Eh aferim, znam da iskreno tako mislis u dubini duse.plavousrcu je napisao/la:Bojkotuju, igraju za kladionice, smjenjuju trenere. Bagra jedna, treba im noge polomiti a prije toga suspendovati devetoricu.
Pogodio si i broj igraca (9)
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Eh aferim, znam da iskreno tako mislis u dubini duse.plavousrcu je napisao/la:Bojkotuju, igraju za kladionice, smjenjuju trenere. Bagra jedna, treba im noge polomiti a prije toga suspendovati devetoricu.
Dobar post, napokon malo slifa neko.nekadafanatik je napisao/la:Amar Osim ima ideju da trener bude i mendzer, da dovodi igrace i otpusta ih. Naravno, on je klupski menazer i ne uzima sebi lovu, vez za klub. Predsjednik kluba , odnosno mendzment je upoznat sa svim transferima i odobrava ih. To je recimo sistem u engleskoj Premeijer ligi. Meni se taj sistem svidja. Ali, u Zelji to ne zele. Ovdje je sistem da svako zeli da stavi ruke u dzem (lovu). Takva je sredina u kojoj zivimo. Amar Osim nece doci -to je jasno. On je iznio svoje razloge kada je otisao i rekao da je potreban nov sistem da bi se napredovalo.(Plus lična potrazivanja).. Zato klub mora da trenira onaj ko je u datom casu najbolji, a ja od sadasnjeg trenera boljeg ne vidim. MIjenja se samo tako sto dođe bolji. Mada, u Zelji to zadnjih godina nije slucaj.
Ozbiljan sam, treba im noge polomiti a ne samo ih prepadati. I onim prije ovih u zadnje tri godine, koliko ih ono prodefiliralo kroz klub, 60, 70, 80, i njih treba pronaci i noge im polomiti. Jervasu, Hadzicu, Crnovu i Elsneru.MocMahale444 je napisao/la:@Plavosrcu
Klepis Zrinjskog tamo a izgubis od ekipe koja se zove selo veselo, kuci izgubis halo.
Hajde ba stipu mi te price al ono ozbiljno.
Najvise krivi igraci, imas jos krivaca.
plavousrcu je napisao/la:Ozbiljan sam, treba im noge polomiti a ne samo ih prepadati. I onim prije ovih u zadnje tri godine, koliko ih ono prodefiliralo kroz klub, 60, 70, 80, i njih treba pronaci i noge im polomiti. Jervasu, Hadzicu, Crnovu i Elsneru.MocMahale444 je napisao/la:@Plavosrcu
Klepis Zrinjskog tamo a izgubis od ekipe koja se zove selo veselo, kuci izgubis halo.
Hajde ba stipu mi te price al ono ozbiljno.
Najvise krivi igraci, imas jos krivaca.
Koga dovodimo? Kostica zvanog super prezentacija?Djuroje je napisao/la:Odovic bivsi.
Ako ga sada otjeraju k’o kera, prestajem pratiti Zelju.Djuroje je napisao/la:Odovic bivsi.

Ima vijest na sluzbenoj.irfo je napisao/la:
Ne mogu ti oni Babuka ni do koljena
Sta je ovo sa zvanicnom, nikakve vijesti da smo izgubili, ko da smo Sjeverna Koreja jbt
Na Facebook objavu mislim, tu nema nista.plavousrcu je napisao/la:Ima vijest na sluzbenoj.irfo je napisao/la:
Ne mogu ti oni Babuka ni do koljena
Sta je ovo sa zvanicnom, nikakve vijesti da smo izgubili, ko da smo Sjeverna Koreja jbt
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava i 6 gostiju.