Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

SMR187
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la SMR187 » 25 okt 2018, 10:45

Mi smo skroz ispali iz diskusije i sa skauzerima, pa cak i sa topnicima nakon ove sezone. Postali smo mrtvi prosjek i cista patetika od kluba, gdje nam se trener smije u facu i pisa po nama, a mi nijemo posmatramo.

2 pobjede na Old Traffordu ove sezone i to protiv mrtvih lisica i Benitezovog otpada JEDVA :rol:

Ako na prvom sljedecem domacem kiksu ne dobije otkaz, onda treba na kraju sezone i Eda s njim zajedno nabit iz kluba i polijepit slike na ulazima, dozivotno im zabranit da udju na stadion
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 25 okt 2018, 22:31

Baš sad vidim tekst na naslovnici portala i dođem ovdje, nažalost i drugi se ibrete. Ako popušimo njega, baš fino nam se piše. U klubu imaju (vidjelo se to jasno protiv Juvea), da bukvalno 4 čovjeka imaju mjesto na ovom nivou - Martial, De Gea, Shaw i Pogba. Uzimajući u obzir natpise da je i De Gei dopizdilo ovo sve, ispade da je od ta 4 samo Shaw zacementiran tu, a da su ostala trojica jednim okom na izlaznim vratima. Fino nam se bogami piše :thumbdown:

sehic96
Kontakt:

Post Postao/la sehic96 » 26 okt 2018, 08:45

Ma samo Mou nek ostane. Svi mogu ići slobodno!
**** li mu kcerku
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 26 okt 2018, 09:19

Ako Martial ode, svakom ko je i 1% odgovoran za to, treba dozivotno zabraniti da se bavi fudbalom. Cak i da gleda utakmice
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 26 okt 2018, 11:10

Yebeno će biti zadržati Pogbu i Martiala, vjerovatno i Davida. Njih trojica su sa najvećim talentom u ekipi i sigurno su svjesni toga kao i stanja u kojem se klub nalazi. Martial je najviše degradiran pa će se morati i te kako potruditi da ga zadrže, a to će moći uraditi ukoliko ga preplate. Znači oko 200k sedmično, Pogbi također i naravno David. Alexis ako ovako nastavi jednostavno ga se moraju riješiti naljeto. Potrebna su nova pojačanja a on zarađuje kao 3 kvalitetna igrača.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 26 okt 2018, 12:08

Svi ce oni produziti ugovore cim se desi jedna stvar(OTKAZ) i nije uopste stvar u novcu jer ni jedan klub im nece ponuditi ono sto im United nudi i ovo odbijanje ugovora Martiala znamo zbog cega je jer je ugovor koji mu je ponudjen i vise nego dobar

Alexisa ni u kojem slucaju ne treba otpisivati dok ne vidimo stanje pod novim trenerom jer dobar je to igrac
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 26 okt 2018, 13:48

Stani ba,jel samo ovaj nas kvazi portal prnio za Martiala a jeste jer sam pratio sve i nisam naisao da nece da produzi,juce i danas.
Zeljeznicar! 1921 !

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 26 okt 2018, 13:55

Format je napisao/la:Stani ba,jel samo ovaj nas kvazi portal prnio za Martiala a jeste jer sam pratio sve i nisam naisao da nece da produzi,juce i danas.
sky jucer
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 okt 2018, 14:29

Sky je prenio, ali da je odbio samo uslove. Pregovori se nastavljaju, trazi momak vjerovatno vecu cifru. S obzirom sta je istrpio, i kakav je igrac, ludi su ako ga prekrize.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 26 okt 2018, 14:58

Format je napisao/la:Stani ba,jel samo ovaj nas kvazi portal prnio za Martiala a jeste jer sam pratio sve i nisam naisao da nece da produzi,juce i danas.
Da, ni ja nisam nigdje pronaš'o ništa, a barem RedCafe uvijek eksplodira kad je Martial u pitanju.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 26 okt 2018, 15:18

Mourinhova ekipa bez Davida je 40-50% slabija, pa sad možemo zamisliti gdje bi bili ako bi on otišao a Jose ostao. :D

Gubitak Davida, ne da bi bio hendikep, nego i strašan udarac za klub koji "kao" pokušava nešto da napravi. Edu ovo nikako ne bih oprostio, a vjerujem i svi ostali navijači kluba. Jednostavno se sve mora uraditi da ostanu on, Pogba i Martial. Na njima svaki drugi trener može praviti ekipu i učiniti nas contenderima bez ikakvih problema. Mourinho sigurno neće preživiti ovu sezonu, pitanje je koliko će uopšte još ostati, tako da uprava mora učiniti sve da oni ostanu.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 26 okt 2018, 23:55

slika
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 27 okt 2018, 12:01

slika

Lukaku pocev od 31.1. odigrao 18 tekmi kao starter (od 4 gola ove sezone, 2 postigao ebenom Burnleyu). Martial/Rash upola manje (u pocetnom) + nisu imali uloge centralnog strikera.

Cirkuzzzzz... Covjek od 210k, po tehnickim finesama i fizickom prezentnoscu izgleda...
slika
... kao skolski primjer krampe. Svaki hvalospjev na njegov racun je povezan sa formom goalscorera, a kada i taj parametar ispari, onda po automatizmu, ide na izlazna sa ceduljom od cca 30m.

