FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ide sad za koji dan najav krova, juga ili nekog drugog grandioznog projekta...sta se brinete ionako smo gradjevniska firma vise nego klub. Kad raja ocigledno podrzava ove arihetonske projekte zaboravljajuci to sto sto smo potrosili 5 godina 10 trenera 150 igraca i desetak miliona maraka da bi upsjeli osvojit jedan kup.
=\_1921_/=
Eto recimo otjeramo vodstvo kluba, kome ostaviti da vodi klub, KOME? Sve mi se gadi od igrača do ovih sa juga imbecila, halo ultrasi nema vad 30 u kopu i vi silu prosipate
Irfo,bolan stipu ovo sve spucace te infarkt...irfo je napisao/la:Isto i meni, nisam vjerovo da je to uopste moguce da se desi, ali tako je kad je pustio da bude marionetu i da mu misimovic govori ko ce i sta ceRokoko87 je napisao/la:Baš vala, pao mi je z očima strašno yebali ga oniirfo je napisao/la:Ne seri ni ti vise Oda, uvijek ista prica na pressu a konstantno po istom tragu guras
igrat
- invincible1921
- Kontakt:
Nije ni bitno vise prije ili kasnije ce neko se pokazat,,,,a i znamo svi ko je jedini spas trenutnolisander je napisao/la:Eto recimo otjeramo vodstvo kluba, kome ostaviti da vodi klub, KOME? Sve mi se gadi od igrača do ovih sa juga imbecila, halo ultrasi nema vad 30 u kopu i vi silu prosipate
=\_1921_/=
Mislim da je i on skontao to večeras.Virtu4l je napisao/la:Nisam očekivao da će Odović pristati na to da bude megamiksova marioneta, ali vjerujem da ni on to u startu nije znao.
.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma kakvi, ja sam opusten totalno vjeruj mi, nista me nije iznenadilo niti me moze vise iznenaditi, apsolutno sam ravnodusan prema ovome danasVanja8 je napisao/la: Irfo,bolan stipu ovo sve spucace te infarkt...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma slusaj,jesi možda druže opusten onako,ali čini mi se da vris ispod kože,svaka ti je objava ono sa gorcinom i čemerom...irfo je napisao/la:Ma kakvi, ja sam opusten totalno vjeruj mi, nista me nije iznenadilo niti me moze vise iznenaditi, apsolutno sam ravnodusan prema ovome danasVanja8 je napisao/la: Irfo,bolan stipu ovo sve spucace te infarkt...
Mislim da je jedina njihova fula prvi tim, plate, doprinosi porez , omladinska škola, infrastruktura sve to dobro stoji, no sa aspekta prvog tima lutaju 3 godine, i dopustili su da se igrači sprdaju sa klubom, naravno sa znamo ko je jedini spasinvincible1921 je napisao/la:Nije ni bitno vise prije ili kasnije ce neko se pokazat,,,,a i znamo svi ko je jedini spas trenutnolisander je napisao/la:Eto recimo otjeramo vodstvo kluba, kome ostaviti da vodi klub, KOME? Sve mi se gadi od igrača do ovih sa juga imbecila, halo ultrasi nema vad 30 u kopu i vi silu prosipateOva garnitura sa misketom je pokazala da nema blage veze o vodjenju fudbalskog kluba tako da neemamo sta izgubit
- plavousrcu
- Kontakt:
Samo on moze voditi klub. Ni milimetra.lisander je napisao/la:Eto recimo otjeramo vodstvo kluba, kome ostaviti da vodi klub, KOME? Sve mi se gadi od igrača do ovih sa juga imbecila, halo ultrasi nema vad 30 u kopu i vi silu prosipate
Ne, ovo pisem 2 godine jedno te isto, i ako sam sad puno ravnodusniji nego prije godinu ili dvije, jos malo ako se nastavi sa ovom privatizacijom kluba megamisketa distancirat cu se u potpunosti od klubaVanja8 je napisao/la:Ma slusaj,jesi možda druže opusten onako,ali čini mi se da vris ispod kože,svaka ti je objava ono sa gorcinom i čemerom...irfo je napisao/la:Ma kakvi, ja sam opusten totalno vjeruj mi, nista me nije iznenadilo niti me moze vise iznenaditi, apsolutno sam ravnodusan prema ovome danasVanja8 je napisao/la: Irfo,bolan stipu ovo sve spucace te infarkt...
