FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 28 okt 2018, 22:53

Znali su nas u proslosti igraci napraviti nemocnim budalama. Mnogo su mi drazi oni koji ne znaju ,a bore se , nego oni koji znaju ,ali iz kojekakvih interesa i nagovora ne daju max. Ne govorim o sadasnjem rosteru igraca FKS , ali bi upozorio upravu da preduprijedi i najmanji pokusaj u nastanku. Kad ovo pisem ,pisem o igracima Zelje , koji bi mogli izginuti na Kosevu.Zato zastupam misljenje da su uprave i igraci uglavnom interescije , a navijaci (mislim na one koje @obiteljskicovjek nazva "sve ostale")ono sto cini klub klubom. Postovao sam i postovacu profesionalce u upravi i igrackom kadru.Ne moraju oni govoriti da vole FKS vise od zivota,samo nek rade profesionalno i posteno. Ne treba mi ljubav uprave i igraca prema navijacima FKS , trebaju nam dobri igraci,sto manje promasaja , a od igraca sto vise golova , asistencija,odbrana i dobrih reakcija u odbrani.
Nadam se da ce ova uprava znati zastiti mlade Akademce od bolesti da se mjesaju u nesto sto nije njihov posao.Vjerujem u ovom trenutku upravi ,jer su oni pogurali Akademce. Akademcima porucujem da se drze onog sto je Resic napisao."VRATITI FKS , ONO STO JE KLUB DAO VAMA"
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 28 okt 2018, 23:01

Dadox je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la:Pokojni otac mi je cesto govorio: "Sine, neka te prebiju da ne mozes 7 dana na noge stati, samo se nemoj sramotiti!" Mlatio me je ko je stigao, ali uvijek sam nalazio nacin da i ja njemu krv pustim. To ocekujem i od svog kluba.
Nakon Kukesija, Husref je za mene umro kao trener i kao covjek. Nikad, do veceras, ni nakon Atalante, nisam prigovorio, niti kvario atmosferu niza pobjeda. Kako rekoh, nakon eventualno osvojene titule, rekao bih sve sto mislim. Jednostavno, dosta mi je ponizenja. Izgubiti od ubjedljivo najgore ekipe u najgoroj evropskoj ligi... Ko je mazohista, neka trpi, a ja cu drugacije. KLUB PRIJE SVEGA - KLUB IZNAD SVEGA.

P.S. Ako se necija argumentacija svodi na nazivanje neistomisljenika gamadi, onda nije ni cudo da gubimo od nakih trojanskih pripizdina. No, to najviše govori o onome ko pokušava svesti diskusiju na sebi razumljiv, prizeman i seoski nivo. Ah, štaš... Svak' najljepše iz kuće ponese.
Pa to ti je ono dobro je dok ne puca..zeljo izgubio nema veze sad svi hepi..a ne kontaju da je Zrinjski najbolja ekipa u ligi svakako i da oni sad imaju mec lopte..bar za ovaj dio sezone..a jos kad stanu podmazivati na proljece kao sto su ove naguzili dvije godine u nizu..uf..
Pojedinci zaglavili negdje u '60-im i mahalskom poimanju fudbala. Očigledna letargija, mirenje i naviknutost na poraze dovode do toga da prelako oprastamo sramotne poraze. I jos kompariraju sa Guardiolom, Murinhom itd. Da banalizujem; kad te cura prevari i ponizi vise puta i na upit: Sta radis s njom? odgovoris:"Pa, voli me. Rekla je nece vise!"

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 28 okt 2018, 23:02

VenamaHrabrih je napisao/la:Pokojni otac mi je cesto govorio: "Sine, neka te prebiju da ne mozes 7 dana na noge stati, samo se nemoj sramotiti!" Mlatio me je ko je stigao, ali uvijek sam nalazio nacin da i ja njemu krv pustim. To ocekujem i od svog kluba.
Nakon Kukesija, Husref je za mene umro kao trener i kao covjek. Nikad, do veceras, ni nakon Atalante, nisam prigovorio, niti kvario atmosferu niza pobjeda. Kako rekoh, nakon eventualno osvojene titule, rekao bih sve sto mislim. Jednostavno, dosta mi je ponizenja. Izgubiti od ubjedljivo najgore ekipe u najgoroj evropskoj ligi... Ko je mazohista, neka trpi, a ja cu drugacije. KLUB PRIJE SVEGA - KLUB IZNAD SVEGA.

P.S. Ako se necija argumentacija svodi na nazivanje neistomisljenika gamadi, onda nije ni cudo da gubimo od nakih trojanskih pripizdina. No, to najviše govori o onome ko pokušava svesti diskusiju na sebi razumljiv, prizeman i seoski nivo. Ah, štaš... Svak' najljepše iz kuće ponese.

