Pro Evolution Soccer 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2011
zna li neko kako mogu na PS3 downloadati engleski jezik,posto sam igricu kupio u Belgiji pa nema engleski
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
Zna li neko kada izlazi oficijelni Patch za PES2011 ?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa polako, tek je igrica izasla u prodaju, vi bi sve od jednom, trebalo bi uskoroB0SANAC je napisao/la:Zna li neko kada izlazi oficijelni Patch za PES2011 ?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
uzmete fifu 11 i rahat, ne trebaju vam nikakvi patchevi

ovaj svima dzojstik preporucujem, od ovoga boljeg nisam imao, a kupio ga prije 5 godina, samo sto u mene otisle strelice, nema ih
al fudbala sam se na ovom naigrao

ovaj svima dzojstik preporucujem, od ovoga boljeg nisam imao, a kupio ga prije 5 godina, samo sto u mene otisle strelice, nema ih
Taj dzojstik je tesko smece.QUARESMA 18<<< je napisao/la:uzmete fifu 11 i rahat, ne trebaju vam nikakvi patchevi![]()
ovaj svima dzojstik preporucujem, od ovoga boljeg nisam imao, a kupio ga prije 5 godina, samo sto u mene otisle strelice, nema ih![]()
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- schweinsteiger
- Kontakt:
moras skinut' update za graficku,ako ne znas nac',napisi mi graficku i poslat cu ti preko pp-e linkZEno.T. je napisao/la:Ljudi,bio bih vam jako zahvalan kad bi mi neko objasnio sta je GPU:Shader 3.0 jer mislim da je to problem sto ne mogu igrati PES.Kada aktiviram PES otvori se prozor sa opcijama Ignore,abort...a između ostalog pise da moja "video card does not meet the required specifitations(GPU:Shader 3.0)"...
#miasanmia
- Interista di cuore
- Kontakt:
schweinsteiger je napisao/la:moras skinut' update za graficku,ako ne znas nac',napisi mi graficku i poslat cu ti preko pp-e linkZEno.T. je napisao/la:Ljudi,bio bih vam jako zahvalan kad bi mi neko objasnio sta je GPU:Shader 3.0 jer mislim da je to problem sto ne mogu igrati PES.Kada aktiviram PES otvori se prozor sa opcijama Ignore,abort...a između ostalog pise da moja "video card does not meet the required specifitations(GPU:Shader 3.0)"...
e imam i ja isti problem,sad cu ti poslat na pp ako nije problem da i meni nadjes
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Ne mora biti to, moze biti da mu je grafa stara i nema P.S. 3.0schweinsteiger je napisao/la:moras skinut' update za graficku,ako ne znas nac',napisi mi graficku i poslat cu ti preko pp-e linkZEno.T. je napisao/la:Ljudi,bio bih vam jako zahvalan kad bi mi neko objasnio sta je GPU:Shader 3.0 jer mislim da je to problem sto ne mogu igrati PES.Kada aktiviram PES otvori se prozor sa opcijama Ignore,abort...a između ostalog pise da moja "video card does not meet the required specifitations(GPU:Shader 3.0)"...
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Moze li odgovorTarpi do bagro je napisao/la:zna li neko kako mogu na PS3 downloadati engleski jezik,posto sam igricu kupio u Belgiji pa nema engleski
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
cuj tesko smece, dzojstik samo taki, samo sto sam razvalio nedavno strelice, a sve radi perfekto a jos kad sam ga uzeo.... to sto ti nisi znao cuvati to je tvoja stvar. i dan danas se ovakvi prodaju.
Haha ja ga nemam, ima ga moj jaran, analog klizav u PM,te strelice nista nevaljaju i ko cuva gamepad taj ni ne igra soccer, dok ih ne pokvaris barem 5 komada ti se nisi naigrao socceraQUARESMA 18<<< je napisao/la:cuj tesko smece, dzojstik samo taki, samo sto sam razvalio nedavno strelice, a sve radi perfekto a jos kad sam ga uzeo.... to sto ti nisi znao cuvati to je tvoja stvar. i dan danas se ovakvi prodaju.
Haha sta ti hoces eksere na analogu... DZojstik predobar... Traje mi 3 godine i nist mu nijeguber_90 je napisao/la:Haha ja ga nemam, ima ga moj jaran, analog klizav u PM,te strelice nista nevaljaju i ko cuva gamepad taj ni ne igra soccer, dok ih ne pokvaris barem 5 komada ti se nisi naigrao socceraQUARESMA 18<<< je napisao/la:cuj tesko smece, dzojstik samo taki, samo sto sam razvalio nedavno strelice, a sve radi perfekto a jos kad sam ga uzeo.... to sto ti nisi znao cuvati to je tvoja stvar. i dan danas se ovakvi prodaju..
