ma bez kašike nema ništa,šta si to opet promijenio avatar,gledam ko je ovaj Luis Garsia kad tiOTNYS_YNWA je napisao/la:Ja kad pojedem doner ko da sam se have najeo. Ništa u stomaku, jumpa kjampa zjapi.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma ja na dan 5-6 puta jedem.Prije skole,na odmoru i poslije skole pojedem jednu pljeskavicu u Krivdica u Visokom.
Kolko samo ovaj fast food zaradi na ovim pljeskavicama.1KM jedna pljeskavica.

Kolko samo ovaj fast food zaradi na ovim pljeskavicama.1KM jedna pljeskavica.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jedan avatar smije ostati 3 dana.legenda reala je napisao/la:ma bez kašike nema ništa,šta si to opet promijenio avatar,gledam ko je ovaj Luis Garsia kad tiOTNYS_YNWA je napisao/la:Ja kad pojedem doner ko da sam se have najeo. Ništa u stomaku, jumpa kjampa zjapi.
Ali kakav sam doner u Veroni jeo na ekskurziji , platio ga 3.5 €. Ja nešto bolje u životu nisam jeo.
A travničke porcije ćevapa su i dalje iste, onako ko da su mene pitali za porcije.
Savjet od mene:
Ako ko bude na ekskurziji se u Veroni zadesio neka obavezno proba doner, neće zažalit, sjećam se ima kiosk na stajalištu gdje se autobusi parkiraju.
A travničke porcije ćevapa su i dalje iste, onako ko da su mene pitali za porcije.
Savjet od mene:
Ako ko bude na ekskurziji se u Veroni zadesio neka obavezno proba doner, neće zažalit, sjećam se ima kiosk na stajalištu gdje se autobusi parkiraju.
Eh nek' se javi na pp neko od vas ko znaa mi objasniti postupak kako da preko blututa neke stvari sa komp. prebacim na mobitel. hvala
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- legenda reala
- Kontakt:
kako im se isplati ,ali se bar ono pravo najedešBosco je napisao/la:Ali kakav sam doner u Veroni jeo na ekskurziji , platio ga 3.5 €. Ja nešto bolje u životu nisam jeo.
Savjet od mene:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@NoName
daj mene,redovan sam
ispunjavam sve zadane kriterijume 
daj mene,redovan sam
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- NoName
- Kontakt:
Prijavi se. Nisam do sada obraćao pažnju, kad ti nalupa ovoliko postovaharry_90 je napisao/la:@NoName
daj mene,redovan samispunjavam sve zadane kriterijume
omer će sigurno glasati za tebe
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Mozel pomoc molim vas, neki ludi admin na csu usao i podjelio svima cenzura ban, bez razloga, nista ne mogu, rekli mi da uninstall cs, nema ga u remove programs, molim vas pomoc na pp, hvala!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
kad vec procate o hrani. ja neku noc, izaso sa jaranima na bilijar. i otisli u urban na hamburger. ja budala uzmem mexico burger. ono ljutoooo, a ja nemam prebijene vise u dzepu. odem na konjsku, ona ne radi. doslo mi je da se bosne napijem. kad tad nisam boga skrpio necu nikad.
Nemogu od njega nikad biti goriNoName je napisao/la:Prijavi se. Nisam do sada obraćao pažnju, kad ti nalupa ovoliko postovaharry_90 je napisao/la:@NoName
gori si od harishp
omer će sigurno glasati za tebelokalpatriotizam
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Haha renoviraju konjsku. Trebo si otići gore do Technomaxa na carinu, gore je bila ko ona česma, samo ne znam radi li više.
- legenda reala
- Kontakt:
Kakva je to pucnjava danas kod vas u Zenici bila
Dzaba ti unistall CS, ako ti nije skinut ban na serveruEdinTM87 je napisao/la:Mozel pomoc molim vas, neki ludi admin na csu usao i podjelio svima cenzura ban, bez razloga, nista ne mogu, rekli mi da uninstall cs, nema ga u remove programs, molim vas pomoc na pp, hvala!
Ma uobičajeno za Zenicu, nastrado momak ni kriv ni duzan. Ono što je tužnije od ove činjenice je da niko nije nazvao hitnu pomoć, nego on sam sebi nazvao.legenda reala je napisao/la:Kakva je to pucnjava danas kod vas u Zenici bila
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sto se mene tice, mozes odmah upasti.harry_90 je napisao/la:Nemogu od njega nikad biti goriNoName je napisao/la:Prijavi se. Nisam do sada obraćao pažnju, kad ti nalupa ovoliko postovaharry_90 je napisao/la:@NoName
gori si od harishp
omer će sigurno glasati za tebelokalpatriotizam
eto prijavio sam se,valjda dobijem mjesto u timu.Nadam se da ce mi dati glas.
Eto, sta NoName odlucim tako ce i biti. Njegova je zadnja. Uz to, mozemo ga i preimenovati u novog kapitena, naravno ako nema nista protiv.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- NoName
- Kontakt:
Upada harry, tuzlanski lobi je previše jak da bih se mogao protiviti
omere, obzirom da si ti prije mene bio u timu, tebi prepuštam tu funkciju
harry, idi na temu za prijavu igrača pa da formalizujemo stvari oko tvog prijema u tim. Dobro se drži ako ne budeš redovan 
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eh sad cemo da vidimo cija majka crnu vunu prede.NoName je napisao/la:Upada harry, tuzlanski lobi je previše jak da bih se mogao protivitiomere, obzirom da si ti prije mene bio u timu, tebi prepuštam tu funkciju
harry, idi na temu za prijavu igrača pa da formalizujemo stvari oko tvog prijema u tim. Dobro se drži ako ne budeš redovan
Harry, dobrodosao u tim. Nadam se da ces redovno tipovati i da necemo imati problema.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
a ako skroz izbrisem pa opet instaliram ?mandraX je napisao/la:Dzaba ti unistall CS, ako ti nije skinut ban na serveruEdinTM87 je napisao/la:Mozel pomoc molim vas, neki ludi admin na csu usao i podjelio svima cenzura ban, bez razloga, nista ne mogu, rekli mi da uninstall cs, nema ga u remove programs, molim vas pomoc na pp, hvala!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.