Znam, no ne znam kakve veze ima elaborat sa mojim komentarom. Upravi zbog toga sam i napisao ove cijene po kvadratu da se vidi koliko je potrebno novca zavisno od velicine ekrana kao i potrebnih radova. Ne letim ja da kazem da je neko pokrao novac na Bilinom Polju, volio bi zapravo kada bi svi bili u mogucnosti imati display kvaliteta kao kod vas.avenija je napisao/la:Zar ne znas da se na Bilinom Polju gradilo od temelja pa do nove konstrukcije.AnelZ je napisao/la:Znaci cijena za led display, konstrukciju i montazu je bila oko 1875 KM po kvadratu na Grbavici, 2500 KM na Pecari i 5000 KM na Bilinom Polju
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
- svrakino1921
- Kontakt:
A imamo sad Grbavicu
Kao najperspektivniji stadion
I u Grbavicu treba ulagat i dalje
I ta sredstva sto su utrosena na Kosevo trebalo je u Grbavicu ulozit
Kao najperspektivniji stadion
I u Grbavicu treba ulagat i dalje
I ta sredstva sto su utrosena na Kosevo trebalo je u Grbavicu ulozit
Nije stadion u BiH, ali vjerujem da ce vam biti zanimljiv video unutrasnjosti Maksimira. Izgleda premocno
- kontrasviju
- Kontakt:
Unutrašnjost Maksimira je na nivou najmodernijih svjetskih stadiona, zaista nema se šta raspravljati o tome. Svaka im čast. Ali to ne mjenja činjenicu da je spolja i dalje, barem meni, jedan od najružnijih stadiona na ovim prostorima. Jedan komentar na ovom youtube videu je po meni najbolje opisao Maksimir: "Uvjeti za igrače su riješeni, svaka čast na tome, sada još treba riješiti uvjete za publiku."Hans je napisao/la:Nije stadion u BiH, ali vjerujem da ce vam biti zanimljiv video unutrasnjosti Maksimira. Izgleda premocno
1921
-
konstantinos
- Kontakt:
Ovo treba svaki klub u Premijer Ligi da uradi!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ovo unutrasnje uredjenje nije skupo, a uz malo stila i ideje se moze ekstra odraditi.konstantinos je napisao/la:
A vanjsko uredjenje ce uskoro biti na grbavici pa da vidimo sta ce napraviti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
konstantinos
- Kontakt:
Bas tako Javier!
Mala ulaganja a mnogo bi lepse i bolje bilo!
Mala ulaganja a mnogo bi lepse i bolje bilo!
JavierBosnia je napisao/la:Ovo unutrasnje uredjenje nije skupo, a uz malo stila i ideje se moze ekstra odraditi.konstantinos je napisao/la:
A vanjsko uredjenje ce uskoro biti na grbavici pa da vidimo sta ce napraviti
Meni je zanimljivo oso sa ceradama sto rade,lijepo izgleda a na vecini stadiona to postavljaju.Mozda bi tako nesto godilo na sjeveru grbavice barem dok ne dodje do nekog boljeg i dugotrajnijeg rjesenja. Na videu od 0:59
Ovo prekrivanje mesh reklamama praznih zidova itd je vrh, kao i sve ostalo. A izgleda dobro jer ga rade ljudi koji znaju svoj posao. Kod nas se rijetko angažira dizajner, agencija itd da odradi posao nego ljudi između sebe dogovore i odrade jer su svi dizajneri, arhitekti itd
It's better when it's live
To je istina al primijetio sam bas da klubovi ulazu u to pogotovo u Spaniji i stalno ih mijenjaju za nove.Slike legendi kluba,klupske oznake,sponzorske i sl bas daje neku ljepsu sliku stadionu.hlive je napisao/la:Ovo prekrivanje mesh reklamama praznih zidova itd je vrh, kao i sve ostalo. A izgleda dobro jer ga rade ljudi koji znaju svoj posao. Kod nas se rijetko angažira dizajner, agencija itd da odradi posao nego ljudi između sebe dogovore i odrade jer su svi dizajneri, arhitekti itd
