Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Italia
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Italia » 24 okt 2018, 20:42

Jedan od najboljih na svijetu, i uz Higuaina najbolji u Kalcu.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

senadrosoner
Kontakt:

Post Postao/la senadrosoner » 24 okt 2018, 21:19

Forza Inter igrao sam i na kladionici 2/GG 10.20 kvota ... :mrgreen:

Takodjer volio bi da i Napoli iznenadi večeras zbog Anćelotija. .

Valjda u neko skorije vrijeme dočekam i Milan u LP . :urnebes:
Ac.Milan 2001-2024!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 okt 2018, 21:28

Fino je ovo postavio Luciano, Inter ovdje ne bi trebao izgubiti osim u slučaju nekakve pojedinačne greške, a iz kontre uvijek mogu biti opasni :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 okt 2018, 21:57

ti bi da ne izgube, a ovamo ne mogu tri pasa povezati :mrgreen:

mada je to solidno postavljeno u defanzivi, ali ovi naprijed su užas.

al' šta ćeš drugo, kad se sjetim milana prije par godina, samo stojiš, gledaš kako se dodaju i moliš boga da ne doživiš debakl :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 24 okt 2018, 22:01

Pa bio bi debakl da igra Messi.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 24 okt 2018, 22:04

Samo da neko kad primi loptu se okrene i izbije 3 4 igraca barce Inter bi zabio 2 3 gola. Presing barce je dobar je su nasi igraci u grcu i strahu. Fali jedan Radja da malo koga i po carapama udari prljavo, primi loptu, zagradi je i onda dalje ovako se svelo sve na Brozovica a druga 2 kao da ne postoje u vezi a narocito Borja

Pogba

Post Postao/la Pogba » 24 okt 2018, 22:17

Barcelona je smijesna ekipa bez Messia. Naravno, Inter jos nije na levelu da im moze parirati, ali mogu sa vise hrabrosti izjednaciti. Bespotreban respekt, vidjeti pod Roma lani.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 okt 2018, 22:33

ma čim su ih bili malo stisli na početku poluvremena odmah su se ovi pogubili, ali opet kasnije dođe do izražaja daleko jača barsina sredina, to je ta glavna razlika.

mada ih na meaci mogu stisnuti i izvući pozitivan rezultat iako su sa ovim kiksom totenhema skoro pa sigurno prošli.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 24 okt 2018, 22:50

Sa Messiem bi ovdje i petarda bila. A taj isti Inter se poigrao sa Milanom neki dan kao sa kujicom, i onda vidiš gdje je ko zapravo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Pogba

Post Postao/la Pogba » 24 okt 2018, 22:57

Steta za kasni gol, ali Napoli i pored toga sto je jedini kiksao protiv Zvezde sam odlucuje o sebi, kuci s PSG-om moze osigurati prolaz.

#MaxOUT

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 okt 2018, 23:00

rope11 je napisao/la:ti bi da ne izgube, a ovamo ne mogu tri pasa povezati :mrgreen:

mada je to solidno postavljeno u defanzivi, ali ovi naprijed su užas.

al' šta ćeš drugo, kad se sjetim milana prije par godina, samo stojiš, gledaš kako se dodaju i moliš boga da ne doživiš debakl :mrgreen:
Ma i mislio sam defanzivno dobro postavljeno, al' opet su bili većim dijelom tekme vjerovatno previše nazad, kad god su izašli malo više, onda su i ličili na nešto.

Radja je tu dosta falio, siguran sam da bi on dosta poyebao koncepciju ovog veznog reda Barce, al' eto jbg, fali to još nešto u igri Intera da se može reći da su se vratili u sami vrh europskog fudbala, al' u suštini je ok.

