La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Problem Atletica je, kao i zadnjih sezona, efikasnost. Nedostaju golovi, samo 10 golova u 9 kola u La ligi. Nije ni obrana na onom nivou od proslih sezona, ali ipak trebaju golovi. Costa je taj od kojeg se ocekuje bar 1 gol na svakoj utakmici, a on je jos uvijek na 0 golova u ligi.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ovo je bio crveni za Savića

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Il ce Karim Benzema je otvorit jos vise heheleorey je napisao/la:Suki zavrsava Ligu danas hehe
Bas me zanima za ciji penal.sudija nece VAR pogledat danas pa ce ispast kontroverza
Nista se ne sekiraj, prema RMB-u ce na kraju ispasti da vam nisu svirana barem tri penala.MElloo je napisao/la:Bas me zanima za ciji penal.sudija nece VAR pogledat danas pa ce ispast kontroverza
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma.bice nesto znas i sam.Nece pogledat var pa makar i ne bilo nista razvit ce se pricamessilla je napisao/la:Nista se ne sekiraj, prema RMB-u ce na kraju ispasti da vam nisu svirana barem tri penala.MElloo je napisao/la:Bas me zanima za ciji penal.sudija nece VAR pogledat danas pa ce ispast kontroverza
Vidjet ces pritiska svakih 5 min idi gledaj var lol
- anonymousHD
- Kontakt:
Aspas najbolji igrač lige, ubjedljivo.
Ma sudije trebaju pokazivati kartone svaki put kada ih onako opkole. Ono je tačno gadljivo za gledati.MElloo je napisao/la:Ma.bice nesto znas i sam.Nece pogledat var pa makar i ne bilo nista razvit ce se pricamessilla je napisao/la:Nista se ne sekiraj, prema RMB-u ce na kraju ispasti da vam nisu svirana barem tri penala.MElloo je napisao/la:Bas me zanima za ciji penal.sudija nece VAR pogledat danas pa ce ispast kontroverza![]()
Vidjet ces pritiska svakih 5 min idi gledaj var lol![]()
Od trenutno 8 prvih ekipa Primete Madrid vec igrao sa 7. Danas igra sa osmom. Kakav raspored jbt.
EDIT: Nismo s Valladolidom.
EDIT: Nismo s Valladolidom.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
udario titan na titana

Alba - Nacho
Roberto - Marcelo
Kakva silovanja će biti po lijevim stranama napada.
Roberto - Marcelo
Kakva silovanja će biti po lijevim stranama napada.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Gledam im faca.A gledaj im desnih bekova.
Vraćaj konobara
Nacho u prvih 11 da donese sigurnost u odbrani 
Alba me fascinira svakim danom sve više i više. Bez dileme trenutno najboljili bek na svijetu, iako je i prethodnih godina bio dosta potcijenjen i zapostavljan. Momak je savršen, kompletan lijevi bek. Aferim. 
ovaj komentator na SK je nepodnošljiv
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.