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma pusti ga, vidis da ne zna sta prica, njemu igranje socera je izivljavanje na dzojstikur3l00 je napisao/la:Haha sta ti hoces eksere na analogu... DZojstik predobar... Traje mi 3 godine i nist mu nijeguber_90 je napisao/la:Haha ja ga nemam, ima ga moj jaran, analog klizav u PM,te strelice nista nevaljaju i ko cuva gamepad taj ni ne igra soccer, dok ih ne pokvaris barem 5 komada ti se nisi naigrao socceraQUARESMA 18<<< je napisao/la:cuj tesko smece, dzojstik samo taki, samo sto sam razvalio nedavno strelice, a sve radi perfekto a jos kad sam ga uzeo.... to sto ti nisi znao cuvati to je tvoja stvar. i dan danas se ovakvi prodaju..
Eh ovako igram pes vec duze vrijeme kako na PC tako i na PS2 kao sto znate za PS2 novi PES 11 izlazi najkasnije od svih konzola tamo oko 05.11 znaci vise od mjesec nakon sto je izasla verzija za PC i PS3 , eh mene zanima ovo dali ce na PES 2011 verziji za PS2 biti uradjeni transferi tipa ibra u milanu i krasic juve i ostalo ili ce biti igrica ista kao i za PC sto je izasla sa "starim" transferima jer ako urade to bi bilo ravno katastrofi govorim to iz razloga sto i nije tolika steta kad recimo ne urade zadnje transfere za PC posto ubrzo izadje patch koji sve to ispravi a mi koji igramo PES na PS2 mozemo samo da placemo ako nam ostane recimo ibra u barci a oni mu dodaju vilju ili sta ja znam ne ubace krasica u juve ili boatenga i robinja u milan dobijemo potpuno istu igru kao od prosle godine sa nikakvim promjenama ( posto odavno su prestali unaprijedjivati pes na ps2 sto se tice enginea i grafike zbog izlaska ps3) znaci bez uradjenih zadnjih transfera dobivamo potpuno istu igru od prosle godine i ja mislim da se ne isplati kupovati novi pes ako nista nece uraditi za njega
p.s nadam se da nisam u pravu jer izlazi zadnji od svih konzloa pa ce valjda stici da ubace transfere nove ako nista drugo da se moze bar jos jednu godinu igrati
hvala na odgovoru
p.s nadam se da nisam u pravu jer izlazi zadnji od svih konzloa pa ce valjda stici da ubace transfere nove ako nista drugo da se moze bar jos jednu godinu igrati
hvala na odgovoru
Prvo i prvo, da razjasnimo (jer me pocinje iritirati pogresno koristenje termina), to nije Dzojstik, to je Gamepad, drugo i drugo to je smece obicno, svako ko je igrao na dobrom Gamepadu zna da je to smece, to sto si ti zatupljen jer nisi igrao na drugom Gamepadu je tvoj problem. Takodjer ne smatram izivljavanjem na Gamepadu, nego dokaz igranja, nakon puno igranja mora se Gamepad pokvariti, idi u svaki PS klub, pa ces to vidjet, jos ja gori sto se raspravljam sa likovima koji su 3 sezone odigrali maksimalno na PES-u.QUARESMA 18<<< je napisao/la: ma pusti ga, vidis da ne zna sta prica, njemu igranje socera je izivljavanje na dzojstiku
Ovako, koliko sam ja u to upucen (nisam puno, ovo sam usput pokupiofifa09 je napisao/la:Eh ovako igram pes vec duze vrijeme kako na PC tako i na PS2 kao sto znate za PS2 novi PES 11 izlazi najkasnije od svih konzola tamo oko 05.11 znaci vise od mjesec nakon sto je izasla verzija za PC i PS3 , eh mene zanima ovo dali ce na PES 2011 verziji za PS2 biti uradjeni transferi tipa ibra u milanu i krasic juve i ostalo ili ce biti igrica ista kao i za PC sto je izasla sa "starim" transferima jer ako urade to bi bilo ravno katastrofi govorim to iz razloga sto i nije tolika steta kad recimo ne urade zadnje transfere za PC posto ubrzo izadje patch koji sve to ispravi a mi koji igramo PES na PS2 mozemo samo da placemo ako nam ostane recimo ibra u barci a oni mu dodaju vilju ili sta ja znam ne ubace krasica u juve ili boatenga i robinja u milan dobijemo potpuno istu igru kao od prosle godine sa nikakvim promjenama ( posto odavno su prestali unaprijedjivati pes na ps2 sto se tice enginea i grafike zbog izlaska ps3) znaci bez uradjenih zadnjih transfera dobivamo potpuno istu igru od prosle godine i ja mislim da se ne isplati kupovati novi pes ako nista nece uraditi za njega
hvala na odgovoru
