F1 SS.ba Liga - Sezona 6
Moderatori/ce: Donnie Darko,Padovan,jopaa7
Re: F1 SS.ba Liga - Sezona 6
Samo ostani u kvalama do kraja. Startaces zadnji.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Kanye je napisao/la:Samo ostani u kvalama do kraja. Startaces zadnji.
Necu moci podesavati vozilo a?
Hoces.Blejzer10 je napisao/la:Kanye je napisao/la:Samo ostani u kvalama do kraja. Startaces zadnji.![]()
Necu moci podesavati vozilo a?
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Uninstall cao bok 
Takodjer. Nema smisla ovo voziti.jopaa7 je napisao/la:Uninstall cao bok
4-5 bolida ubagovano opet. Na ulazu u boks u punoj brzini udarim u ubagovan bolid Red Bulla koji se samo vrti u krug i destroyed lafo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Rb 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Kakva trka Lotusa 
Meni je sve OK bilo.
Je li ovo kloc Melloo prvi put završio na podijumu

Je li ovo kloc Melloo prvi put završio na podijumu
Fino se i udarateKanye je napisao/la:Kakva trka Lotusa
Zadnja izmjena: Mokes, dana/u 25 okt 2018, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Meni je sve bilo ubagano. 

da nisam ko debil odvezao prvi krug možda bih i bio četvrti. Šteta
Jesi snimao moj start? Gledam košarku i držim nešto na tastaturi. Pogledam u laptop kad ono ghostao se, ti prolaziš kroz mene.Blejzer10 je napisao/la:
Jesam, gledam koji ti je kKanye je napisao/la: Jesi snimao moj start? Gledam košarku i držim nešto na tastaturi. Pogledam u laptop kad ono ghostao se, ti prolaziš kroz mene.
Meni prvi krug 1:37
jesi čuo kad sam te dozivao?
Treba 15ku instalirati. Mislim ko nema vec instalirano i ako nas ima dovoljno da racunari mogu pokrenuti. Cini mi se da je Jopan govorio da se ima negdje kupiti za 1 eur ili tako nesto. Barem cemo igrati original igricu a ne zezati se sa ovim piratskim sranjima. A vjerovatno bi se i Jeftha i miki vratili redovno u ligu na 15ci.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma jok ba. Mutao trku. Vozio samo da uzmem bodove jer sam vidio da nas neće biti puno. Gledao košarku pola trke. Samo pazio da ne udarim ni u šta da se syebem skroz. Na kraju i još bolje ispalo zbog odustajanja.Blejzer10 je napisao/la:Jesam, gledam koji ti je kKanye je napisao/la: Jesi snimao moj start? Gledam košarku i držim nešto na tastaturi. Pogledam u laptop kad ono ghostao se, ti prolaziš kroz mene.![]()
Meni prvi krug 1:37![]()
jesi čuo kad sam te dozivao?
Jes, jes, zato si bio iza meneKanye je napisao/la:Vozio samo da uzmem bodove jer sam vidio da nas neće biti puno. Gledao košarku pola trke. Samo pazio da ne udarim ni u šta da se syebem skroz. Na kraju i još bolje ispalo zbog odustajanja.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Problem sa 15 je što je sranje i ubagovana je sama po sebi.bodi123 je napisao/la:Treba 15ku instalirati. Mislim ko nema vec instalirano i ako nas ima dovoljno da racunari mogu pokrenuti. Cini mi se da je Jopan govorio da se ima negdje kupiti za 1 eur ili tako nesto. Barem cemo igrati original igricu a ne zezati se sa ovim piratskim sranjima. A vjerovatno bi se i Jeftha i miki vratili redovno u ligu na 15ci.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dva kruga sam vozio bez krila a imao sam 10ak sekundi prednosti nad tobom. Ne znam jesam li te udario ondje kod zida šampiona, mislim da nisam.Blejzer10 je napisao/la:
Mello halali, ranije sam kočio ali bolid proklizao i gotovo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne kažem da je zbog toga. Vjerovatno bi me uzeo i da sam ozbiljno vozio. Slab sam u Kanadi baš. Al bih bio unutar 10ak sekundi.Blejzer10 je napisao/la:Jes, jes, zato si bio iza meneKanye je napisao/la:Vozio samo da uzmem bodove jer sam vidio da nas neće biti puno. Gledao košarku pola trke. Samo pazio da ne udarim ni u šta da se syebem skroz. Na kraju i još bolje ispalo zbog odustajanja.
Jest, nakon što istučeš pola vozača kaeš ubagovano, još fol pratio košarkuKanye je napisao/la:Meni je sve bilo ubagano.
štae ovo, najbolji vozač DNF? vidim veselo bilo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma ne moze gore od ovog biti. Isto ko da i ne vozimo. Sve je ubagovano, uzasno.Donnie Darko je napisao/la:Problem sa 15 je što je sranje i ubagovana je sama po sebi.bodi123 je napisao/la:Treba 15ku instalirati. Mislim ko nema vec instalirano i ako nas ima dovoljno da racunari mogu pokrenuti. Cini mi se da je Jopan govorio da se ima negdje kupiti za 1 eur ili tako nesto. Barem cemo igrati original igricu a ne zezati se sa ovim piratskim sranjima. A vjerovatno bi se i Jeftha i miki vratili redovno u ligu na 15ci.
Makar cemo voziti normalno, a necu ni ja biti ovako bolji od ostalih pa ce nam biti zanimljivije vjerovatno.
Ja sam 13ku obrisao upravo i vise je necu voziti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.