Ovo ako bi igdje sjelo onda bi sjelo na Kosevu. Takodjer bi i na sjeveru Grbavice moglo da se uradi iznad poslovnih prostora pa do krova. Na Kosevu mi se cini da je nekad na istocnoj tribini i bilo nesto slicno. Mislim da su nekad tu bile velike reklame Aure nekad kad sam bio. Ne sjecam se najbolje. Na Maksimiru su na isti nacin sakrili onaj dio izmedju tribina i terena i sad to izgleda puno ljepse nego prije kada smo gledali gole zidove. Sminkanje niije skupo, potrebno je samo malo maste.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Na sjever Grbavice idu led paneli gdje ce kao na sccu biti zid koji ce istovremeno sluziti i za oglasavanje. Bit ce to zanimljivo ako fino odrade, mogla bi to biti allianz arena za sirotinju
JavierBosnia je napisao/la:Na sjever Grbavice idu led paneli gdje ce kao na sccu biti zid koji ce istovremeno sluziti i za oglasavanje. Bit ce to zanimljivo ako fino odrade, mogla bi to biti allianz arena za sirotinju
je li to negdje zvanično pisalo? ovo da će biti displej tipa SCC-a, meni je to promaklo!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mislim da se zvanicno nije izlazilo s tim informacijama. Pisalo se ovdje dugo, a mislim da je i sam klub preko bih.ba portala iznio slike gdje je sjever zamisljen tako.jestamaji je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la:Na sjever Grbavice idu led paneli gdje ce kao na sccu biti zid koji ce istovremeno sluziti i za oglasavanje. Bit ce to zanimljivo ako fino odrade, mogla bi to biti allianz arena za sirotinju
je li to negdje zvanično pisalo? ovo da će biti displej tipa SCC-a, meni je to promaklo!
Sad ce se vjerovatno uskoro i dobiti vizuelno rjesenje i sam projekt bi se trebao predstaviti kad vrijeme za to dodje.
- kontrasviju
- Kontakt:
Sa vanjskim izgledom sjevera će se raditi i vanjski izgled istoka. Kad bi led paneli bili cijelom dužinom obje tribine to baš i ne bi bilo toliko jeftino.JavierBosnia je napisao/la:Mislim da se zvanicno nije izlazilo s tim informacijama. Pisalo se ovdje dugo, a mislim da je i sam klub preko bih.ba portala iznio slike gdje je sjever zamisljen tako.jestamaji je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la:Na sjever Grbavice idu led paneli gdje ce kao na sccu biti zid koji ce istovremeno sluziti i za oglasavanje. Bit ce to zanimljivo ako fino odrade, mogla bi to biti allianz arena za sirotinju
Sad ce se vjerovatno uskoro i dobiti vizuelno rjesenje i sam projekt bi se trebao predstaviti kad vrijeme za to dodje.
1921
- JavierBosnia
- Kontakt:
Led paneli ne bi bili na istoku jer nemaju smisla, ta strana je zaklonjenakontrasviju je napisao/la: Sa vanjskim izgledom sjevera će se raditi i vanjski izgled istoka. Kad bi led paneli bili cijelom dužinom obje tribine to baš i ne bi bilo toliko jeftino.
Tu ide staklo vjerovatno, mada treba vidjeti sta je klub zamislio
Ima li neko sluicajno sluku stadiona Kosevo prije one velike rekonstrukcije pred Olimpijske igre 84-e ? Bas me zanima kako je izgledao tad a ne mogu nigdje da pronadjem,
JaskoBiH je napisao/la:Ima li neko sluicajno sluku stadiona Kosevo prije one velike rekonstrukcije pred Olimpijske igre 84-e ? Bas me zanima kako je izgledao tad a ne mogu nigdje da pronadjem,

Gledam ove kup tekme spanjolskog kupa. Travnjaci dobri i lijepi stadioni u ovih nizeligasa.

It's better when it's live
- JavierBosnia
- Kontakt:
Samo gledaj drug. To je Španija, ne Bosna i Hercegovina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.