Pa pročitaj majstore, molim te, koga sam nazvao tako. To nisu neistomisljenici samo pročitaj.
Jako mi je zao ako si ti sebe pronašao tu.
Ako pak stvarno jesi, jasno mi je što te mlatio ko te je stigao.
Trebao si više raditi na brzini.
Eh to se ne nosi iz kuće, to si mogao nauciti na ulici ili sokaku, u tvom slučaju vjerojatno na livadi.
Za početak nauči čitati, možda ne pripadas ovoj grupi forumaša pa bi mi bilo žao što sam morao ovo napisati.
Ne čitam sve postove kao i mnogi pa bih te zamolio da ako mi imaš šta reci citiraj me, red je.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 28 okt 2018, 23:04

revolt je napisao/la:

Đesi Deni Dajer nismo te prepoznali. Vecu kolicinu gluposti ne procitsh odavno.
Pogledaj u ogledalo. Iznenadit ces se jos jednom!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 28 okt 2018, 23:08

Ovaj poraz treba da im bude šamarčina, da znaju da nisu nepobjedivi i da prestanu sa podcijenjivačkim stavom prema malim ekipama ono naše "lako ćemo".
Pogotovo taj šamar treba Husrefu da prestane sa eksperimentisanjem i tvrdoglavošću ko da je na pripremama a ne u prvenstvu i to za titulu jbte. Ovdje ima odličnu priliku da se odlijepi u naredne dvije tekme. I to će biti prekretnica čitave sezone. Treba malo poraditi na psihološkoj bazi igrača, jer je evidentan pad psihe i forme u zadnjih par kola. Nemaju pritisak kakav su imali ranije, e sad šta je reč to je pitanje. Treba ih razdrmat.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 28 okt 2018, 23:14

obiteljskicovjek je napisao/la:

Pa pročitaj majstore, molim te, koga sam nazvao tako. To nisu neistomisljenici samo pročitaj.
Eh to se ne nosi iz kuće, to si mogao nauciti na ulici ili sokaku, u tvom slučaju vjerojatno na livadi.
Za početak nauči čitati, možda ne pripadas ovoj grupi forumaša pa bi mi bilo žao što sam morao ovo napisati.
Ne čitam sve postove kao i mnogi pa bih te zamolio da ako mi imaš šta reci citiraj me, red je.
Proxitaj boldirani prethodni post. Ako nisi napisao gamad, onda ti se najiskrenije izvinjavam.
Ko je mene i zasto mlatio nekad, nije tvoja briga. Nisi bio tu, tako da se ne moras sekirati. Ali, to je bilo nekad. Sad sam poradio na brzini i snazi i obicno sam ja taj koji mlati.
Ja vjerujem da je majstor tvoj nivo znanja i komunikacije, ali te moram razocarati, nisam majstor. Takodjer te molim da me postedis svojih sjecanja sa farme spominjanjem livade. A da te ulica odgojila, to mi je jasno od pocetka. Ako znas sva slova, bit ces u stanju ovo procitati. I sta ti znaci; Ova grupa forumasa? Pa, privatizuj stranicu, majstorija!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 okt 2018, 23:18

Evo da vas pitam, posto se ne smije kritikovati husref, da meni koji sam izgleda laik, objasne sta jento anel hebibovic odigrao za ovih utakmica zajednonsa evropom, posebno na poziciji na kojoj izgleda kao neko ko je jucer upoznao se sa loptom?
Ima uzasno pozicioniranje sa beka, uzasno lose kontrolise prostor, pusta igraca (i onda se dere nesto kao), niti jesan centarsut kako treba ,nula driblinga. Dakle, apsolutno beskoristan i nepotreban. Šabanovicev centarsut je svaki put opasnost za protivnika, ali svaki put. O prednosti u defanzivi da ne pricam . A tek o yome da jedan ima 20 a drugi 29 i da ovoga ne mozemo uvaliti ni u drugu turasku a Bgm sabanovic jako dobro igra na poziciji koja je inace u svijetu fudbala poprilicno deficitarna.

Drugo, po cemu jedan Halilovic zasluzuje da igra ispred bilo kojeg krilnog igraca? Prvo je sfao za ugovor, pa je onda s viskom kila dosao, pa sad izgleda uzasno lose na terenu i sem gola krupi apsolutno NISTA!

TRECE, zasto adukor na stoperu pored Sofranca? Cemu ta vratolomija? Zasto stoper ne igra na atoperakoj poziciji, nego se izmislja topla voda. E kada imas u ekipi beka koji nije bek, stopera koji nije stoper, lijevo krilo koje je sterilno, desno krilo koje isto tako je kvalitetno ali ne za 1 na 1 , onda si donji.

