji u domacoj ligi (i po broju bodova i titula ) a vi u Europi
Poslje rata ste vi bolji u Pl Bih (samo po broju titula) a mi,barem po meni, bolji u Europi mada ne toliko bolji kao vi od nas prije rata ? Slazes se ?
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Nema bodova u LukaviciEsii TM87 je napisao/la:Dobro,a kako nam se pise u kupuNole1 je napisao/la:u Lukavici osvajate maximalno jedan bod - i to ako osvojite budite zadovoljni
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
nema bodova al zato ima lukmire, rudonja, regoja...znanje imanje...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Dobro stoji i to, i to je cinjenica, ali opet iz tog razloga sam naglasio "uspjeh"! Sve zavisi sta ti uspjehom smatras, recimo po meni eo moze sad Rudar Prijedor dici ligu i slijedecih 10 godina biti tu po sredini i dnu tabele, a Travnik tih 10 godina vazda biti drugi na tabeli, ali opet Prijedor je uspjesniji jer je digo ligu, ili ne?samosarajvo je napisao/la:Sve to stoji ali vi niste Europe od 2003 vidjeli a mi svake godine smo izlazili u skoro uvjek izbacivali jedan klub.Zeljovac_1921 je napisao/la:Ne znam, po meni smo isti poslje rata sto se uspjeha u Europi tice. Mi smo prvi dosli do treceg pretkola (Newcastle), i onda ispali od Malage. Cak sta vise imali smo i bolji omjer nego vi 06-e. Mi smo te godine odigrali 8 tekmi u Europi od toga 4 dobili, 1 igrali nerijeseno i 3 izgubili, dok ste vi odigrali 8, 3 dobili i 5 izgubili.samosarajvo je napisao/la:
Sto znaci vi niste igrali nigdje gdje mi nismo igrali, postigli smo isto poslje rata u Europi sto se uspjeha tice. Kad jedan od klubova udje u grupnu fazu takmicenja onda je ucinio korak vise, a ovako je isto.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
[/quote]
Ne znam, po meni smo isti poslje rata sto se uspjeha u Europi tice. Mi smo prvi dosli do treceg pretkola (Newcastle), i onda ispali od Malage. Cak sta vise imali smo i bolji omjer nego vi 06-e. Mi smo te godine odigrali 8 tekmi u Europi od toga 4 dobili, 1 igrali nerijeseno i 3 izgubili, dok ste vi odigrali 8, 3 dobili i 5 izgubili.[/quote]
Sve to stoji ali vi niste Europe od 2003 vidjeli a mi svake godine smo izlazili u skoro uvjek izbacivali jedan klub.[/quote]
Dobro stoji i to, i to je cinjenica, ali opet iz tog razloga sam naglasio "uspjeh"! Sve zavisi sta ti uspjehom smatras, recimo po meni eo moze sad Rudar Prijedor dici ligu i slijedecih 10 godina biti tu po sredini i dnu tabele, a Travnik tih 10 godina vazda biti drugi na tabeli, ali opet Prijedor je uspjesniji jer je digo ligu, ili ne?
Sto znaci vi niste igrali nigdje gdje mi nismo igrali, postigli smo isto poslje rata u Europi sto se uspjeha tice. Kad jedan od klubova udje u grupnu fazu takmicenja onda je ucinio korak vise, a ovako je isto.[/quote]
navijac sam ŽELJE i to sto si zadnje reko stoji sve koji prodje dalje od 3 pretkola je napravijo najveci uspjeh do tad oba kluba u evropi su isto uspjesni s tim da sarajevo ima vise utakmica sto znaci da je opet ŽELJO bolji u manje utakmica uradio ono sto sarajevo s vise...a u ligi nemamo sta pričati ŽELJO je velesila za sve klubove u BiH (po uspjesima) !