Ispostavit ce se kao Jozina kobna greska.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 29 okt 2018, 21:21

Eto kako to Real radi,kad ne ide sječu odmah,al jok mi smo gospoda klub a oni promjene trenere čim mslo nešto zapne i opet su tu u vrhu gdje mi nismo ni blizu,ovi naši misle biće još fergusona svakom treneru daj po 3 godine da upropasti stvar,neka nama Mourinja

CR7
Kontakt:

Post Postao/la CR7 » 29 okt 2018, 21:47

tajger je napisao/la:Eto kako to Real radi,kad ne ide sječu odmah,al jok mi smo gospoda klub a oni promjene trenere čim mslo nešto zapne i opet su tu u vrhu gdje mi nismo ni blizu,ovi naši misle biće još fergusona svakom treneru daj po 3 godine da upropasti stvar,neka nama Mourinja
Bravo Tajger, upravo sam usao na forum da to napisem. Tako rade pravi i veliki klubovi!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 29 okt 2018, 22:13

Sta rade? Sad ce mjenjat 10 trenera dok ne nadju opet ronalda,hajte molim vas.
Zeljeznicar! 1921 !

sehic96
Kontakt:

Post Postao/la sehic96 » 30 okt 2018, 08:36

CR7 je napisao/la:
tajger je napisao/la:Eto kako to Real radi,kad ne ide sječu odmah,al jok mi smo gospoda klub a oni promjene trenere čim mslo nešto zapne i opet su tu u vrhu gdje mi nismo ni blizu,ovi naši misle biće još fergusona svakom treneru daj po 3 godine da upropasti stvar,neka nama Mourinja
Bravo Tajger, upravo sam usao na forum da to napisem. Tako rade pravi i veliki klubovi!
Ne podrzavam Moua i zelim promjenu na klupi, ali definitivno ne zelim da nam se klub vodi politikom Rel Madrida.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 30 okt 2018, 12:13

Gary Neville on Martial: “There’s never been a player in the last 10 years at United that I’ve been confused by in terms of what he is. Normally when you look at a player you think what is he? Do I like him or do I not like him? I can’t make my mind up with Martial.”
“Some weeks I think he’s brilliant, but other weeks I’m not sure he’s a Manchester United player. If you look at his whole career, he’s played a mountain of games for someone so young. That’s the first thing to say, he’s still a very young boy.”

“The things that he does well, he finishes well. He makes difficult finishes look really simple. It was brilliant against Chelsea and we saw another against Everton. He gets into those positions really well."
“He’s got power, he’s got pace & when he cuts inside he is a threat. He’s positive & he can hit a ball. And when you give him the ball to his feet - just to his feet - he comes alive. He drives at people, he commits people & he’s got something about him.”
“What drives me crazy about him is his off the ball work. I’m not talking about his defending, forget his defending. I’ve gone past the point of wide players generally coming back and doubling up and all that. What do they do going forward?”

“The best players I played against as a RB were better off the ball than they were on it. The runs in behind you, in between CB and full-back, were difficult to play against. Martial doesn’t get that. He doesn’t know where to be and when to run at the right time.”
“He hasn’t got any timing in his off the ball runs. What Martial tends to do is wait and wait and hangs wide. He needs to change that. The difference between him scoring 10 to 12 goals a season and 20 is that movement off the ball.”

“He very rarely makes that hurt run that really damages a team. It’s a tough run to make and you don’t always get it. He doesn’t quite know when to run or where to run. He doesn’t quite understand the game.”
“When you look at the stats equivalent to a full season of Martial he’s actually matching the likes of Sadio Mane and Eden Hazard in terms of minutes played, goals and assists, and that’s incredible.“

slika
“I looked at his physical stats against the players on the list and again I got the shock of my life. I got to the point where I thought that’s why Deschamps, Mourinho and others don’t fancy him. Martial is well down on his physical stuff.”
slika
“The conclusion I’ve come to is the easiest thing to fix is those running stats. The easiest thing for him to fix is for him to understand how to make that run in between full-back and centre-back.”
“Manchester United have to show patience with him because actually if you correct those running stats up to above 10km & you get him making those runs in between the full-back & centre back, because he can finish he’ll get up to 20 to 25 goals a season.”

“United have to invest in him, which I’m sure they are doing, but that’s where the tension has been. Mourinho wanted a player who is ready now to win the league now. Martial is not ready now, there’s no doubt about that.”
“The club are thinking this kid can actually be something special in the next two or three years. They’ve got to persevere with him but he’s also got to improve himself.”
MrUnited,OfficialAgent.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 30 okt 2018, 14:30

sehic96 je napisao/la:
CR7 je napisao/la:
Ne podrzavam Moua i zelim promjenu na klupi, ali definitivno ne zelim da nam se klub vodi politikom Rel Madrida.
Ma de ba ko da je bitno jel Real, United ili Aalborg..
Sere svako ko kaze da Lopetegui nije trebao dobit otkaz, a sere jos vise onaj ko kaze da Mourinho nije trebao dosad dobit otkaz.
Nemam nista protiv da se mijenjaju treneri dok ne ubodes. Naravno ne, svakih 7 kola ko Real, ali svake sezone sto da ne..

Bog te, 8. si na tabeli nakon 10 kola, nema naznake ni jedan kup da bi mogao osvojit a da ne pricam o LP gdje ce bit uspjeh ako udjemo u nokaut fazu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.