Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
ma doner je zakon pa vi pricajte ,i to onaj vel'ki.

U Travniku su najbolji .. mmmlegenda reala je napisao/la:jeli i sad u Travniku mala porcija 10 ćevapa ,a velika 20 mi tako kad smo bili u Travniku ono naručujemo veliku porciju kontamo štaš od pet ćevapa ,kad ona donese 20 ćevapa pitamo šta je ovo kaže ovdje je tako mala 10 velika 20,a neznam sad ali čini mi se da je cijena bila standardna nije bilo ništa skupljeBosco je napisao/la:Nema ćevapa do travničkog.
Jeste gledali ovo?
Ubijena najveca zmija na svijetu!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- King Kenny
- Kontakt:
SarajkaFrutek je napisao/la:Nea vise Limenke meni je žaoMonolog je napisao/la:Opet o ćevapima. Bivša "Limenka" je nenadje?iva po pitanju ćeLapa. No, kako godine prolaze, tako su mi najbolji oni koje moja žena ili ja osobno napravim(o).![]()
Al zato kod Zlaje koji kupi snicle i izmelje i onda pravi cevape, bolje ne moze
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Šta je to pred Skenderijom,kazu nakav cojk sve zivo lijeci 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Jel neko zna koji bi program downloado da uredjudjem slike evo npr ovo:

- Megamon
- Kontakt:
ZetromFaraon iz Visokog je napisao/la:Šta je to pred Skenderijom,kazu nakav cojk sve zivo lijeci
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 14 okt 2010, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- King Kenny
- Kontakt:
jel to onaj egipcanin (sta vec)Faraon iz Visokog je napisao/la:Šta je to pred Skenderijom,kazu nakav cojk sve zivo lijeci
ne placas nista
samo sto kasnije moras piti njegovu vodu
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- legenda reala
- Kontakt:
ona lepina u Limenki dok je postojala je najbolja bila,umoče je u onaj savt a ja to najviše volim.King Kenny je napisao/la:SarajkaFrutek je napisao/la:Nea vise Limenke meni je žaoMonolog je napisao/la:Opet o ćevapima. Bivša "Limenka" je nenadje?iva po pitanju ćeLapa. No, kako godine prolaze, tako su mi najbolji oni koje moja žena ili ja osobno napravim(o).![]()
Al zato kod Zlaje koji kupi snicle i izmelje i onda pravi cevape, bolje ne moze
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
pa to sam i rekaoMegamon je napisao/la:ZetromFaraon iz Visokog je napisao/la:Šta je to pred Skenderijom,kazu nakav cojk sve zivo lijeci,dnevno dodje najmanje 20 000 ljudi,al' najjaca scena od Vlade pa do Zetre svaki drugi covjek nosi po paket neke vode
steta sto nemam nista lijecit
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Jbt sjecam se ovog drug mi poslao,odletio sam do zidamandraX je napisao/la:Jeste gledali ovo?
[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la: Jbt sjecam se ovog drug mi poslao,odletio sam do zidanikad necu zaboravit,nisam spavao citavu noc
- Ponos Torina
- Kontakt:
Hitno mi treba Monter satelitskih antena Hitno!!!!
Ako neko moze broj da mi posalje treba mi za sutra ujutro pa svi oni koji znaju nekoga ko se bavi tim poslom neka javi

Za Sarajevo!!
Imam problem s motorom vjerovatno neprima struju,pa mi treba majstor izgubio sam zivce....
Ako neko moze broj da mi posalje treba mi za sutra ujutro pa svi oni koji znaju nekoga ko se bavi tim poslom neka javi
Za Sarajevo!!
Imam problem s motorom vjerovatno neprima struju,pa mi treba majstor izgubio sam zivce....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
To je smece najgori dijelovi mesanime_tm87 je napisao/la:ma doner je zakon pa vi pricajte ,i to onaj vel'ki.![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Neki dan stara donese dvije ojjj kako su dobre brate jos onaj kajmak kiseljacki njami . Nego ja sam inace kulturan momak odgojen fino i znam jest uljudno sve ali bas sve (cak i pitu sa viljuskom i nozemOTNYS_YNWA je napisao/la:Nema hrane bez uštipaka sa kajmakom na Baricama.
PS : Dobre su i Kiseljačke pogačice.njami njam.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
hahahaSamo F.K.S !! je napisao/la:Neki dan stara donese dvije ojjj kako su dobre brate jos onaj kajmak kiseljacki njami . Nego ja sam inace kulturan momak odgojen fino i znam jest uljudno sve ali bas sve (cak i pitu sa viljuskom i nozemOTNYS_YNWA je napisao/la:Nema hrane bez uštipaka sa kajmakom na Baricama.
) ali iz hamburgera mi vise iscuri onog sadrzaja nego sto pojedem jesam li jedini ?
- legenda reala
- Kontakt:
ma ja više jedem filete ,kad ih pojedeš ma ništa više čitav dan ne možeš okusiti ,a ima ovi nekih sendviča ,donera i tako ti gluposti ja to ne volim samo mi apetit otvori a ništa se ne najedem i ond bi ih mogo pojest deset.OTNYS_YNWA je napisao/la:hahahaSamo F.K.S !! je napisao/la:Neki dan stara donese dvije ojjj kako su dobre brate jos onaj kajmak kiseljacki njami . Nego ja sam inace kulturan momak odgojen fino i znam jest uljudno sve ali bas sve (cak i pitu sa viljuskom i nozemOTNYS_YNWA je napisao/la:Nema hrane bez uštipaka sa kajmakom na Baricama.
) ali iz hamburgera mi vise iscuri onog sadrzaja nego sto pojedem jesam li jedini ?
Pa nećeš hamburger viljuškom i nožOm jesti.
Nisi jedini. Ja rijetko jedem hamburger, nisam neki ljubitelj, ali svaki put kada jedem pofino mi iscuri.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja kad pojedem doner ko da sam se have najeo. Ništa u stomaku, jumpa kjampa zjapi. 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Najgore mi je uzmem sendvic , hamburger , bilo sta , zagriznem ono sve ispade
Najradije bih sve ono digao i pojeo 
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Probajte vi
Sokokokirane fazlenice u sicigliciranim tuflicama u paradjz sosu
Sokokokirane fazlenice u sicigliciranim tuflicama u paradjz sosu
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.