Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 14 okt 2010, 17:19

soko je napisao/la:Pape je napravio dvije greske protiv Albanije.
Prva, stavio je Mravca da igra. Druga opcija je Pandza.
Druga, ova je ogroma greska. I rad ove bi trebao napustiti repku. Pustio je da Cana igra za Albaniju.
Nasi momci nisu mogli proci kraj Cana.
Strahobalno ironican sazetak. ;) 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 okt 2010, 17:26

Nisi skuzio da je ovo ironija?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 14 okt 2010, 17:27

B0SANAC je napisao/la: "Sjajna igra, sjajna atmosfera i sjajan bod iz Tirane!"

Koju su oni utakmicu gledali ? :roll: :roll: :roll: :roll:
Naslov je ironican. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2010, 17:31

Ili 'iran-ican''.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 okt 2010, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 okt 2010, 17:32

Imao bih ja svasta jos napisat u vezi njega,al iznijecu to jednog dana.. covjek gori od Cire,lupa neke price koje ni njemu nisu jasne,samo cekam kad ce ovaj portal nesto napisat protiv njega,ali prije cu dobit na bingu,nego vidjet da oni ovdje njega kritikuju,a da je neko drugi selektor Ciro,Osim,Barbarez vec bi ga razapeli i trazili smjenu.. Covjek 7 meceva nije pobjedio ekipu kako treba,haj eto moze nekako Gana,mada ni to neznam kako smo uzeli..Protiv jacih repki ima sjajne rezultat ( Njemacka 1:3,Svedska 2:4,Francuska 0:2),protiv slabijih repki (Albanija 1:1,ovo mu je uspjeh nije porazen,velesila Katar 1:1),eh da i zaboravi Luxemburg tu je napokon upisao pobjedu od 0:3 ..Bravo Pap(k)e,rezultati sve govore,dugo goreg selektora nismo imali..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 14 okt 2010, 17:44

GunnerS je napisao/la:Koliko god vi bili protiv Papeta vjerujte mi, on će bit i dalje na klupi reprezentacije, samo se iskreno nadam da ćete požalit jel' ga toliko kritikujete. ( ne kažem da nije zaslužio al da ga nakon 3 utakmice smijenite a ima više bodova nego "je bat Ćemo im mater sine" )
Pape 3 tekme:
Lux-BiH 0:3
BiH-Fra 0:2
Albania-BiH 1:1

je bat cemo im mater 3 tekme:
Spanija-BiH 1:0
BiH-Estonija 7:0
Turska-BiH 2:1
Pa sad ako ti imas imalo mozga uporedi protivnike od "**** cemo im mater" i od papka.....Spanija prvak europe za Francuze vanzemaljci Turska vs Albanija se ne moze porediti.....Francuska nish nije jaca od Turske da ne kazem slabija(citaj od te ekipe Francuske koja je igrala protiv nas na Kosevu)a Estonija takodjer bar 10x jaca od luxemburga :mrgreen: pa sad ti vidi malo bolje kakve zakljucke donosis

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 14 okt 2010, 17:46

Ovo sam pisao o Safetu kada je imenovan:
cole-ch je napisao/la:Safet Susic ima manire i znanja poluamaterskog trenera, tj. "nedovoljno dobar za velika dela". Drugo, ako bi gledali etiku, lik nikada ne bi bio selektor (a ni trener) ijedne BH selekcije, jer je jako lose nabrijan na patriotizam i rodnu grudu.
Da je bio majstor bubamare to stoji, ali nisam siguran da je to dovoljno da selektira 5-6 dobrih i 7 osrednjih fudbalera koje BH selekcija trenutno ima da bi BiH otisla na EP 12.
Siguran sam da ce me vecina zbog ovog posta napusiti, ali znam da ce i dobar deo vas prepoznati istinu u ovom postu.
Naravno, i pored skepse u uspeh BH selekcije pod palicom Susica ja cu za nju navijati i skoknucu na min. jedno gostovanje. Safete, srecno!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 14 okt 2010, 17:51

Raikkonen je napisao/la: Pa sad ako ti imas imalo mozga uporedi protivnike od "**** cemo im mater" i od papka.....
Imam dovoljno mozga da se sa takvim klocevima ne upuštam u raspravu :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 14 okt 2010, 17:51

Uoci meca sa Francuzima:
cole-ch je napisao/la:Ma Safet je bio i ostao mutljavina ziva-nejasan do kraja. Juce kaze: "da nama i nije bas moranje pobeda kao Francuzima...!"
Safete, svaku utakmicu kuci moras da igras na pobedu, ali svaku, ako zelis EP ili SP da vidis. Znaci, Bosni je ova utakmica vaznija nego Francuzima. Zasto? Zato sto ako BiH dobije ima 100% ucinak, a direktni konkurent zaostaje milju, jos da Rumunija i Belorusija odigraju nereseno bilo bi vrh.

