Nije donnie dnf, o cemu pricasharden je napisao/la:Jest, nakon što istučeš pola vozača kaeš ubagovano, još fol pratio košarkuKanye je napisao/la:Meni je sve bilo ubagano.
štae ovo, najbolji vozač DNF? vidim veselo bilo
F1 SS.ba Liga - Sezona 6
Moderatori/ce: Donnie Darko,Padovan,jopaa7
Re: F1 SS.ba Liga - Sezona 6
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima na g2a 0.94€ steam key.bodi123 je napisao/la:Treba 15ku instalirati. Mislim ko nema vec instalirano i ako nas ima dovoljno da racunari mogu pokrenuti. Cini mi se da je Jopan govorio da se ima negdje kupiti za 1 eur ili tako nesto. Barem cemo igrati original igricu a ne zezati se sa ovim piratskim sranjima. A vjerovatno bi se i Jeftha i miki vratili redovno u ligu na 15ci.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jedino sam Donija syebao. A timskog kolegu sigurno ne bih da sam mogao birati. Imao sam i na startu nezgodu s Mokesom, al evo vidim da se ne žali pa je valjda i njegove krivice bile.harden je napisao/la:Jest, nakon što istučeš pola vozača kaeš ubagovano, još fol pratio košarkuKanye je napisao/la:Meni je sve bilo ubagano.
štae ovo, najbolji vozač DNF? vidim veselo bilo
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Pred kraj? Jer vidim 10 sekundi prednosti, i smanjuje se, i na kraju evo dvije. Nisi me udario, samo sam morao skrenuti da te ne udarimUnofficialpage je napisao/la:Dva kruga sam vozio bez krila a imao sam 10ak sekundi prednosti nad tobom. Ne znam jesam li te udario ondje kod zida šampiona, mislim da nisam.![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Aha, skoro 3 kruga vozio bez krila, profulam strelicu i pravo u zid šampiona.Blejzer10 je napisao/la:Pred kraj? Jer vidim 10 sekundi prednosti, i smanjuje se, i na kraju evo dvije. Nisi me udario, samo sam morao skrenuti da te ne udarimUnofficialpage je napisao/la:Dva kruga sam vozio bez krila a imao sam 10ak sekundi prednosti nad tobom. Ne znam jesam li te udario ondje kod zida šampiona, mislim da nisam.![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Koliko sam samo vremena izgubio na ovoj krivini 
1:17
ovaj perokvrzica ubagovan do boga, svaku trku se teleportira frajer po stazi
blejz morel se prečicom kakvom, voliš travu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trebao bi poraditi na ovoj krivini.Blejzer10 je napisao/la:
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
15ka je najgora u serijalu. Možeš je kupiti za pola eura trenutno.bodi123 je napisao/la:Treba 15ku instalirati. Mislim ko nema vec instalirano i ako nas ima dovoljno da racunari mogu pokrenuti. Cini mi se da je Jopan govorio da se ima negdje kupiti za 1 eur ili tako nesto. Barem cemo igrati original igricu a ne zezati se sa ovim piratskim sranjima. A vjerovatno bi se i Jeftha i miki vratili redovno u ligu na 15ci.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Vozio sam prije i nije mi se ovo dešavalo niti mi je F1 štopala, ali ove sezone mi se dešava i štopa mi F1.harden je napisao/la:1:17![]()
Nije sad da se nešto izvlačim jer sam loš vozač, ali ovoliki zaostaci za blejzerom
Start je najgori, svi mi odmah pobjegnu
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pa zato i razmišljamo o njoj. Jer je jeftina i svi bi je mogli uzeti.TonySosa je napisao/la:15ka je najgora u serijalu. Možeš je kupiti za pola eura trenutno.bodi123 je napisao/la:Treba 15ku instalirati. Mislim ko nema vec instalirano i ako nas ima dovoljno da racunari mogu pokrenuti. Cini mi se da je Jopan govorio da se ima negdje kupiti za 1 eur ili tako nesto. Barem cemo igrati original igricu a ne zezati se sa ovim piratskim sranjima. A vjerovatno bi se i Jeftha i miki vratili redovno u ligu na 15ci.![]()
Trebamo mi zavrsiti ovu sezonu kako god
bice zanimljivije bez ovih citera
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Da, bas cudno sto imaju problema ovi na vrhuRamiy je napisao/la:Trebamo mi zavrsiti ovu sezonu kako god
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Mozda i budes pri vrhu iako tesko. Mello je daleko bolji od tebe sadRamiy je napisao/la:Trebamo mi zavrsiti ovu sezonu kako god
Dajopaa7 je napisao/la:Mozda i budes pri vrhu iako tesko. Mello je daleko bolji od tebe sadRamiy je napisao/la:Trebamo mi zavrsiti ovu sezonu kako god
Podržavam.Ramiy je napisao/la:Trebamo mi zavrsiti ovu sezonu kako god
I ja sam za. Taman da se mi novi štelimo maloKanye je napisao/la:Podržavam.Ramiy je napisao/la:Trebamo mi zavrsiti ovu sezonu kako god
al ako moze da termin prilagodimo El Klasiku ako ste za?
igraju u 16h sta se imamo prilagodjavati 
el klasiko je u 16:15 majstoreBlejzer10 je napisao/la:I ja sam za. Taman da se mi novi štelimo maloKanye je napisao/la:Podržavam.Ramiy je napisao/la:Trebamo mi zavrsiti ovu sezonu kako god
al ako moze da termin prilagodimo El Klasiku ako ste za?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.