A sve se moglo srediti samo sa dva igraca. Sofranac na stopera, sabanovic na beka, tatar lijevo umjesto halilovica, hebib ili sisisc desno na krilo, u vezni adukor stanoje malo da se dohaviza. Duplo lakse je uzeti 3 boda u gabeli nego na derbiju. Sad ide pritisak, Ahmetovic neefikasan i jako lose izgleda na terenu, konstantno pada a audije onsa i kada ga udare nece da sviraju, meni Hare duplo bolje izgleda od njega. Ali husref ocito ima svete krave koje ne dira a kada mu dodju glave onda ce biti kasno. Ekipa u kojoj jedan hebibovic igra bilo koju poziciju u prvih 11 nece i ne moze biti prvak.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 28 okt 2018, 23:24

Koliko smo mi pogan narod :puke:
Dok osvajamo bodove sa Husrefom koji profula taktiku, koji izmišlja pozicije igračima bilo je u redu. Prvi poraz i svi sipaju uvrede prema Husrefu.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 okt 2018, 23:27

haris004 je napisao/la:Koliko smo mi pogan narod :puke:
Dok osvajamo bodove sa Husrefom koji profula taktiku, koji izmišlja pozicije igračima bilo je u redu. Prvi poraz i svi sipaju uvrede prema Husrefu.
Izvini ali i protiv slobode smo bili uzas i trebali izgubiti (ofsajd na pocetku tekme gdje bi izasao 1 na 1, po meni tamo vamo ponisten gol) i gdje smo igrali poprilicno lose ali smo dobili. I umjeato da uvidi greske on isto radi samo na taj uzas dodaje halilovica i treba sad reci svaka cast ato si uzeo 1od 6 bodova protiv najlosije ekipe lige?
Da te podsjetim ide derbi, pa gostovanje zrinjskom, pa gostovanje imas i listici....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 okt 2018, 23:35

Sad mi je krivo što nismo još dodatno iskoristili ovaj kiks ali eto, opomena igračima. Sad uradite sve za pobjedu u derbiju pa da odemo opušteni u Mostar.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 28 okt 2018, 23:46

Pantelija druze,

vidi ja isto mislim da fula sa Hebibovicem i sa Adukorom. Isto tako smatram da je Halilovic danas fula. Mozda se Husref nadao da ce odigrati ko u Krupi. Ne znam. To sto mislim da je pogrijesio to ne znaci da smatram da je levat kakvim ga neki opisuju itd. Hajmo malo onda pricsati i o tome npr kako je Husref preporodio Rahmanovica. Hajmo onda Husrefa i faliti, za svakog pojedinog igraca kako ga kritikujemo za svakog pojedinog igraca. Nije Hebib sam kriv za poraz. Na kraju evo danas je Mujakic kiksao. I opet ako gledas danasnju utakmicu najagilniji smo bili po desnoj strani i jedini je Hebib probijao u prvom poluvremenu.
Kritika ok. Ali tjeranje Husrefa, proglasavanjem neznalicom, i sta sve vec ne... to nije zasluzio. Nikako. Nicim. Svaki trener ima svoje fiks ideje i kikseve. Kodro, Jarni, Dzeno, Sliskovic, Marinovic, Murinjo, Gvardiola. Za svakog ces naci barem jednu stavku.
Kritika i mrznja nije isto. Neslaganje i zlonamjernost nine isto. Nikad. A ovdje je malo kritike a puno zle namjere i puno hinjaluka i mrznje.
Neki kazu Husref psuje da vas pitam je li ko slusao Bosu Tanjevica kako psuje, Dudu ivkovica, Ciru Blazevica itd itd... problem je sto sr Husrefu sve uvecava da bi se ssmo proglasio glavnim krivcem.
A Husref nam je u ovoj sezoni izuzev Atalante dao visestruko vise zadovoljstva nego sekiracije.
Husref je za mene legenda kluba i da je prelos trener kao neko koj e osvojio titilu kao igrac i trener i kup ne bih ga vrijedjao. Isto tako i Cala, Fuko, itd...
Medjutim ovdje balavi neodgojeni (ne govorim tebi) klinje seru po Husrefu a nisu dostojni ni kurca da mu popuse...

