Nisi mogao sebi smućkati kakav lijek, na samo sebi shvatljiv način?
Na ispite se izlazi svakako, nenaspavano, bolesno, svakako.
@Vi bolesni, brzo ozdravite!
@adnan_.... To i Morientes ima herpes?
Moderator/ica: insider
Nije mi se desilo..ali to za djukelomharry_90 je napisao/la:Jestel ikad jeli hamburger,a da vam u prvom zalogaju ispadne sve iz njega,e pa meni se to desiloi sto je jos gore pas lutalica mi sve to pojede ispred ociju..
Ma bilo mi ga zao,sigurno bi gladan,i jos je hladno bilo napolju...a jos mi cura dok sam se zabavljao smijalaEmir_ZENICA je napisao/la:Nije mi se desilo..ali to za djukelomharry_90 je napisao/la:Jestel ikad jeli hamburger,a da vam u prvom zalogaju ispadne sve iz njega,e pa meni se to desiloi sto je jos gore pas lutalica mi sve to pojede ispred ociju..
,ne bi patiku zalio
![]()
zato ja u urbanu uzmem onaj mexico burger. pa nek onda proba pojes ako mi ispadneharry_90 je napisao/la:Jestel ikad jeli hamburger,a da vam u prvom zalogaju ispadne sve iz njega,e pa meni se to desiloi sto je jos gore pas lutalica mi sve to pojede ispred ociju..
ah urban je posebna stvarWolverine je napisao/la:
zato ja u urbanu uzmem onaj mexico burger. pa nek onda proba pojes ako mi ispadne
I to kakav crnjak,cura me sedmicu dana podhebavala oces hamburger da kupimoEmir_ZENICA je napisao/la:hahaha koji crnjak
E nek je neko pohvalio hranu iz Mostara, ovo je prvi putBosco je napisao/la:Kad smo kod hamburgera kakav sam u ponedjeljak poj'o u Mostaru, aaaa. Lepina njihova bila savršena, s donje strane namazana kajmakom, s gornje ajvarom. Meso podebelo i prefino, malo paradajza i veliki list salate.![]()
Neki bosanski burger, hahaha, bio je ukusan samo tako, a velik majko hebo, ja koji sve živo i neživo pojedem jedva sam ga dokusurio.
Necu se vise zaliti ima i gorih, evo sad mi izadjose rezultati, lagana 7-ica!Monolog je napisao/la:@DrH
A zamisli ti bolestan, nikakav, dovučeš se na fakultet da radiš ispit u 11:00, a oni odgode za 15:00. Dakako, nemaš snage doći kući, pa ostaneš na faksu i psuješ sve redom što si uopšte došao. Naravno, kada vidiš test, nadaš se da ćeš proći(recimo da budu "normalna" pitanja) i sav sretan počneš pisati, te kada izađu rezultati vidiš da nisi položio. Nema boljeg osjećaja negoli nakon toga sočno opsovati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.