SC 35 pts 7 reb 3 ass
šta tek ide u Chicagu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
cijela jedna četvrtina ima da se igra, precjenjuješ ihTonySosa je napisao/la:Evo izgleda će i vesela družina ostvariti neku pobjedu.
Ipak su to sunsi, mirni su ide majstor po TDBrokula je napisao/la:cijela jedna četvrtina ima da se igra, precjenjuješ ihTonySosa je napisao/la:Evo izgleda će i vesela družina ostvariti neku pobjedu.
The Wizards have allowed 750 points in their first six games. That's the most points allowed by an NBA team through six games since the 1990-91 Nuggets allowed 916 points (a league record). D
Brokula je napisao/la:Mnogo dobrih izjava, a sezona tek počela
The Wizards have allowed 750 points in their first six games. That's the most points allowed by an NBA team through six games since the 1990-91 Nuggets allowed 916 points (a league record). D![]()
i u narednoj su primili 155majestic24 je napisao/la:Brokula je napisao/la:Mnogo dobrih izjava, a sezona tek počela
The Wizards have allowed 750 points in their first six games. That's the most points allowed by an NBA team through six games since the 1990-91 Nuggets allowed 916 points (a league record). D![]()
Majku mu,kakvih 916 poena za 6 utakmica. To je 150 po utakmici

Mahh pusti te price prije se igrala bolja odbrana blla bla.Svasta ce napricat samo da umanje uspjeh jednog kosarkasa koji bi u 90-tim imo duple vece brojke nego sad.Locust je napisao/la:Ludačka ekipa prava.
Završili su sezonu sa 20 pobjeda a zabijali najviše poena u ligi.
I kažu ovo danas brza košarka...
citam i ne vjerujem, htio sam mu odgovorit, al sam odustao :mrgreen:S-Y-L-A-R je napisao/la:Čekaj, jesam li dobro skontao. Ti iz Bosne šalješ čovjeku koji igra NBA već deceniju "konstruktivnu kritiku" i ljutiš se što ti je on na pljuvanje odgovorio pljuvanjem? Pod uslovom da je sve ovo istina, naravno.
Kritikovao, ne popljuvao, samo sam mu napisao da previše šuta, da guši saigrače i da igra ko plaćenik, on mi odgovara odmah poslije utakmice.S-Y-L-A-R je napisao/la:Čekaj, jesam li dobro skontao. Ti iz Bosne šalješ čovjeku koji igra NBA već deceniju "konstruktivnu kritiku" i ljutiš se što ti je on na pljuvanje odgovorio pljuvanjem? Pod uslovom da je sve ovo istina, naravno.
Naravno, zbog toga i izlazim na kafu.RollsRoyce je napisao/la:Mislim, ko prati ovdje šta pišem, zna da neću tek tako izmisliti ovo, ti ako na kafi svojoj raji lažeš takve stvari, ili ako tebe lažu, to je tvoj problem.
S-Y-L-A-R je napisao/la:Uzeo je čak 6 šuteva više od rookiea ove sezone, stvarno kako ga nije stid, pogotovo za poziciju koju igra. Nema smisla.
Naravno, zbog toga i izlazim na kafu.RollsRoyce je napisao/la:Mislim, ko prati ovdje šta pišem, zna da neću tek tako izmisliti ovo, ti ako na kafi svojoj raji lažeš takve stvari, ili ako tebe lažu, to je tvoj problem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.