Dobro izgleda onaj ugovor sadBelmin6 je napisao/la:Kakvo kucanje pored Hernangomeza.Clutch je napisao/la:
Kako je eksplozivan, strasno.![]()
Baš mi je drago vidjeti da se igrac vrati još jaci poslije onakve povrede. Strašno je napredovao i vidi se koliko je radio na sebi.
NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Dan te yebo, pa ovo je za ne povjerovati
Nisam gledao cijelu tekmu, gledao prvu četvrtinu samo i onda kad sam vidio šta je radio lik
Ko god nije gledao neka pogleda, fakat vrijedi izdvojiti 5 minuta, taman da ga mrzite iznad duše.
Nisam gledao cijelu tekmu, gledao prvu četvrtinu samo i onda kad sam vidio šta je radio lik
Ko god nije gledao neka pogleda, fakat vrijedi izdvojiti 5 minuta, taman da ga mrzite iznad duše.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Steph, AD, Jokara, Kawhi pa i Giannis donekle isticu rane kandidature za MVPa 
Bojan sinoc upisao prvu asistenciju, @Filip na aparatima

Bassha je napisao/la:Bojan sinoc upisao prvu asistenciju, @Filip na aparatima![]()
![]()
Tracy3McGrady je napisao/la:Dan te yebo, pa ovo je za ne povjerovati![]()
![]()
Nisam gledao cijelu tekmu, gledao prvu četvrtinu samo i onda kad sam vidio šta je radio lik![]()
![]()
![]()
daleko najbolji šuter kojeg sam ja gledao,ovo je nestvarno
meni jeste u uskom igrackom mjerljivom smislu...dakle kvalitet ofanzive i defanzive ..fizicke predispozicije..JHam je napisao/la:A jedno pitanje, je li kod nas na forumu jos uvijek KAT ispred Jokica?![]()
ali joker je neki tesko mjerljivi x faktor.. procenat pobjeda neka ih odvoje..to je dokaz za jokica
- Barbarossa
- Kontakt:
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Kad je KAT igrao odbranu?huupmil je napisao/la:meni jeste u uskom igrackom mjerljivom smislu...dakle kvalitet ofanzive i defanzive ..fizicke predispozicije..JHam je napisao/la:A jedno pitanje, je li kod nas na forumu jos uvijek KAT ispred Jokica?![]()
ali joker je neki tesko mjerljivi x faktor.. procenat pobjeda neka ih odvoje..to je dokaz za jokica
Nisu je nikada igrali ni jedan ni drugi, ali je u tom aspektu ipak Jokic nesto bolji od Townsa.
Jokic je igra ove sezone dobro, ali je to mali uzorak i trend koji se vjerovatno nece nastaviti.
Meni su iskreno tu negdje u prehodnim sezonama, i da me pitas kojeg bi uzeo za svoju ekipu dobro bih se oznojio razmisljajuci.
Naravno, kad se uzme pocetak ove sezone svako je bolji od townsa, ali ja se ne baziram puno na tome.
Jokic je igra ove sezone dobro, ali je to mali uzorak i trend koji se vjerovatno nece nastaviti.
Meni su iskreno tu negdje u prehodnim sezonama, i da me pitas kojeg bi uzeo za svoju ekipu dobro bih se oznojio razmisljajuci.
Naravno, kad se uzme pocetak ove sezone svako je bolji od townsa, ali ja se ne baziram puno na tome.
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Ma nije bolji Jokić od lezbejke, što se čisto košarkaškog talenta tiče, ali džaba kada je KAT mentalni patuljak.
Kakvog to koašrkaškog talenta, u čemu se ogleda to? Ima neki bolji skill, koji to? Jokić je bolji igrač, kraj priče.RollsRoyce je napisao/la:Ma nije bolji Jokić od lezbejke, što se čisto košarkaškog talenta tiče, ali džaba kada je KAT mentalni patuljak.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Pa košarkaški skill ima bolji od Jokićevog, brže trči, bolje vodi loptu, ima niže težište, kompaktiniji je s loptom, ne kažem ja, Jokić to nekako sve pobija statistikama i pobjedama, ali ne možeš znati koji je kvalitetniji igrač još, nisu izgrađeni, plus, svakako je u milimetar.Lillard je napisao/la:Kakvog to koašrkaškog talenta, u čemu se ogleda to? Ima neki bolji skill, koji to? Jokić je bolji igrač, kraj priče.RollsRoyce je napisao/la:Ma nije bolji Jokić od lezbejke, što se čisto košarkaškog talenta tiče, ali džaba kada je KAT mentalni patuljak.
Jokic je apsolutno bolji igrac od Townsa i to trenutno i nije bas blizu. Towns s druge strane ima veci potencijal najvise zbog velike prednosti u atletici i fizikalijama. Po cistom kosarkaskom talentu je Jokic ispred takodjer, malo je igraca s onakvim osjecajem za kosarku.
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Ja samo tvrdim da to nije tolika razlika, i da su premladi da bi se to moglo utvrditi, ali hajde kad' KAT zareda 2 utakmice sa 30 poena, Jokić 2 sa deset 80% foruma će promjeniti mišljenje, moje će ostati isto.
Towns ima šut beka, u smislu brzine izbačaja i svega. Samo još Porzinigis i možda Mirotić imaju takav šut trenutno u NBA, ako se Dirk više ne računa u ozbiljne igrače.
Jokićev šut je precizan šut, ali je to šut visokog igrača, dakle spor izbačaj koji se lako zatvara ako ima ikoga blizu.
Pričam o vanjskom šutu naravno.
Fizikalije, IQ, i sve ostalo mislim da je jasno šta je na čijoj strani.
Jokićev šut je precizan šut, ali je to šut visokog igrača, dakle spor izbačaj koji se lako zatvara ako ima ikoga blizu.
Pričam o vanjskom šutu naravno.
Fizikalije, IQ, i sve ostalo mislim da je jasno šta je na čijoj strani.
Meni je KAT bolji od Jokica
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.