FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
napokon neko da pogodi srz problemabraco je napisao/la:Elvisa Karića.irfo je napisao/la:Strasan kvalitet imaju, puno su kvalitetniji od goska nema sto, od 100 tekmi treba li bi dobiti 100, o cemu ba pricamo pa mi nikog nismo nadigrali, a redom su nas skolovali na grbavici radnik , krupa, gosk, sloboda itd.SF6 je napisao/la:To da nemaju kvalitet treba okaciti macku o rep.
Kakav god kvalitet da imaju jaci su od goska. Poraz? Ocigledna posljedica nezalaganja i kurcobolje igraca.
Kakav ba kvalitet, ekipa puna skarta i tri godine ista situacija, svi se mjenjaju osim jednog covjeka.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ovo je smjesno. Drugi na tabeli u borbi za titulu i klub kaznjava sam sebe. Familija Zeljo ode u helac.
- MocMahale444
Vrlo pametan potez kluba. Svaka cast.
Mislim da su igraci to zasluzili (ne svi).
Mislim da su igraci to zasluzili (ne svi).
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ovako će Miske danas nakon sjednice UOirfo je napisao/la: napokon neko da pogodi srz problema
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/30236 ... canu-kaznu
Ionako ne igraju. Nece protiv Zvijezde nista bit drugacije u odnosu na ostale meceve. Ne brinite za to. 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
Strucnjak01
- Kontakt:
Ovo moze covjek koji je dao svojih 20 miliona. Sta ce miske dao 100 hiljada i uzeo na kamatu 20, vidio on gazde nije. Stranke mu dale pare, on pozaposljavo kao da je megamix pravnika kao sve u nasoj drzavi. Niko ni za ne odgovara osim sto se na igrace istresaju svake godine i traze trulu jabuku vec 4 godine!!braco je napisao/la:Ovako će Miske danas nakon sjednice UOirfo je napisao/la: napokon neko da pogodi srz problema
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/30236 ... canu-kaznu
Inače sam ozbiljan bio
- MocMahale444
Gledaj ovog hibiskusa
Jel Miske Zeljo ili sta strucnjak?
Jel Miske Zeljo ili sta strucnjak?
Kad bi im nargile obecali poletjeli bi svi na trening sad. Daj shishe za pulene.
pomislit ce ljudi da se salis u ovako ozbiljnim situacijamabraco je napisao/la:Inače sam ozbiljan bio
Evo nam i sindikata 
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ovaj potez bi mogao donjeti katastrofalne posljedice za klub. Skim uprava misli saradjivati, ako ovako budu kaznjavali one od kojih su ovisni.
Teško se šaliti u ovakvim situacijamairfo je napisao/la:pomislit ce ljudi da se salis u ovako ozbiljnim situacijamabraco je napisao/la:Inače sam ozbiljan bio
- MocMahale444
Treba ih nagraditi, to su borci. Igraju na sniti hljeba i casi vode. Nemaju uslove. Da je travnjak dobar sigurno bi pokazali sta znaju.
Neznalice moj Muha, ali nisu oni krivi sto ne znaju, kriv je onaj ko je mislio da imaju kvalitet da igraju u najvecem klubu u drzavi.MocMahale444 je napisao/la:Treba ih nagraditi, to su borci. Igraju na sniti hljeba i casi vode. Nemaju uslove. Da je travnjak dobar sigurno bi pokazali sta znaju.
Miske janje okrenuo pa jos nema nikakvih inf. sa sastanka.
Jel ga Sejo osakatioLjoZee je napisao/la:Miske janje okrenuo pa jos nema nikakvih inf. sa sastanka.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MocMahale444
Ima i toga, slazem se s tim da treba odgovarati ko ih je doveo. Ne samo njih nego 1000005 igraca u zadnjih par godina.irfo je napisao/la:Neznalice moj Muha, ali nisu oni krivi sto ne znaju, kriv je onaj ko je mislio da imaju kvalitet da igraju u najvecem klubu u drzavi.MocMahale444 je napisao/la:Treba ih nagraditi, to su borci. Igraju na sniti hljeba i casi vode. Nemaju uslove. Da je travnjak dobar sigurno bi pokazali sta znaju.
Stavi to po strani sad jer nije Miske tema.
Budi realan i reci kako nekad igraju ko doksa a isti ti igraci par tekmi poslije toga katastrofa.
Znaci igraju kako je njima kurcu cejf.
Svi su govorili treba ih kazniti, mozda je los tajming ali zasluzili su iskreno.
Ovo je sve taktika 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Hardzavi, Pact1921, Proximic, SamoTi4000, Vanja8 i 38 gostiju.