Safete, izvedi opreznu ofanzivnu formaciju i ostavi Misimovica ili Pajnica na klupu, da u slucaju da mec krene u krivo imao jednog kreativnog (friskog), valjanog igraca da uvedes. Ko ti je Joker? Nemas!
Ibisevic ce ti u toj formaciji biti ko tele na ledini. Niti ce imati upotrebljivih lopti po strani, a jos manje ce znati da pomogne u defanzivi. Kojim slucajem ako bih mec i poceo sa Misimovicem i Pjanicem, ja bih Ibisevica na klupu, jer je i ovako dovoljno ofanzivna formacija kojoj bi se brzi Lulic ukljucivao.

1. Hasagic 2. desno Mujdza 3. u sredini Nadarevic do njega 4. Kapitano, a levo 5. Jahic 6. Rahimic (on mora napadati na nekih 40m od gola), desno od njega 7. Ibricic a levo 8. Lulic (obojica sa zadatkom da nadovezuju Rahimica) 9. Pjanic (poluspic) 10. Mismovic play i 11. Dzeko (spic).

Safete, reaguj!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 okt 2010, 17:53

Nakon poraza od Rumunije, "vrhunski takticar" ce izjaviti sljedece:

"Minimalan poraz je ipak zadovoljavajuci. Vidjelo se da su Rumuni trkacki jaci od nas. Sto se nas tice jos nista nije izgubljeno, imamo jos sest utakmica da odigramo".

Niko sretniji od mene ukoliko ja budem pogresio i mi Rumune pobjedimo u obje utakmice, ali ukoliko se desi ne daj Boze suportni scenarij, bas me interesuje koje ce argumente imati osobe kojeg istog sada brane. Bila bi velika steta da ova generacija ne ode na jedno veliko takmicenje, ima mozda vremena da neki odigraju dva, neki mozda jos tri kvalifikaciona cikluca i onda slijedi tzv. smjena generacije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

azma82
Kontakt:

Post Postao/la azma82 » 14 okt 2010, 18:02

Raikkonen je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Koliko god vi bili protiv Papeta vjerujte mi, on će bit i dalje na klupi reprezentacije, samo se iskreno nadam da ćete požalit jel' ga toliko kritikujete. ( ne kažem da nije zaslužio al da ga nakon 3 utakmice smijenite a ima više bodova nego "je bat Ćemo im mater sine" )
Pape 3 tekme:
Lux-BiH 0:3
BiH-Fra 0:2
Albania-BiH 1:1

je bat cemo im mater 3 tekme:
Spanija-BiH 1:0
BiH-Estonija 7:0
Turska-BiH 2:1
Pa sad ako ti imas imalo mozga uporedi protivnike od "**** cemo im mater" i od papka.....Spanija prvak europe za Francuze vanzemaljci Turska vs Albanija se ne moze porediti.....Francuska nish nije jaca od Turske da ne kazem slabija(citaj od te ekipe Francuske koja je igrala protiv nas na Kosevu)a Estonija takodjer bar 10x jaca od luxemburga :mrgreen: pa sad ti vidi malo bolje kakve zakljucke donosis
jos ako mogu da dodam solidna partija nasih u Spaniji i dobrih akcija+100% sansa Dzeke nasuprot jadna partija protv francuza bez pogleda na gol!Dobra partija protiv turaka u gostima(na evropskom igrali polufinale)gdje smo bili ravnopravi s turcima citavu utakmicu nasuprot losoj utakmici s albanijom i neznam po cemu smo trbali pobjediti

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 14 okt 2010, 18:02

soko je napisao/la:Pape je napravio dvije greske protiv Albanije.
Prva, stavio je Mravca da igra. Druga opcija je Pandza.
Druga, ova je ogroma greska. I rad ove bi trebao napustiti repku. Pustio je da Cana igra za Albaniju.
Nasi momci nisu mogli proci kraj Cana.
Pape je napravio dvije greške u dosadašnjim kvalifikacijama:

1. BiH izgubila od Francuza na Koševu, bez ispaljenog metka.
2. BiH nije pobjedila veoma lošu ekipu Albanije u Tirani.

Zato treba da napusti klupu BiH.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 14 okt 2010, 18:05

Pa sam nakon Katara pisao (iako protiv svoje volje) da mu se treba podrska dati u prva dva meca (Lux i Fr.) i ako ne uzme 4 boda tada mu suditi.

A nakon Francuske (vidi post ispod) misljenja sam kao i na pocetku price: Covek nije za ovaj posao!
cole-ch je napisao/la:Susic: Francuska zasluzeno pobjedila!

