Sad ćemo vidjet Barcu s VAR-om. Bar 3 titule u zadnjih 10 godina bi mi osvojili da je bio VAR
29.10. 2018:

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

kuknjava kuknjava kuknjavabombaysaphire je napisao/la:Wandelanoite je napisao/la:Realno gledajući Real bez sudija je ekipa poput Athletic Bilbaa i Real Sociedada i tako godinama unazad. Mislim da Perez mora tražiti ukidanje VAR-a i ponovo steliti svojim psićima koji bez sudija ne bi izborili ni Ligu prvaka.
A sta je Barcelona bez sudija ? Valencia mrtva , čim su ih sudije prestale gurati u Ligi Šampiona ne mogu ništa, ali zato u Španiji i dalje ih guraju...
Mogu postaviti koga hoće, kad ne zna niko dati gol. Modrić sa 12 metara gadja **** stativu, a oko njeg nikoga u precniku od 10 metara. O onom panju nema potrebe govoriti.Kajzer10 je napisao/la:Steta sto United ne gubi danas. Mogle bi se neke stvari poklopiti danas.
Ko gledam Gutija ce postaviti.

Blejzer10 je napisao/la:Lopetegui brat
Španija ga otpustila zbog Reala. Propustio svjetsko s ekipom koju je izgradio
Kraj, oktobra, Real će ga otpustiti. Kakva godina za frajera
Moram kupit novi mobitel da ih nađem na tabeli, otići ću sutra do BH Telekoma da vidim onaj Samsung Note.Blejzer10 je napisao/la:madridisti, ljeto 2018:
Sad ćemo vidjet Barcu s VAR-om. Bar 3 titule u zadnjih 10 godina bi mi osvojili da je bio VAR
29.10. 2018:
Nemaš keša jel?Wandelanoite je napisao/la:Moram kupit novi mobitel da ih nađem na tabeli, otići ću sutra do BH Telekoma da vidim onaj Samsung Note.Blejzer10 je napisao/la:madridisti, ljeto 2018:
29.10. 2018:
Nije lud da dolazi u ekipu koja neće igrat LP naredne sezone.SiamoNoi je napisao/la:Otišla i zadnja iluzorna nada za navijače Reala da će gledati Icardija u Madridu.Nema potrebe za prelaskom u slabiju ekipu.

TonySosa je napisao/la:Do 75. minute više šansi imali naši. **** majku kako Kvaljarela zabija golove a mi gledamo onog panja.

Trenutno korisnika/ca: PSV, Shategabri i 6 gostiju.