Safet Sušić - Pape

NoName
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la NoName » 14 okt 2010, 16:08

Igrač turskog prvoligaša Ankaragučua, Ediz Bahtijaroglu, mogao bi postati novi fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine!

Safet Sušić, selektor reprezentacije BiH, potvrdio je ovo juče u razgovoru za "Nezavisne novine", istakavši kako je riječ o kvalitetnom mladom fudbaleru koji igra u odbrambenom redu.

"Izrazio sam želju da u bh. tim dovedem ovog izuzetno kvalitetnog igrača. Poznajem ga odranije. S njim sam radio jedno vrijeme dok sam bio trener u Ankarasporu i ukoliko bude postojala mogućnost da zaigra, vjerujem da bi mogao biti od koristi bh. timu. Ja još nisam lično razgovarao s njim na ovu temu, ali sam zadužio osobu da ga kontaktira. Preporučio mi ga je Husnija Arapović i u narednim danima trebalo bi se znati više detalja", rekao je Sušić.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2010, 16:08

Virtu4l je napisao/la:Da flautaju :mrgreen:
Jest a pored flautanja,tu se nadje i pokoja sacmarica.
Ne brinite puska je zakocena. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 okt 2010, 16:17

NoName je napisao/la:
Igrač turskog prvoligaša Ankaragučua, Ediz Bahtijaroglu, mogao bi postati novi fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine!

Safet Sušić, selektor reprezentacije BiH, potvrdio je ovo juče u razgovoru za "Nezavisne novine", istakavši kako je riječ o kvalitetnom mladom fudbaleru koji igra u odbrambenom redu.

"Izrazio sam želju da u bh. tim dovedem ovog izuzetno kvalitetnog igrača. Poznajem ga odranije. S njim sam radio jedno vrijeme dok sam bio trener u Ankarasporu i ukoliko bude postojala mogućnost da zaigra, vjerujem da bi mogao biti od koristi bh. timu. Ja još nisam lično razgovarao s njim na ovu temu, ali sam zadužio osobu da ga kontaktira. Preporučio mi ga je Husnija Arapović i u narednim danima trebalo bi se znati više detalja", rekao je Sušić.
Hahahaha. Sta bi od ovoga? :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 okt 2010, 16:23

Koliko god vi bili protiv Papeta vjerujte mi, on će bit i dalje na klupi reprezentacije, samo se iskreno nadam da ćete požalit jel' ga toliko kritikujete. ( ne kažem da nije zaslužio al da ga nakon 3 utakmice smijenite a ima više bodova nego "je bat Ćemo im mater sine" )
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 14 okt 2010, 16:26

GunnerS je napisao/la:Koliko god vi bili protiv Papeta vjerujte mi, on će bit i dalje na klupi reprezentacije, samo se iskreno nadam da ćete požalit jel' ga toliko kritikujete. ( ne kažem da nije zaslužio al da ga nakon 3 utakmice smijenite a ima više bodova nego "je bat Ćemo im mater sine" )
Bio bi najsretniji covjek na svijetu kad bi "zazalio" za svojim postovima i da mi odemo na EP. TAd cu sve svoje postove isprintat i pojest.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2010, 16:34

szlaja je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Koliko god vi bili protiv Papeta vjerujte mi, on će bit i dalje na klupi reprezentacije, samo se iskreno nadam da ćete požalit jel' ga toliko kritikujete. ( ne kažem da nije zaslužio al da ga nakon 3 utakmice smijenite a ima više bodova nego "je bat Ćemo im mater sine" )
Bio bi najsretniji covjek na svijetu kad bi "zazalio" za svojim postovima i da mi odemo na EP. TAd cu sve svoje postove isprintat i pojest.
To me podsjeca na '' par navijaca''BIH tekmama.Pogotovo na BP onda protiv Spanije2004.Kad je skupina ispred mene''ebavala sve po spisku ne ostavljajuci nista Bolicu''
Medjutim minuta sesdeset i neka meni se cini.Beslija do Bolica,Bolic posla na cevape Casilasa.
I naravno ti isti skakali ko zaobadani i taj isti Bolic im je bio sah,marsal,poglavar,buda.
Plus sto su ga nakon izmjene ispratili freneticnim pljeskom uz uzvikivanje Bola majstore.
Ako je tako,uceram i njima i njihovoj ''podrsci''.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 okt 2010, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 14 okt 2010, 16:47