Ne znam, po meni smo isti poslje rata sto se uspjeha u Europi tice. Mi smo prvi dosli do treceg pretkola (Newcastle), i onda ispali od Malage. Cak sta vise imali smo i bolji omjer nego vi 06-e. Mi smo te godine odigrali 8 tekmi u Europi od toga 4 dobili, 1 igrali nerijeseno i 3 izgubili, dok ste vi odigrali 8, 3 dobili i 5 izgubili.[/quote]
Sve to stoji ali vi niste Europe od 2003 vidjeli a mi svake godine smo izlazili u skoro uvjek izbacivali jedan klub.[/quote]
Dobro stoji i to, i to je cinjenica, ali opet iz tog razloga sam naglasio "uspjeh"! Sve zavisi sta ti uspjehom smatras, recimo po meni eo moze sad Rudar Prijedor dici ligu i slijedecih 10 godina biti tu po sredini i dnu tabele, a Travnik tih 10 godina vazda biti drugi na tabeli, ali opet Prijedor je uspjesniji jer je digo ligu, ili ne?
Sto znaci vi niste igrali nigdje gdje mi nismo igrali, postigli smo isto poslje rata u Europi sto se uspjeha tice. Kad jedan od klubova udje u grupnu fazu takmicenja onda je ucinio korak vise, a ovako je isto.[/quote]
navijac sam ŽELJE i to sto si zadnje reko stoji sve koji prodje dalje od 3 pretkola je napravijo najveci uspjeh do tad oba kluba u evropi su isto uspjesni s tim da sarajevo ima vise utakmica sto znaci da je opet ŽELJO bolji u manje utakmica uradio ono sto sarajevo s vise...a u ligi nemamo sta pričati ŽELJO je velesila za sve klubove u BiH (po uspjesima) !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zeničanin Kenan Kremic boluje od teske bolesti (Akutne limfne leukemije) i trenutno se nalazi na lijecenju u Sarajevu. Pozivom na broj 090/291-054 donirate 2 KM, a pozivi vaze sa fiksnih i mobilnih telefona BH Telecoma (061 i 062). Ko je u mogucnosti neka nazove. Pomozimo Kenanu da ode na operaciju!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Samosarajevo je napisao: Sve to stoji ali vi niste Europe od 2003 vidjeli a mi svake godine smo izlazili u skoro uvjek izbacivali jedan klub.
S tim se ne bih složio, jer je Željo te 2003.,2004. i 2005. godine bio drugi i 2010. prvi u prvenstvu BiH i igrao je u Evropi, osim ono kada su nas, ali i Vas kaznili zbog neispunjavanja uvjeta za licenciranje. Završio bih samo sa još jednom konstatacijom, a ona je da je Željo u ovom zadnjem desetljeću, znači od 2001.-2010. godine, Osvojio tri titule prvaka, zatim tri puta bio drugi u prvenstvu, iz čega proizlazi da smo u zadnjih 10 godina, na koje se često pozivate, bili 6 puta ispred Vas na prvensrvenoj tabeli. U tom periodu smo osvojili i 2 KUPa isto kao i Vi, a u tom periodu ste Vi osvojili jedno prvenstvo.
S tim se ne bih složio, jer je Željo te 2003.,2004. i 2005. godine bio drugi i 2010. prvi u prvenstvu BiH i igrao je u Evropi, osim ono kada su nas, ali i Vas kaznili zbog neispunjavanja uvjeta za licenciranje. Završio bih samo sa još jednom konstatacijom, a ona je da je Željo u ovom zadnjem desetljeću, znači od 2001.-2010. godine, Osvojio tri titule prvaka, zatim tri puta bio drugi u prvenstvu, iz čega proizlazi da smo u zadnjih 10 godina, na koje se često pozivate, bili 6 puta ispred Vas na prvensrvenoj tabeli. U tom periodu smo osvojili i 2 KUPa isto kao i Vi, a u tom periodu ste Vi osvojili jedno prvenstvo.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
JOŠ DVA DANA...Seyo_TM je napisao/la:nema bodova al zato ima lukmire, rudonja, regoja...znanje imanje...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Puna tri dana i haman pet sati ..MU'MIN T.M. je napisao/la:JOŠ DVA DANA...Seyo_TM je napisao/la:nema bodova al zato ima lukmire, rudonja, regoja...znanje imanje...