I ne kontam samo jednu stvar, što Spaletti forsira ovog D'Ambrosia i Asamoaha na bekovskim pozicijama ispred Vrsaljka i Dalberta, isto i prošle godine je forsirao Danila, a Dalbert i onakav Cancelo su znali biti na klupi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 okt 2018, 23:05

ma i oni su prep.ičkasto i sa previše respekta ušli na teren, ali barsa je jednostavno jači tim i tu sva diskusija staje.
treba još vremena proći da inter i pogotovo milan postanu neki bitan qurac u evropi kao što su bili prije, tek u ovakvim utakmicama i omjerom snaga vidiš koliko zaostaješ za top klubom.

ali šta ih briga, dobiti psv kući i oni su prošli, cilj zadovoljen.

koji sam ja maler, uključim stream da odgledam zadnjih par minuta i za desetak sekundi ga napoli primi :lolno: odmah isključim, šta ću, rekoh primit će i treći ako nastavim gledati.

svejedno odličan rezultat za njih, ali će onaj kiks sa zvijezdom sanjati.

FORZA MILAN !

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 okt 2018, 23:23

L'Avvocato je napisao/la:Čovjek ga doveo u Evropu, otvorio mu vrata kuće i udomio dok se ne snađe a ovaj prvo šta je uradio je bilo to da mu je zabio ženi. Poslije još i djecu uzeo.
:lol: :lol: :lol:

Puko i ti.
Raonffa je napisao/la:I ne kontam samo jednu stvar, što Spaletti forsira ovog D'Ambrosia i Asamoaha na bekovskim pozicijama ispred Vrsaljka i Dalberta, isto i prošle godine je forsirao Danila, a Dalbert i onakav Cancelo su znali biti na klupi.
Jer su bolji od Vrsaljka i Dalberta.Barem za sada.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 okt 2018, 18:59

SiamoNoi je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:Čovjek ga doveo u Evropu, otvorio mu vrata kuće i udomio dok se ne snađe a ovaj prvo šta je uradio je bilo to da mu je zabio ženi. Poslije još i djecu uzeo.

Puko i ti.
Raonffa je napisao/la:I ne kontam samo jednu stvar, što Spaletti forsira ovog D'Ambrosia i Asamoaha na bekovskim pozicijama ispred Vrsaljka i Dalberta, isto i prošle godine je forsirao Danila, a Dalbert i onakav Cancelo su znali biti na klupi.
Vala ovaj Asamoah je najgori u odbrani, konstantno pravi neke glupe greške i unosi nervozu u tim, D'Ambrosio onako, tipujem da je Vrsaljko dosta bolji igrač od njega.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 okt 2018, 19:39

betis ove levate oducava od fudbala

trebalo je biti 0-5 d sad

Pogba

Post Postao/la Pogba » 25 okt 2018, 19:54

Leonardo, Brocchi, Seedorf, Inzaghi, Gatusso, vjerovatno sam nekoga zaboravio :damn:

Vrijeme je da Milan bar jednog ljudskog trenera dovede. Pošto ne ide bivšim Milanovim igračima dajte Juventina Contea da im pomogne. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 25 okt 2018, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.

#MaxOUT

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 25 okt 2018, 19:54

Raonffa je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:

Puko i ti.
Vala ovaj Asamoah je najgori u odbrani, konstantno pravi neke glupe greške i unosi nervozu u tim, D'Ambrosio onako, tipujem da je Vrsaljko dosta bolji igrač od njega.
Naravno da je bolji, ali mislim da je rovit pa nije ni igrao nikako. Asamoah je skandalozan poslednje 2-3 utakmice, trebalo bi ga klupirati da se malo dohaviza, Dalbert je svakako bolji LB:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 okt 2018, 19:57

Pogba je napisao/la:Leonardo, Brocchi, Seedorf, Inzaghi, Gatusso, vjerovatno sam nekoga zaboravio :damn:

Vrijeme je da Milan bar jednog ljudskog trenera dovede. Pošto ne ide bivšim Milanovim igračima dajte Juventina Contea da im pomogne. :mrgreen:
Sljedeći Shevchenko ili Oddo :kafa:

Pogba

Post Postao/la Pogba » 25 okt 2018, 19:58

Raonffa je napisao/la:
Ili Željko Kalač. :lol:

#MaxOUT

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 okt 2018, 20:01

Pogba je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Ili Željko Kalač. :lol:
Ma može, njega ako ništa za trenera golmana :kafa:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.