Isto bolan, baš sam pisao ds ovo čekam već X mjeseci.irfo je napisao/la:Ma kakvi, ja sam opusten totalno vjeruj mi, nista me nije iznenadilo niti me moze vise iznenaditi, apsolutno sam ravnodusan prema ovome danasVanja8 je napisao/la: Irfo,bolan stipu ovo sve spucace te infarkt...
raspalo se sve davno ko kula od karata, samo sto neki ne vide ili nece da videOsim13 je napisao/la:Isto bolan, baš sam pisao ds ovo čekam već X mjeseci.irfo je napisao/la:Ma kakvi, ja sam opusten totalno vjeruj mi, nista me nije iznenadilo niti me moze vise iznenaditi, apsolutno sam ravnodusan prema ovome danasVanja8 je napisao/la: Irfo,bolan stipu ovo sve spucace te infarkt...
Ovo ti je "carevo novo ruho"
Violina vrati se sve ti je oprošteno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja koliko vidim po ovoj izjavi Odovića,on kao da je na sedativima "Igraci su precijenili sebe,a ja znam koliko oni ne znaju...Trebaju nam igrači koji znaju da driblaju...Nije da me igrači ne slusaju,ali Zajmovič mora slušati da bi se razvijao..."
Nidje veze ni sa čim...Čuju trebaju igrači koji znaju da driblaju,e do sada nisam cuo da imaju kategorije ko zna i ko ne zna driblati...
Nije da ga ne slusaju nego se precjenjuju,a Zaimović mora slusati da bi se razvijao...Nekako mi Odoviću liciš na čovjeka koji je i pozicija i opozicija,uzmes traku Kojosevskom,suspendujes ga pa mu je vratis,pa izjavis da usvajaju ono sto im govoris,a sugerises kako moraju prihvatati da bi imali progres...
Ova konferencija za stampu,bruka živa i vala sam to mogao očekivati od Kostica,Krcmarevića,...Ali Odoviću od tebe,prosto i sada sabiram sta ti sve namlati večeras...
Nidje veze ni sa čim...Čuju trebaju igrači koji znaju da driblaju,e do sada nisam cuo da imaju kategorije ko zna i ko ne zna driblati...
Nije da ga ne slusaju nego se precjenjuju,a Zaimović mora slusati da bi se razvijao...Nekako mi Odoviću liciš na čovjeka koji je i pozicija i opozicija,uzmes traku Kojosevskom,suspendujes ga pa mu je vratis,pa izjavis da usvajaju ono sto im govoris,a sugerises kako moraju prihvatati da bi imali progres...
Ova konferencija za stampu,bruka živa i vala sam to mogao očekivati od Kostica,Krcmarevića,...Ali Odoviću od tebe,prosto i sada sabiram sta ti sve namlati večeras...
Čuj uzimala su nas razna sela al' nikad etno selo do danas

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Prica o negativnoj energiji, a i on bojkotovao. Oooj Allah vam dragi pamet dao
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mi se zalili kad su nas pobjedjivali klubovi iz mjesta sa 4-5 hiljada stanovnika, sad nas dobiju iz mjesta bez stanovnikaRaonffa je napisao/la:Čuj uzimala su nas razna sela al' nikad etno selo do danas![]()
YEBEM LI VAM PORODICE SVIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bracu ste uspjeli iznervirat, najsmirenijeg covjeka na forumu
Bukvalno.
Haj u birtiju cobra ima dobra brlja
Haj u birtiju cobra ima dobra brlja
Zadnja izmjena: Osim13, dana/u 28 okt 2018, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: AhmedNurudin i 18 gostiju.