"Treba priznati i reći da su Francuzi bili bolji. Znao sam i to sam govorio, Francuska je snažna momčad i to je večeras pokazala. Ostaje nam samo da čestitamo našim gostima i da krenemo dalje", rekao je Sušić i dodao:

"U prvo poluvrijeme Francuzi su ušli mnogo bolje. Imali su više od igre, dominirali su i stvarali prilike. Imam osjećaj da smo previše respektovali naše goste. U poluvremenu sam rekao momcima da se opuste i po meni smo u drugi dio ušli bolje. Nekako mi se čini da smo pogodak primili kada smo možda i igrali najbolje."

Nebuloza do nebuloze. Ovaj covek nema srama.
Luzeru, odlazi!!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 okt 2010, 18:06

Pape je napravio samo jednu grešku do sada:

1) Prihvatao se posla koji nije sposoban raditi

slika
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 okt 2010, 18:23

Da li Albanija ima kvalitet da nas može iznenaditi?

- Sumnjam. Iz svega viđenog smatram da oni nemaju kvalitet koji mi posjedujemo. Ako vidite u kojim klubovima igraju Francuzi, te naši reprezentativci, ista takva razlika u kvaliteti je između naših i albanskih reprezentativaca.

Oslabljeni su u zadnjoj liniji, stoper Debatik Curri neće igrati zbog povrede?

- To je dobra vijest za koju nisam znao. U svakom slučaju im je sada zadnja linija osjetno oslabljena.

I za Canu iz Galatasaraja su pojedini mediji javili da je na listi povrijeđenih?

- „Povredu“ Cane sam provjerio. Znam da je igru napustio u 25. minuti, ali ne zbog povrede, već što je djelomično kriv za primljeni gol protiv Karabuka. Inače, Cana u zadnje vrijeme ne igra na vrhunskom nivou. U Galati je često povrijeđen i njegova igra nakon odlaska iz PSG-a, Marseillea i Sunderlenda je u silaznoj putanji.
Sve čoj'k pogodio :shock:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 okt 2010, 18:28

Odbrojavanje by Safet Sušić:

Nakon Francuske:
Imam takvu momčad da ne mogu igrati na remi, mi tako ne znamo igrati. Kako se braniti s Džekom, Misimovićem, Pjanićem? I protiv Francuske sam rekao da nemamo što tražiti ako ne zabijemo dva komada. Nismo zabili i poraženi smo, no ništa nije izgubljeno, još je osam utakmica.
Nakon Albanije:
Po onome što smo pokazali i po broju stvorenih prilika trebali smo pobjediti ali nismo, pred nama je još sedam utakmica i ništa još nije gotovo
Nastavak slijedi nakon rumunije

Sender
Kontakt:

Post Postao/la Sender » 14 okt 2010, 19:00

Svi se čude tome što nismo dobili Albaniju, osim Sušića. Pa valjda je to normala za njega

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 okt 2010, 19:03

Safet nas je vratio u ono vrijeme kada smo već nakon 2-3 utakmice počinjali kalkulisati: Ako mi pobjedimo ovog a onaj izgubi od onog trećeg pa se onda ova dvojica sastanu i odigraju nerješeno onda i mi imamo nekih šansi. Mislio sam, i nadao se, da je to vrijeme prošlo ali očito sam se prevario.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 14 okt 2010, 19:12

Sender je napisao/la:Svi se čude tome što nismo dobili Albaniju, osim Sušića. Pa valjda je to normala za njega

Ko se bolan cudi, sta vam je vise. Pa vi tu Albaniju spustaste na nivo sa San Marinom. Sto se nije Ronaldo @ co cudili kad su im prosle kval otkinuli bod, pa isto tako Danska se nije cudila, vec su ljudi fino, kulturno i sportski priznali da su zadovoljni i sa bodom u Tirana. Samo kod nas se nesto cudom cude svi na tu Albaniju...Spustite se vise, sta ste se digli, ko da smo Brazil pa nam cudo bod. Golemo nema sta"!!! Realnosti malo nije na odmet, nikad bilo.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 14 okt 2010, 19:21

jbt Brazil vise,jel to samo Brazil moze pobjediti Albaniju onda nisam prepoznao Alvesa,Pata,Lucija u dresu Bjelorusije!!Dok sve druge selekcije napreduju samo mi stagniramo.Ako se trebamo spustit na zemlju i gledat realno,onda je u ovoj grupi samo Francuska bolja od nas...a nama ako je uspjeh izvuc bod iz Albanije onda i nemamo selekciju za EURO niti trebamo ici.Uredu igrali smo remi ali zar treba biti zadovoljan tim bodom,jedino je Jahic rekao da je to kiks.Dok je nama bod dovoljan protiv Albanije nacekacemo se mi Eura i world cupova.......
RIP SALE VILENJAK

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.