FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2018, 08:22

Toliku su frku stvorili oko ovog ko da nemaju sta jesti tobejarabi. Ocigledno da imaju te kazne i nagrade odavno. Sve su mogli vratiti i dobit vise sa pobjedama protiv Zvijezde i pitara. Mozda kontali mlatnuli Zrinjski pa zamazali oci za GOSK i ostale utakmice. E pa ne moze bruku oprat nista.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Strucnjak01
Kontakt:

Post Postao/la Strucnjak01 » 25 okt 2018, 08:56

Kaznit Fatu pod hitno.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 okt 2018, 09:22

Svi mi volimo Zelju i zato i komentarisemo desavanja u klubu. Samo fascinira me koliko pojedini komentari odisu gluposcu. Zar stvarno neko misli da su igraci i njihovi menadzeri toliko glupi da ce dopustiti da im u ugovoru stoji da im se moze oteti plata jer su izgubili utakmicu. Razmislite malo, dopustio je Vranjes da mu neko otme 10.000 jer smo izgubili. Nemojte vi biti mentalni retardi kad vec u klubu takvi postoje.

Strucnjak01
Kontakt:

Post Postao/la Strucnjak01 » 25 okt 2018, 09:41

To su ipak pravnici, kako su samo pravno zavrsili stopera iz Slobode **** mu majku majkinu.

U nedostatku posla rade na forumu :urnebes:

Djuroje
Kontakt:

Post Postao/la Djuroje » 25 okt 2018, 12:03

Treniraju li danas ?Jel prekinut bojkot?Zna li ko sta ?

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 okt 2018, 12:22

Ma samo nek je miske u klubu, nije vazno koji smo na tabeli ili koji u ligi, rezultat je u drugom planu, najvaznije je da je covjek tu, ostalo me ne interesuje :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 25 okt 2018, 13:00

Ima i ta Irfo, o svemu se beljezga samo ononom najvaznijem tisu misu.Halo ba nisu igraci glodaci na normi.Treba malo kaznit nekazem ali ima i ona stara,pametniji popusta u najpovoljnijem trenutku.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 okt 2018, 13:38

Vecina vas je trazila ovakvo nesto ne znam sto se bunite sad...covjek bi pomislio da Miske forum cita

Ja iskreno u ovome ne vidim nista dobro. Cuj 80% plate im uzet :crazy: bezobrazluk
=\_1921_/=

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 25 okt 2018, 13:50

Slagirana uprava misli da ce ovim potezom kupiti onaj gluplji dio navijaca koji kada klub izgubi bodove misli da je to zbog nezalaganja igraca. Ono pobjede te ljudi i nadigraju a ti onako pametan zakljucis ma to je zato sot se nase pi?ke ne trude, ne bore i ne trce a ne zato sto jednostavno nemaju kvalitet. Dok god postoje takvi mozgovi koji ne vide da losi rezultati kluba nemaju veze sa zalaganjem igraca vec sa njihovom kvalitetom ovi iz uprave ce raditi ovakav cirkus.

Jer zamisli ti kakav glupan moras da budes pa da mislis da Blagojevic, Zajmovic itd itd mogu pobjediti svakoga nego mrsko im da se trude i bore pa nece a inace su top kvaliteta :lol: :lol:
Zadnja izmjena: japa, dana/u 25 okt 2018, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2018, 13:50

Zavalit ce nas sad protiv Zvijezde pa ce im onda na vrat navijaci i onda u krug. Ovi na Upravi, ovi na igrace. Veselo.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 okt 2018, 13:51

Treba ih poslat da postavljaju krov na istok, makar neke koristi da imamo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 okt 2018, 14:03

LjoZee je napisao/la:Zavalit ce nas sad protiv Zvijezde pa ce im onda na vrat navijaci i onda u krug. Ovi na Upravi, ovi na igrace. Veselo.
Daleko od toga da branim ikoga, ali da sam na mjestu igraca ja bi sad izaso na teren protiv zijvezde i sjeo..ko oni u srbiji nedavno sto su uradili.

Brate poso ko i svaki drugi. Zamisli vama sef kaze htio sam ovaj mjesec dobit firme milion niste to ostvarili nema vam plate...a ti svaki dan ustajao u 8 dolazio na poso, radio itd. To sto neko poso igraca privhata emotivno previse to je druga stvar.

Haj da im se uzmu te neke premije, 10% plate i slicno, ali ovo je iskreno bezobrazluk i pranje samog sebe. Mahalski klub postali. Uprava radi ono sto ce se svidjet navijacima....bez ikakavog plana i razmisljanja o tome sta ce bit sutra. :crazy: :crazy:
=\_1921_/=

Strucnjak01
Kontakt:

Post Postao/la Strucnjak01 » 25 okt 2018, 14:03

japa je napisao/la:Slagirana uprava misli da ce ovim potezom kupiti onaj gluplji dio navijaca koji kada klub izgubi bodove misli da je to zbog nezalaganja igraca. Ono pobjede te ljudi i nadigraju a ti onako pametan zakljucis ma to je zato sot se nase pi?ke ne trude, ne bore i ne trce a ne zato sto jednostavno nemaju kvalitet. Dok god postoje takvi mozgovi koji ne vide da losi rezultati kluba nemaju veze sa zalaganjem igraca vec sa njihovom kvalitetom ovi iz uprave ce raditi ovakav cirkus.

