Da nije kod Keme?Penaltiky je napisao/la: Što bi saginjala glavu?![]()
![]()
Ja tamo po potpis išao
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nije, kod jednog starijeg likaASD je napisao/la:Da nije kod Keme?Penaltiky je napisao/la: Što bi saginjala glavu?![]()
![]()
Ja tamo po potpis išao
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Nije valjda da pored ovolike Tuzle nisi nasao bolji lokal od Ajse?Sarmelino je napisao/la:Zato cemo mi u AjsuPenaltiky je napisao/la:i ja gledam, njih dvojica, šuma, izvinjenja nekakvaRamiy je napisao/la:jel samo meni gej ova prepiska iznad
200k puta sam prosao kroz onaj trzni i nikad u zivotu mi nije palo na pamet da svratim tu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Penaltiky je napisao/la:Kod Nihade?tuzlak1987 je napisao/la:Jednom sam tu bio. Na kraju izgubio pamcenje, nabacivao se nekoj konobarici od 55 godina.![]()
Treba kod Cvrlje napravit forumsko druženje u Tz. Aerials, Sarma, Solinaš, ASD, Anell, Ti, Ja. Fedex i Kobe možda, da se raspitam imaju li kafu
A nas ko yebe. Krivo im sto moremo popit vise od njihLjumanM95 je napisao/la:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Pa vidi ekipe s kojom bih bila.Penaltiky je napisao/la: Što bi saginjala glavu?![]()
![]()
Ja tamo po potpis išao
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ja bi se hvalio da budem viđen sa sobom.Aerials je napisao/la:Pa vidi ekipe s kojom bih bila.Penaltiky je napisao/la: Što bi saginjala glavu?![]()
![]()
Ja tamo po potpis išao
@kobe nisam usao nikad al mi je blizu.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
tk klan
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
My point exactly.ASD je napisao/la:Nisi dobro procitala, imam i ja.Aerials je napisao/la:Pa vidi ekipe s kojom bih bila.Penaltiky je napisao/la: Što bi saginjala glavu?![]()
![]()
Ja tamo po potpis išao
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pa zar si stvarno ocekivao bolje od njega? Ocekujem da postane clan SDPa do kraja prve godine. Previse je povodljiv.kobe24 je napisao/la: Nije valjda da pored ovolike Tuzle nisi nasao bolji lokal od Ajse?
200k puta sam prosao kroz onaj trzni i nikad u zivotu mi nije palo na pamet da svratim tu.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ja sam ovdje balans ekipa.Kanye je napisao/la:Pa zar si stvarno ocekivao bolje od njega? Ocekujem da postane clan SDPa do kraja prve godine. Previse je povodljiv.kobe24 je napisao/la: Nije valjda da pored ovolike Tuzle nisi nasao bolji lokal od Ajse?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
sta znace ovih desetak propustenih poziva za dvije minute, sa razlicitih brojeva nekakav pozivni ne znam ni ja odakle, i par poruka sa "sifrom za aktivaciju vibera" ? Jel iko to dozivio?
Haj ti, nisi svakako od tog posla, ja živim u Tušnju x4-6 prolaza dnevno min i nisam.kobe24 je napisao/la:Nije valjda da pored ovolike Tuzle nisi nasao bolji lokal od Ajse?Sarmelino je napisao/la:Zato cemo mi u AjsuPenaltiky je napisao/la: i ja gledam, njih dvojica, šuma, izvinjenja nekakva
- Slatinash_7
- Kontakt:
Kod Ajše se ne svraća,kod Ajse se ode..Ima i do Ajše jedan fin lokal za pojesti,prema tusanjskoj dzamiji tamo..Moze kod Cvrlje druzenje ili jos bolje u Akademiju da odemo jedan vikend,Sarmelinho pogotovo,da vidi malo kako to izgleda,ako nalete kakve dvije dbele u crveno crnim haljinama golih ledja 
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ono kad helco ima vise standarde od tebe.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
megaffon je napisao/la:sta znace ovih desetak propustenih poziva za dvije minute, sa razlicitih brojeva nekakav pozivni ne znam ni ja odakle, i par poruka sa "sifrom za aktivaciju vibera" ? Jel iko to dozivio?
Kanye je napisao/la:Ono kad helco ima vise standarde od tebe.
Zakopaj i 3x kulhuvalahumegaffon je napisao/la:megaffon je napisao/la:sta znace ovih desetak propustenih poziva za dvije minute, sa razlicitih brojeva nekakav pozivni ne znam ni ja odakle, i par poruka sa "sifrom za aktivaciju vibera" ? Jel iko to dozivio?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Koji si ti rasista, svaki treći post neki ciganiASD je napisao/la:Ne znam gdje se to tacno nalazi, vjerovatno jesam bio, jel tu radi kakav cigan kao konobar?
Kod Ajše se ode da se izvrne ko čarapa.
Meni žao sto nema više Checka, Flamenca, Undergrounda
Nećete uAjšu niste niprije
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.