E Safete ah ovaj hocu reci Jose jesi sef ...
TO je samo znak da niko ne radi svoj posao...
Sto se tice sastava sve osim Mravca mi je bilo ok...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 14 okt 2010, 16:47

Ma ostade nama sušić selektor... jbt će nam repku dovesti je u ćorsokak, a onda će mu ono kao ostavit da odradi kvalifikacije do kraja... kao što su još neki dobijali...

Na žalost!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 14 okt 2010, 16:50

7 (sedam) utakmica, ne 3!!! Nije problem ni Ciro ni Sliskovic, a jos manje Bazdarevic..problem je taj da je BiH svetlosnu godinu daleko od svoje igre i prijasnjeg rezultata sa objektivno boljim timom.., problema je puno sa Safetom samo sto ih pojedinci iz inata ne zele da vide.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 14 okt 2010, 16:51

"Sjajna igra, sjajna atmosfera i sjajan bod iz Tirane!"

Koju su oni utakmicu gledali ? :roll: :roll: :roll: :roll:

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 14 okt 2010, 16:52

cole-ch je napisao/la:
7 (sedam) utakmica, ne 3!!! Nije problem ni Ciro ni Sliskovic, a jos manje Bazdarevic..problem je taj da je BiH svetlosnu godinu daleko od svoje igre i prijasnjeg rezultata sa objektivno boljim timom.., problema je puno sa Safetom samo sto ih pojedinci iz inata ne zele da vide.
sta 7, nekontam??? Ako mislis na prijateljske, imo je i ciro prijateljske, a i u tim utakmicama je Pape bolje prosao ;)

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 14 okt 2010, 16:59

Bilal je napisao/la:sta 7, nekontam??? Ako mislis na prijateljske, imo je i ciro prijateljske, a i u tim utakmicama je Pape bolje prosao ;)
sto si se uhvatio cire u svakom tvom postu?! ciro je proslost, tacno da je i sve i jedan mec izgubio-dobio, on je proslost! problem sadasnje repke hteo ti priznati ili ne je safet susic pape. problem je u igri, taktici, retorici, organizaciji, zalaganju, pa i rezultatu... i tom se problemu ne nazire resenje.

sta bi moglo da se desi do marta da ova repka razbije rumuniju, unapredi ono sto nema..sta? jedino je moguce ako chuck norris dobije bh pasos. :D

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 14 okt 2010, 17:03

Evo jos jednom da ponovim ovima koji brane velikog stratega papeta jeste li vi zadovoljni igrom uopste,jeste li zadovoljni ovim ucinkom.
I tako je zahvalio novinarima koji su ivijek podrzavali njeg i navijali za njeg da dode.Cak su mu i sad ti isti novinari preporucili Mujdzu i Lulica.Ali ne smije niko kritikovat velikog Sefa ,jer ce njegovi advokati da bez ijednog argumenta biti zadovoljni cinjenicom da imamo Legendu na klupi

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 14 okt 2010, 17:05

NoName je napisao/la:slika

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 14 okt 2010, 17:06

cole-ch je napisao/la:
Bilal je napisao/la:sta 7, nekontam??? Ako mislis na prijateljske, imo je i ciro prijateljske, a i u tim utakmicama je Pape bolje prosao ;)
sto si se uhvatio cire u svakom tvom postu?! ciro je proslost, tacno da je i sve i jedan mec izgubio-dobio, on je proslost! problem sadasnje repke hteo ti priznati ili ne je safet susic pape. problem je u igri, taktici, retorici, organizaciji, zalaganju, pa i rezultatu... i tom se problemu ne nazire resenje.