Jer zamisli ti kakav glupan moras da budes pa da mislis da Blagojevic, Zajmovic itd itd mogu pobjediti svakoga nego mrsko im da se trude i bore pa nece a inace su top kvaliteta :lol: :lol:
Nema tu 10 pravi navijaca. Ako cemo se ravnat po prici s forum koji je napravila uprava za njihove bolesne umove i jos par maloljetnih degena dobijes da raja okolo pocne pricati iste price.
Odavno degenericnije navijace nismo imali, bilo je prije svega al ovo je bolest.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 okt 2018, 14:05

Sljedeći korak je oduzimanje kopački, priča se čak da su i dresovi upitni, sve vodi ka tome da će ekipa gologuza izaći na teren iduće kolo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2018, 14:10

Ja sam odmah nakon Slobode ili GOSKA-a rekao da im trebaju odbit od plate. Ne sad da nemaju hljeba da jedu ne daj Boze vec da malo osjete posljedice bruke. Ne moze se u fudbalu svaka pobijedit, ali ovdje je vise tekmi u kontinuitet u pitanju. Pokazali su da mogu igrati na pocetku tj. Zrinjski, derbi i te do pauze. Od te pauze mi ne mozemo 15 minuta sastavit u toku tekme da kazes ubijamo protivnika u pojam. Najbolje oni znaju sta su dogovorili, kako i kad. Tesko ce se ovo rijesit jer mi se cini da je Uprava( skoro svi) tvrdoglavi, a nece ni ovi lahko popustit jer je tu ukljucen i strucni stab, doktori itd.

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 25 okt 2018, 14:24

Popustite sa tih 80% nije.80 vec 60% !!!! 60%
i da im se svaki mjesec odbije.toliko imaju veca primanja od svih nas navijaca. sa 5 milja na 2.200 jedan mjesec a ima oh sto igraju 5 g u zelji i nisu uzeli titule je i malo. S tim da su ispali iz kupa popusili gosk sloboda krupa mladost...i onda kad su uzeli celika ni ne znajuci kako i zrinjskog kao skontali puno im se osbilo za jedan mjesec? a sta je sa premijama???? ili sa 4 mjeseca prije sto su uzeki 20 milja??? Nemoj da branite klosare( cast pojedincima sto ginu za dres) Da se ne.vracamo sta se trenera otjeralo radi njih i kako se picke.ponasaju na terenu. Dosle sline ispred nas u kaknju 1000 ljudi doslo niko im A nije rekao. Da sebi cir ne drmam i Krupe za.titulu i slicno. fuj majke im **** klosarake. Uhljebili se po 4 godine misle da su nezamjenjivi.
ŽELJEZNIČAR 1921

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 okt 2018, 14:30

biceDUPLA je napisao/la:Popustite sa tih 80% nije.80 vec 60% !!!! 60%
i da im se svaki mjesec odbije.toliko imaju veca primanja od svih nas navijaca. sa 5 milja na 2.200 jedan mjesec a ima oh sto igraju 5 g u zelji i nisu uzeli titule je i malo. S tim da su ispali iz kupa popusili gosk sloboda krupa mladost...i onda kad su uzeli celika ni ne znajuci kako i zrinjskog kao skontali puno im se osbilo za jedan mjesec? a sta je sa premijama???? ili sa 4 mjeseca prije sto su uzeki 20 milja??? Nemoj da branite klosare( cast pojedincima sto ginu za dres) Da se ne.vracamo sta se trenera otjeralo radi njih i kako se picke.ponasaju na terenu. Dosle sline ispred nas u kaknju 1000 ljudi doslo niko im A nije rekao. Da sebi cir ne drmam i Krupe za.titulu i slicno. fuj majke im **** klosarake. Uhljebili se po 4 godine misle da su nezamjenjivi.
Ja bih otjero sve te klosare i uhljebljene a onda bih nabio nogom i onog sto ih je doveo i uhljebio. Ustvari prvo njega pa onda ove ostale.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 25 okt 2018, 14:43

Danas kasnio trening pola sata, igrači imali sastanak sa Šiljkom.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 okt 2018, 14:49

Takooo jeeee samo HIM vi recite. Ja radim za 600 on igra za 5000 i gube utakmice ne moze to tako...TAKOOO JEEEE budimo MAHALA ,,,TAKOOO JEEE budimo hajduk...TAKOOO JEEEE svi cemo problem rijesit....TAKOO JEEEE niko nije iznad kluba, osim mene navijaca....TAKOOO JEEEE svi su krivi osim uprave...TAKOOO JEEEEE ZIVIO MISKE...ZIVIOOOO
=\_1921_/=

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 okt 2018, 14:51

invincible1921 je napisao/la:Takooo jeeee samo HIM vi recite. Ja radim za 600 on igra za 5000 i gube utakmice ne moze to tako...TAKOOO JEEEE budimo MAHALA ,,,TAKOOO JEEE budimo hajduk...TAKOOO JEEEE svi cemo problem rijesit....TAKOO JEEEE niko nije iznad kluba, osim mene navijaca....TAKOOO JEEEE svi su krivi osim uprave...TAKOOO JEEEEE ZIVIO MISKE...ZIVIOOOO
:rol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jestamaji, mavi i 20 gostiju.