dušmanima je inače mnogo vokri kad naglašavamo ovu parolu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

PRELIJEPO !!!Elektrika je napisao/la:
Elektrika je napisao/la:
koga cega MomA123456 je napisao/la:Elektrika je napisao/la:
Sve bi to bilo uredu da je tacno.Gledaj Moma i Uzeira sto se plaveRodila ih majka.
Mačor je napisao/la:koga cega MomA123456 je napisao/la:Elektrika je napisao/la:
Sve bi to bilo uredu da je tacno.Gledaj Moma i Uzeira sto se plaveRodila ih majka.
![]()
![]()
![]()
123456 je napisao/la:Elektrika je napisao/la:
Šta ?...radio u željeznicama i igralo se na turnirima malog fudbala između preduzeća i nije imao mjesta u timu i otišao na klupu i navijao za željeznice i izgovarao te čarobne riječi moj grad moj klub i negdje to uknjižio na kamenu i ostavio u stari sanduk na tavanu i ti prije neki dan slučajno otvorio sanduk našao kamen i vidio te čarobne riječi i najednom te probudi neka buka ti izađeš na balkon a ono ulica puna navijača u bordo koji izgovaraju ime tog grada koji ti je u san došao i ti shvatiš da ti je dedo ustvario bio navijač FKS a da te riječi nije izgovarao uopšte nego da si ih čuo od nekih tamo pitara sa Baščaršije.bekrija1990 je napisao/la:Parolu MOJ GRAD - MOJ KLUB prvi je izgovorio moj rahmetli dedo 1921 godine.
johnnyHZ je napisao/la:Sve bi to bilo uredu da je tacno.Gledaj Moma i Uzeira sto se plaveRodila ih majka.
koga cega MomA![]()
![]()
MomA, ŽeljA... To su normalne riječi u njihovom vokabularu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oplakah
benajon je napisao/la:Bekrija ako ti je tu parolu dedo izgovorio onda ti je nana hodala sa gavrilom principom
Nikad ne provociram cak naprotiv volim svoj klub a postujem sve druge kao i njihove prave navijace.Genije je napisao/la:Šta ?...radio u željeznicama i igralo se na turnirima malog fudbala između preduzeća i nije imao mjesta u timu i otišao na klupu i navijao za željeznice i izgovarao te čarobne riječi moj grad moj klub i negdje to uknjižio na kamenu i ostavio u stari sanduk na tavanu i ti prije neki dan slučajno otvorio sanduk našao kamen i vidio te čarobne riječi i najednom te probudi neka buka ti izađeš na balkon a ono ulica puna navijača u bordo koji izgovaraju ime tog grada koji ti je u san došao i ti shvatiš da ti je dedo ustvario bio navijač FKS a da te riječi nije izgovarao uopšte nego da si ih čuo od nekih tamo pitara sa Baščaršije.bekrija1990 je napisao/la:Parolu MOJ GRAD - MOJ KLUB prvi je izgovorio moj rahmetli dedo 1921 godine.
A inače ako kažete da je nešto vaše po štumfovskom to znači da mora biti u vašem vlasništvu nema ništa srcem samo materijala,malo je reći da ste smiješni.
Jel' ovo životat' Bosmal u pozadini?Elektrika je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Chony533, napoleon72, PapakIzSa i 33 gosta.