sta bi moglo da se desi do marta da ova repka razbije rumuniju, unapredi ono sto nema..sta? jedino je moguce ako chuck norris dobije bh pasos. :D
ma dzaba mu pasos kad mi nemamo para za chucka :D
A sta si se ti ufatio Papeta? Koliko god ti tema otvorio i pisao protiv njega, on ostaje do kraja kvalifikacija. E to ti je sadasnjost. Nepreostaje nam nista nego da molimo Boga da i Pape nesto nauci i da nas abd odvede na EP ;)

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 14 okt 2010, 17:08

Bilal je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:
sta 7, nekontam??? Ako mislis na prijateljske, imo je i ciro prijateljske, a i u tim utakmicama je Pape bolje prosao ;)
Moram priznati, bilo je katastrofi protiv Rijeke i Irana, ali su igraci poslje tih meceva pokazali pozitivnu rekaciju, te su nakon Rijeke razbili Belgijance, a nakon Irana smo remizirali sa Turcima i pobjedili u gostima protiv Armenije.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 14 okt 2010, 17:12

Prvi igrac koji je javno rekao da je nezadovoljan statusom:
"Što se lično mene tiče, nisam zadovoljan jer zalužujem da igram ili dobijem šansu jer sam do jučer bio standardan i odjednom me nema nigdje. Ne razumijem. Kad Pape na mene već ne računa na pozicijama defanzivnog veznog ili beka, što me ne proba na mjestu stopera, kad već imamo toliko problema u odbrani."-Sanel Jahic
Zola in, Zola passes, Zola scores !

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 14 okt 2010, 17:14

Bilal je napisao/la:ma dzaba mu pasos kad mi nemamo para za chucka :D
A sta si se ti ufatio Papeta? Koliko god ti tema otvorio i pisao protiv njega, on ostaje do kraja kvalifikacija. E to ti je sadasnjost. Nepreostaje nam nista nego da molimo Boga da i Pape nesto nauci i da nas abd odvede na EP ;)
Ti se zestoko varas ako moje pisanje za ili protiv moze nesto da promeni u savezu ili na klupi repke. Niti ja sumnjam da ce on zavrsiti kvalifikacije.Drugo, forum je da se diskutuje, iznose misljenja i gledista...moji su stavovi o njemu jasni od pocetka. I ako kao takvi (negativni stavovi), posle Katara i totalnog ocaja nacije ja sam pisao da mu se treba suditi ako u dva meca kv. za ep ne uzme minimum 4 boda... to se nije desilo i ja sam ponovo na pocetku price, a to je da je Safet Susic Pape poluamaterski trener, tj., pokusaj trenerski!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 okt 2010, 17:15

Samo nemogu da shvatim ovog Mourinha kako da ostavi Pandzu na klupu,a ubaci Mravca ?
Kako da izbaci Dzeku u 89 minuti,a ubacuje Ibricica ?
Kako se nakon svake utakmica izvlaci na rijec nismo imali srece ?
Zbog cega je uopste preuzeo mjesto selektora BiH ?
Kako to da Susic ne zna jel mu Muslimovic spreman ?
Gdje je onaj turcin Bahtijaroglu (valjda se tako zove) ?
Zasto dopusta Hasagicu ako znaju da je povrijedjen,da uopste brani ?
Zasto se ne pruza sansa mladom Stilicu ?
Zasto mijenja rijeci,kaze da imamo dobru ekipu za EP,a nakon poraza kaze mi nemamo ekipu za EP ?
Zbog cega nakon svakog meca kada izgubi ili nerijeseno (cudo bi bilo da pobjedi) trazi u izgovoru nismo mi svjetski prvaci ?
Zasto unaprijed prepusta Francuzima prvo mjesto,to ckapi se prepala kada dodje u Pariz sta ce mu reci sugradjani ?
Kakav je to selektor koji bjezi sa pressice,nezna vise sta ce slagat pa uhvati bjezat ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 14 okt 2010, 17:15

Pape je napravio dvije greske protiv Albanije.
Prva, stavio je Mravca da igra. Druga opcija je Pandza.
Druga, ova je ogroma greska. I rad ove bi trebao napustiti repku. Pustio je da Cana igra za Albaniju.
Nasi momci nisu mogli proci kraj Cana.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.