tebi hvala ali to nije moguce option fileovi za ps2 se ubacuju iskljucivo preko nekog takozvanog max drivea ili kako vec to je neki poseban dodatak za ps2 sto recimo nije slucaj sa ps3 na kojem na usb snimis opiton file prekopiras na hdd od ps3 i to je to ugalvnom ako ne izadje pes 2011 za ps2 sa novim transferima ako nista necu ga ni igratiguber_90 je napisao/la:Ovako, koliko sam ja u to upucen (nisam puno, ovo sam usput pokupiofifa09 je napisao/la:Eh ovako igram pes vec duze vrijeme kako na PC tako i na PS2 kao sto znate za PS2 novi PES 11 izlazi najkasnije od svih konzola tamo oko 05.11 znaci vise od mjesec nakon sto je izasla verzija za PC i PS3 , eh mene zanima ovo dali ce na PES 2011 verziji za PS2 biti uradjeni transferi tipa ibra u milanu i krasic juve i ostalo ili ce biti igrica ista kao i za PC sto je izasla sa "starim" transferima jer ako urade to bi bilo ravno katastrofi govorim to iz razloga sto i nije tolika steta kad recimo ne urade zadnje transfere za PC posto ubrzo izadje patch koji sve to ispravi a mi koji igramo PES na PS2 mozemo samo da placemo ako nam ostane recimo ibra u barci a oni mu dodaju vilju ili sta ja znam ne ubace krasica u juve ili boatenga i robinja u milan dobijemo potpuno istu igru kao od prosle godine sa nikakvim promjenama ( posto odavno su prestali unaprijedjivati pes na ps2 sto se tice enginea i grafike zbog izlaska ps3) znaci bez uradjenih zadnjih transfera dobivamo potpuno istu igru od prosle godine i ja mislim da se ne isplati kupovati novi pes ako nista nece uraditi za njega
hvala na odgovoru), postoji mogucnost skidanja OPTION fajlova, koji odrade sve transfere i slicno, ovo je moguce bilo i na PES 6, a taj file je velicine 1 MB. Preporucio bih ti da malo to googlas i da vidis jel moguce to srediti
, pa ako je moguce onda samo kopiras taj DVD na pc, ubacis taj option file u folder gdje treba ici, nakon toga preko nere ili nekog drugog programa, napravis .img file, te ga snimis na DVD i dobijas updated PES za PS2
. Mozda malo previse zajebancije, ali eto siguran sam da postoji nacin
, samo zavisi koliko ces biti uporan u potrazi. Ja bih ti pomogao, al nemam PS da to testiram, pa mi se ne prica neka prica ako ti nisam siguran u nju
.
Aha oke jbg, ma vjerovatno ce se to sreditififa09 je napisao/la:tebi hvala ali to nije moguce option fileovi za ps2 se ubacuju iskljucivo preko nekog takozvanog max drivea ili kako vec to je neki poseban dodatak za ps2 sto recimo nije slucaj sa ps3 na kojem na usb snimis opiton file prekopiras na hdd od ps3 i to je to ugalvnom ako ne izadje pes 2011 za ps2 sa novim transferima ako nista necu ga ni igratiguber_90 je napisao/la:Ovako, koliko sam ja u to upucen (nisam puno, ovo sam usput pokupiofifa09 je napisao/la:Eh ovako igram pes vec duze vrijeme kako na PC tako i na PS2 kao sto znate za PS2 novi PES 11 izlazi najkasnije od svih konzola tamo oko 05.11 znaci vise od mjesec nakon sto je izasla verzija za PC i PS3 , eh mene zanima ovo dali ce na PES 2011 verziji za PS2 biti uradjeni transferi tipa ibra u milanu i krasic juve i ostalo ili ce biti igrica ista kao i za PC sto je izasla sa "starim" transferima jer ako urade to bi bilo ravno katastrofi govorim to iz razloga sto i nije tolika steta kad recimo ne urade zadnje transfere za PC posto ubrzo izadje patch koji sve to ispravi a mi koji igramo PES na PS2 mozemo samo da placemo ako nam ostane recimo ibra u barci a oni mu dodaju vilju ili sta ja znam ne ubace krasica u juve ili boatenga i robinja u milan dobijemo potpuno istu igru kao od prosle godine sa nikakvim promjenama ( posto odavno su prestali unaprijedjivati pes na ps2 sto se tice enginea i grafike zbog izlaska ps3) znaci bez uradjenih zadnjih transfera dobivamo potpuno istu igru od prosle godine i ja mislim da se ne isplati kupovati novi pes ako nista nece uraditi za njega
hvala na odgovoru), postoji mogucnost skidanja OPTION fajlova, koji odrade sve transfere i slicno, ovo je moguce bilo i na PES 6, a taj file je velicine 1 MB. Preporucio bih ti da malo to googlas i da vidis jel moguce to srediti
, pa ako je moguce onda samo kopiras taj DVD na pc, ubacis taj option file u folder gdje treba ici, nakon toga preko nere ili nekog drugog programa, napravis .img file, te ga snimis na DVD i dobijas updated PES za PS2
. Mozda malo previse zajebancije, ali eto siguran sam da postoji nacin
, samo zavisi koliko ces biti uporan u potrazi. Ja bih ti pomogao, al nemam PS da to testiram, pa mi se ne prica neka prica ako ti nisam siguran u nju
.
EDIT: Ipak cika google kaze da se moze bez max drive
http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=31690
- Interista di cuore
- Kontakt:
instaliro sam PES al ima samo njemacki i franc jezik,mogul ja kako ubacit engleski ?
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
http://rapidshare.com/files/422168655/dt05_e.imgInterista di cuore je napisao/la:instaliro sam PES al ima samo njemacki i franc jezik,mogul ja kako ubacit engleski ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.