Znam samo da smo do sada u prvenstvu odigrali 2 tekme sa Zrinjom, 2 sa Sarajevom te po jednu sa Željom i Širokim. Slovom i brojem smo dali 0 (nula) golova u tih 6 utakkmica. Jesmo oštećeni na Grbavici i na Koševu, ali su nas Zrinja i Sarajevo dobili na Tušnju zbog naših gluposti. Čak je protiv Sarajeva Pršeš trebao dobiti drugi žuti još u 1.pol nakon našeg kornera i "no look" pasa koji je trade mark dotičnog. Utakmica u Ugljeviku je bila IKS ko kuća i ni po čemu nismo zaslužili više. Isto kao što je remi sa Širokim u kupu bio realan i ljudi imali više sreće na penale. Btw, Vukliš sa 5 penala na toj utakmici i penalom na Koševu još uvijek nije pogodio stranu u koju protivnički igrač puca penal. Za one koji su slabi sa matematikom šanse da golman ne pogodi baš niti jednom stranu od 6 penala su 6,66%. Znam da nije ovo tema večeras, ali eto malo zanimljivosti.Madal je napisao/la:Pa ne znam jesi li gledao utakmice Goska i Zvijezde na Grbavici npr.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:HElo je napisao/la:Stvar je u tome da su nama sudije uvijek krive i kad to jesu i kad nisu a realno smo teska kanta od tima.![]()
@madal a to Sarajevu i Zelji protiv drugih ekipa sudije ne silje? vazda nam je neko kriv, a realnost je da smo losa ekipa trenutno
Ispada da ovo sto pisemo za sudije je cista navijacka gdje su uvijek sudije krive. Mozda i jesam previse subjektivan, nije problem ni priznati, evo objasni kako je onaj start Kjosevskog nad Vidovicem nije jedanaesterac, kako je ono na Kosevu faul Smajica, kako je ono u istoj utakmici bio ofsajd?Kako su nas Zrinjski i Sarajevo nadigrali na Tusnju pa zasluzili pobjedu, kako je Zvijezda zasluzila bod u Ugljeviku protiv nas? Kako je Siroki zasluzio da uopste dodje do penala u kupu?
I stvarno ozbiljno pisem, valjda je forum da prodiskutujemo, svako od nas voli Slobodu samo gledamo stvari na drugi nacin. Mozda sam ja previse zaslijepljen pa previse subjektivno gledam na ove sudijske odluke i na igre Slobode dok je realnost drugacija.
Da se razumijemo, Nali svaka čast što je uspio izvući ovo iz ekipe, ali realno postoji pogrešna percepcija da smo mogli mnogo više, ali sam prije da kažem da smo mogli imati i manji bodovni saldo.