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 29 okt 2018, 00:06

VenamaHrabrih je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:

Proxitaj boldirani prethodni post. Ako nisi napisao gamad, onda ti se najiskrenije izvinjavam.
Ko je mene i zasto mlatio nekad, nije tvoja briga. Nisi bio tu, tako da se ne moras sekirati. Ali, to je bilo nekad. Sad sam poradio na brzini i snazi i obicno sam ja taj koji mlati.
Ja vjerujem da je majstor tvoj nivo znanja i komunikacije, ali te moram razocarati, nisam majstor. Takodjer te molim da me postedis svojih sjecanja sa farme spominjanjem livade. A da te ulica odgojila, to mi je jasno od pocetka. Ako znas sva slova, bit ces u stanju ovo procitati. I sta ti znaci; Ova grupa forumasa? Pa, privatizuj stranicu, majstorija![/quote

Znači pripadaš.
Napisao sam gamad, samo zato što u brzini nisam mogao pronaći gnusniju rijec.
Nema potrebe da mi se najiskrenije izvinjavas.
Ko je tebe mlatio i zasto nije moja stvar, u pravu si.
Vjerojatno nisam bio tu jer ne posjecujem teferice.
Ne znam jesi li radio na brzini ali bi trebao svakako.
A da si ti taj koji mlati vjerujem ti.
Mlatis gluposti odlicno. :clap:
Zabolio te ovaj post jer si se ocigledno pronasao u njemu.
Da nisi majstor jasno mi je.
Da ne znas citati još mi je jasnije.
Ako trazis pojašnjenje bilo kojeg segmenta predhodnog posta, vrati se procitaj pa razmisli 10-ak dana, treba ti vremena naravno.
Papis zestoko a pronasao si se sam,nisam ti ja kriv.
Boli vise nego kad te mlate po tefericima papak.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 29 okt 2018, 00:08

Ti si luđi što se izvinjavaš, vidiš da se pronašao. Ima Bruce Lee jednu dobru izreku za takve.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 29 okt 2018, 00:35

Idemo dalje, jos jaci, jos bolji, jer mi smo SARAJ’VO!
Sabrine mi moje!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 29 okt 2018, 00:37

BosnianKingdom je napisao/la:Idemo dalje, jos jaci, jos bolji, jer mi smo SARAJ’VO!
Ako ih ne pobijedimo na Koševu možemo ići samo u 3 lijepe. :urnebes: :stop:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 29 okt 2018, 00:41

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Idemo dalje, jos jaci, jos bolji, jer mi smo SARAJ’VO!
Ako ih ne pobijedimo na Koševu možemo ići samo u 3 lijepe. :urnebes: :stop:
Odemo mi cesto u tri lijepe, pogotovo kada letimo visoko, gore negdje pored Totenhama i Reala, a nismo za takvih letova. Dosadasnji dio sezone sasvim zadovoljavajuci, za nas i iznad prosjeka.
Sabrine mi moje!

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 29 okt 2018, 00:53

revolt je napisao/la:sta su ovo jazavci jedva docekli prvi poraz jos od augusta da izrone...
pa **** mater ne vjerujem... kod komsija onaj odovic danima trabunja gluposti, ne moze 5 utakmica kuci da pobjedi pa opet ga ne pljuju ko mi Husrefa... mi prvi poraz nakon ihahaaj vremena i odma se izronilo sa hrakotinama husrefa i igraca... ma **** se supci i lazni navijaci...Odovic sa komijama jedino sto je osvojio su karte za kino, a nama Husref donio titulu i kup, pa opet mi vise hraceno Husrefa nego oni odovica... Zapravo za mene nismo vise "mi".. sa vama ne zelim da se identifikujem, u istku skupinu svrstavam. Vi niste navijaci Sarajeva, to sto vi mislite da se zove ljubav, to nije to. Bijednici.
Objasnio si majstore SVE
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 29 okt 2018, 04:31

Pantelija druze.
Da je Ahmo pogodio gol, a ne precku i ds je zavrsila bar jos jedna u golu od ovih sansi sve bi drugacije bilo. Svi bi bili heroji. Nema ovo veze sa taktikom, Husref radi sa njima i zna ko moze najbolje doprinjeti na kojoj poziciji. Dupovac reko Torlaku da ne zna sta mu je, ne moze da se trgne. Osjeca neki teret u nogama...
Hocu da ti kazem da je ovo drugi poraz i da treba dati podrsku, a na kraju kritikovat, ako bude potrebe ( nadam se da nece). Vidio si sam uslove i jednostavno imali smo pravo na kiks. Sad ako uzmu na derbiju sve je opet isto. Nadam se da ce zvijezda bar bod uzeti. Elem do nas je najvise. Ne znam kako nismo navikli dosad na kikseve, ovo je bajno kako ne nekad znalo biti. Brate prvi smo, igramo najljepši fudbal, najvise zabili i sta sve ne. I onda se pojavi padobranac koji .... Ne mogu da se ponavljam. Elem samo podrska nikad pritisak. Treba biti tu i u porazu, koji ces nam ako ces biti tu samo kad slavimo.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 okt 2018, 06:16

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 29 okt 2018, 07:04

Previse je ovdje onih koji prate Sarajevo preko teleteksta ili ****.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []