Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
47
24%
Zadovoljan
76
38%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
28
14%

Ukupno glasova: 198

DaVinci
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la DaVinci » 26 okt 2018, 02:01

Imal' gdje snimak?
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 26 okt 2018, 06:19

samoposmatram je napisao/la:
baltazar7 je napisao/la:Bilo, prošlo... ne znam je li toliko bitno ali nisu busom pičili do Bjelorusije ;) prebacivalo se redovnim letovima. Većina organizovanih saveza za ovako daleka putovanja obezbijedi čartere...
Jarane oni su busom iz budimpeste.
Izvinjavam se na fake news. Nije tacno da su autobusom putovali iz Budimpeste.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 26 okt 2018, 06:23

Netreba se necemu nadati. Novi clanovi saveza su izabrani manje vise kao i politicari, ne na osnovu kvalifikacija vec sitnih interesa. Redovna sjednica jos nije odrzana. Tako da se nikakve odluke o funkcioniranju saveza jos nisu donijete.

Trenutno igramo na veresiju. Budite sigurni da necemo igrati na EP i ako se kvalifikujemo, ako Savez neproradi i izmiri dugove prema EHF.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 26 okt 2018, 07:19

A jesi smorio, majko moja mila... :damn:

Ostavi se pesimizma u svakom mogucem postu i pusti ljude da uzivaju u ovoj velikoj pobjedi.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 okt 2018, 08:25

kobe24 je napisao/la:A jesi smorio, majko moja mila... :damn:

Ostavi se pesimizma u svakom mogucem postu i pusti ljude da uzivaju u ovoj velikoj pobjedi.
:tokralju: :tokralju: :clap: :clap:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 okt 2018, 09:11

Protiv Ceha prvo nabaviti printer i pregledati dokumente detaljno kao i popraviti stvari koje su stekale od utakmice protiv svicaraca.
Zatim dati sve od sebe pa sta bude. Peric mora vise igrati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 26 okt 2018, 11:45

baltazar7 je napisao/la:Bilo, prošlo... ne znam je li toliko bitno ali nisu busom pičili do Bjelorusije ;) prebacivalo se redovnim letovima. Većina organizovanih saveza za ovako daleka putovanja obezbijedi čartere...
Jarane oni su busom iz budimpeste.
jarane nisu ;)

ne kontam ljude. Hajde što neki ne poznaju osnove geografije, imate ljudi internet. Ukucajte hebenu Bjelorusiju i Minsk, vidite gdje je, koliko je udaljeno. Imate i daljinare, sve lijepo net izračuna, čak i koliko vremena treba za put.

Opet ponavljam, ne toliko bitna stvar ali kako sam upoznat sa planom puta, nmg preći preko hlupanja ;)

P.S. vidim da si ispravio. Sve 5 :salut:

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 26 okt 2018, 11:49

bhsport je napisao/la:Protiv Ceha prvo nabaviti printer i pregledati dokumente detaljno kao i popraviti stvari koje su stekale od utakmice protiv svicaraca.
Kako vrijeme prolazi sve sam više sumnjičav na onog Muzurovića :?:

Kontam da su Česi trenutno kvalitetniji od nas ali ne puno. Tu razliku bi trebao da nadoknadi Mejdan, atmosfera. I jačim smo derali guzove u TZ :beba:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 okt 2018, 12:40

Jesu li stigli u Tuzlu?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 okt 2018, 13:46

baltazar7 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Protiv Ceha prvo nabaviti printer i pregledati dokumente detaljno kao i popraviti stvari koje su stekale od utakmice protiv svicaraca.
Kako vrijeme prolazi sve sam više sumnjičav na onog Muzurovića :?:

Kontam da su Česi trenutno kvalitetniji od nas ali ne puno. Tu razliku bi trebao da nadoknadi Mejdan, atmosfera. I jačim smo derali guzove u TZ :beba:
Zna samo njih par sta se tu desilo.
Isto se nadam, oni jesu bolji al valjda je nasim ostalo snage da naprave dobar rezultat. Ukljucujuci i remi.
Nadam se vecim minutama Malinovica i Perica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 26 okt 2018, 14:59

Vražalić bio strašno krilo kad je imao 23 godine, onda se počeo pretvarati u ono što je danas: beskoristan igrač kojem da ga puste da neomaten tri puta uđe sa krila, opet ne bi ni jednom uspio pogoditi. Bojim se da se isto ne događa i sa Malinovićem, sa 23 godine je na prvenstvu u Kataru bio naš najbolji šuter, sad izgleda kao igrač od 0 do 1 gola po utakmici.

slika

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 26 okt 2018, 15:44

Do sada nikada nismo pobijedili Bjelorusiju. Sada smo ih dobili u gostima, a riječ je o reprezentaciji koja je bila nosilac prilikom žrijeba grupa. Imali su i po pet golova razlike, ali smo uspjeli u drugom poluvremenu da okrenemo utakmicu u našu korist. Mislim da je presudila naša igra sedam prema šest u napadu. U prvom dijelu imali smo problema u odbrani, ali je onda u nastavku 5-1 odlično funkcionisala i zbunila Bjeloruse. Naravno, tu je bila i ogromna želja i volja igrača da ostvare pobjedu. Mislim da se mnogi ovome nisu nadali, niti su vjerovali u nas, a ima i onih koji nisu znali ni da smo igrali. Ali, pokazali smo da možemo igrati sa reprezentacijama koje su redovni učesnici velikih takmičenja, kao što je Bjelorusija“
Suman

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 26 okt 2018, 15:48

DamirT je napisao/la:

Zar imate obraza uzivati? Koliko sam primjetio samo ste pljuvali tokom utakmice.

faruk993
Kontakt:

Post Postao/la faruk993 » 26 okt 2018, 15:55

Gledam snimak našeg posljednjeg napada (ne računajući kontru kad smo ukrali loptu i bio sedmerac), bio je očigledan faul na našem šuteru kad je pogodio stativu (potezanje za dres). Da se nije desilo to što jest i da su oni dali go u svom zadnjem napadu, vrlo lako smo mogli izgubit utakmicu sudijskom greškom ko zna koji put.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 26 okt 2018, 16:34

DamirT je napisao/la:

Zar imate obraza uzivati? Koliko sam primjetio samo ste pljuvali tokom utakmice.
Da, s ponosom uzivam. Daj dokaz da sam pljuvao. :)

Vidis da si se pogubio u vlastitim glupostima, ne znas vise ni sam koliko dezinformacija si prosirio.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 26 okt 2018, 17:53

faruk993 je napisao/la:Gledam snimak našeg posljednjeg napada (ne računajući kontru kad smo ukrali loptu i bio sedmerac), bio je očigledan faul na našem šuteru kad je pogodio stativu (potezanje za dres). Da se nije desilo to što jest i da su oni dali go u svom zadnjem napadu, vrlo lako smo mogli izgubit utakmicu sudijskom greškom ko zna koji put.
Kod zadnjeg napada Bjelorusije prije nego što smo uzeli loptu bilo je čisto probijanje. Sudije to nisu svirale i sreća da su u nastavku domaćini izgubili loptu i završi tako kako završi.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 26 okt 2018, 21:10

:puke:
esprit24 je napisao/la:
no rules je napisao/la:U golmana Diadora dresovi , izgleda radi uroka :)
A trenerke hummel :urnebes: bolju opremu ima moja raja sa termina :thumbdown: zao mi ovog boesena sto radi sa amaterima :(

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 26 okt 2018, 21:11

Pogledao sam izvještaj Finaca o njihovoj utakmici u Češkoj, ukratko prepričano: "Domaćin je uspio da pobjedi iako je Finska pred kraj utakmice prilazila i na samo 2 gola razlike. Finska je igrala bez mnogo važnih igrača, među njima i povrijeđena zvijezda tima Nico Ronnberg(prognoza da se vraća tek za 6 do 8 sedmica). Zbog povreda nisu igrali i: Richard Sundberg, Tuomas Laitinen, Roni Syrjala, Andre Udd i Theo Westerlund.

Još od kako je Kaj Kekki postao trener reprezentacije 2015. godine, veliki cilj je plasman na veliko takmičenje.

Teemu Tamminen je postigao 10 golova, golman Mikael Makela je imao 21 odbranu, njih dvojica su bili najbolji igrači."

Česi su poslije utakmice izjavili da su Finci bili disciplinovaniji i odgovorniji u igri od njih, i da su imali problema sa njihovim na izgled pasivnim i bezidejnim napadima iz kojih bi na kraju postigli gol.

Prvaci Finske Riihimaki Cocks iz kojih dolaza i baza reprezentacije igraju Ligu prvaka ove sezone i u do sada pet odigranih utakmica grupne faze su ovako prošli: dvije neriješeno, dva poraza od po - 1, jedan ubjedljiv poraz.

Sve ukazuje da su oni ozbiljniji protivnik nego što se misli i da će nekome uzeti bodove u ovoj grupi.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 27 okt 2018, 02:06, ukupno mijenjano 1 put.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 26 okt 2018, 21:24

Zasto u repci nema amera zildzica, faruka halilbegovica,denija dzozica,muhameda zulfica ? Ovcina je povrijedzen ne?

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 26 okt 2018, 21:30

Suman izlazi svima u susret da bi BiH uspjela. Lasse Boesen je u zivotnoj krizi zbog bankrotiranja. Ima dvogodisnju zabranu obavljanja posla u upravama firmi. Njegova firma koja je bila dobavljac trenutne opreme h2o je propala. Covijek trenutno nije imao drugog izbora. Kasper Hvidt nije dosao, jer neradi dobrovoljne akcije. Ako uspiju treba snimiti film o ovim momcima. Nadam se da ce Mejdan znati pozdraviti Lasse. Lik je dobar otac jos bolji.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.