AMAR OSIM
Hvala nasim sportskim prijateljima i njihovom brki na fer i postenom odnosu prema nama. Samo za vasu info, poslije nepostojeceg penala za vas, Velezova igra se raspala, zaradili smo 2 crvena kartona, nervoza medju igracima itd. Da Velez ovako osvaja bodove, ja bih prvi bio protiv toga ali eto neka vam sluzi na cast sampioni moji...
Tekst sa sportsport.ba:
Tako je kaznu od tri utakmice suspenzije zaradio sudija Robert Zrilić, koji je bio glavni sudija na utakmici između Veleža i Željezničara u 8. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Zrilić je svirao nepostojeći jedanaesterac za Željezničar u susretu sa Veležom, a propustio dosuditi očiti prekršaj u šesnaestercu rođenih.
Tekst sa sportsport.ba:
Tako je kaznu od tri utakmice suspenzije zaradio sudija Robert Zrilić, koji je bio glavni sudija na utakmici između Veleža i Željezničara u 8. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Zrilić je svirao nepostojeći jedanaesterac za Željezničar u susretu sa Veležom, a propustio dosuditi očiti prekršaj u šesnaestercu rođenih.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
ERARE HUMANUM EST, RESPECT.Stole iz Bora je napisao/la:Puna tri dana i haman pet sati ..MU'MIN T.M. je napisao/la:JOŠ DVA DANA...Seyo_TM je napisao/la:nema bodova al zato ima lukmire, rudonja, regoja...znanje imanje...
P.S.DOK JE BRKE--NEMA FRKE
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
Kad možeš čekati 2 onda možeš i 3 dana. 
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
IGRA se raspala...joj humora...reci raspalo se primitivno ponasanje, udaranje, guranje i maltretiranje sudije, i trebali ste dobiti jos 2 crvena...ne da ste pali na niske grane, nego na humus...vise je sudija pogrijesio sto nije dosudio onakav penal na lazi, nego sto je za onaj duel svirao penal...vfcmostar je napisao/la:Hvala nasim sportskim prijateljima i njihovom brki na fer i postenom odnosu prema nama. Samo za vasu info, poslije nepostojeceg penala za vas, Velezova igra se raspala, zaradili smo 2 crvena kartona, nervoza medju igracima itd. Da Velez ovako osvaja bodove, ja bih prvi bio protiv toga ali eto neka vam sluzi na cast sampioni moji...
Tekst sa sportsport.ba:
Idi jadi nekom drugom ko nije gledao utakmicu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
E moj rođeni koliko ste vi napaćeni,a mogu vas i razumjeti gigant poput Veleža tavori na dnu,bio je i sudionik 1. lige,otet mu je stadion i tako sve u nedogled,ali na pogrešne se istresaš taj prvi penal da li je bio ili nije ne znam rečemo da jeste ali se zato može reći da je taj sudija kompenzirao taj penal nedosudivši NAMA čisti penal nad Lazom.Svoje probleme i jade istresaš na pogrešno mjesto...vfcmostar je napisao/la:Hvala nasim sportskim prijateljima i njihovom brki na fer i postenom odnosu prema nama. Samo za vasu info, poslije nepostojeceg penala za vas, Velezova igra se raspala, zaradili smo 2 crvena kartona, nervoza medju igracima itd. Da Velez ovako osvaja bodove, ja bih prvi bio protiv toga ali eto neka vam sluzi na cast sampioni moji...
Tekst sa sportsport.ba:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
titula2010
- Kontakt:
Ma vi ste super prosli,kako ste igrali.Samo me interesuje sto nama prebacujes losu edukaciju sudija?vfcmostar je napisao/la:Hvala nasim sportskim prijateljima i njihovom brki na fer i postenom odnosu prema nama. Samo za vasu info, poslije nepostojeceg penala za vas, Velezova igra se raspala, zaradili smo 2 crvena kartona, nervoza medju igracima itd. Da Velez ovako osvaja bodove, ja bih prvi bio protiv toga ali eto neka vam sluzi na cast sampioni moji...
Tekst sa sportsport.ba:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.