FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajd nek su makar za ovaj derbi napisali da je sjever petaka, a ne kao svaki put do sad. Napišu cenera radi saveza, raja se pokla u komentarima kako je bezobrazluk stavit kartu 10 maraka, a ona uvijek bude pet. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
bordobijeli
- Kontakt:
ko i malo zna nesto o derbyu zna da tu nema nikad al bas nikad favorita . stanje na tabeli ,ko igra ko ne igra nista nije vazno ,jedina stvar koja je bitna je da ekipa koja izadje s vecom zeljom ,srcem ,borbom i pobjedi . naj svjezi primjer je kad smo ih otresli na kosevu njima trebalo za titulu mi umorni od kupa u sirokom ,otjerani rustemovic i crnkic skroz negativna atmosfera a znamo da nisu presli centar kako treba u toj utakmici . tako da ne smije da nas zavaraju ove njihove turbulencije mogu bas stvorit kontra efekat .
Da, nažalost moram se složiti s tobom. Kažem nažalost, jer sam mu davao punu podršku i kada još nije stao na gol Sarajeva, kada je igrao na posudbi ja sam ga (i još pa par forumasa) prozivali da napokon bude prvi golman.Dadox je napisao/la:BSamo da Kovacevic ne bude imao neke svoje bravure...on ce se prepasti i ovaj derbi..zelen je on jos..kao sto sam se pribojavao i prije meca na Grbavici pa se ispostavi tako..poce plakat na sred tekme kad zabise ponisteni gol njegovom greskom..mozda bi on mogao na hladjenje
Ali ipak prošlo je dosta vremena, 15ak kola da mogu reći sa sigurnošću da još nije sazrio da bude prvi golman. Ima baš nekih glupih grešaka, pa čak gdje možda i bio dobar u hvatanju visoki lopti u svom šesnaestercu i tu je počeo da griješi. Pa nekako mi se čini da bi trebao polahko na klupu, sad je nezgodno da se to desi baš na derbiju ali poslije toga bi trebao dobiti priliku Džafić, jer ono 2-3 tekme što je branio ekstra je odradio posao. Mislim da je bio, bar po onim ocjenama što dajemo na forumu, jedan od najboljih pojedinaca u tim kup utakmicama.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- SedrenikHz
- Kontakt:
Bez Blagojevića su oni teška ****.
Za mene daleko najjači vezni igrač lige. Oni su bez njega 30 posto slabiji.
Kad dodaš da im nema ni onog Zajmovića top dođe.
Po ko zna koji put imamo priliku im zakucati posljednji ekser. Bukvalno ih ugasiti, ali da li će igrači u svojim glavama preovladati.
HusrefE MOLIM TE AKO ČITAŠ ILI TI ILI NEKO KO TE TNA DA TI PRENESE.
ADUKOR U SREDINU PO CIJENU SVEGA. VOLIO BIH I ŠABANOVIĆA VISJETI NA BEKU ALI ZNAMO DA SU PREMALE ŠANSE. UZ ADUKORA UPARI CREPULJU. DOLE TATAR VELKOSKI RAZMANOVIĆ I MERSO I BEZ KOMPLIKOVANJ.
Štoper MORA BITI DUPOVAC. Taj momak je daleko najjači štoper naš trenutno.
On i Mujakić štoperi.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !
Po ko zna koji put imamo priliku im zakucati posljednji ekser. Bukvalno ih ugasiti, ali da li će igrači u svojim glavama preovladati.
ADUKOR U SREDINU PO CIJENU SVEGA. VOLIO BIH I ŠABANOVIĆA VISJETI NA BEKU ALI ZNAMO DA SU PREMALE ŠANSE. UZ ADUKORA UPARI CREPULJU. DOLE TATAR VELKOSKI RAZMANOVIĆ I MERSO I BEZ KOMPLIKOVANJ.
On i Mujakić štoperi.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
——————Kovačević——————
Šabanović-Mujakić-Dupovac-Pidro
————Stanojević-Adukor—————
Tatar———Rahmanović———Velkoski
———————Ahmetović———————
Klupa: Džafić, Šofranac, Hebibović, Crepulja, Mustafić, Handžić..
MOLIM TE HUSREFE OVAKO NEŠTO, SAMO DA DOBIJEMO KU*RVE I ZAVRŠIMO IH !
Šabanović-Mujakić-Dupovac-Pidro
————Stanojević-Adukor—————
Tatar———Rahmanović———Velkoski
———————Ahmetović———————
Klupa: Džafić, Šofranac, Hebibović, Crepulja, Mustafić, Handžić..
MOLIM TE HUSREFE OVAKO NEŠTO, SAMO DA DOBIJEMO KU*RVE I ZAVRŠIMO IH !
Zadnja izmjena: Benkara21, dana/u 30 okt 2018, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Jbg. mi smo njima kao Bakir Dodiku,kad god imamo priliku da ih sjebemo mi dozvolimo da se preko nas dignu iz pepelaSedrenikHz je napisao/la:Bez Blagojevića su oni teška ****.
On i Mujakić štoperi.
Ja bi definitivno skino kovacevica sa gola ave do kraja, nek se malo ohladi i prihvati ozbiljnog rada. Momak od kad je poceo branit nije centa napredovo, vjeruj te da bi coravi bandovic imo i bolju statistiku od njeg za ovo utakmica. Znaci odbrana radi dobar poso samo to za kljucat sa Dzaficommi pokusat yzet 12 bodova u ovih 4 preostale utakmice.
Dzafic
Limeni mujakic
Anel pidro
Tatar krste adukor rahmanovi krepulja
Ahmet
Ja znam da dosta stvari ide nama naruku al te stvari lahko mogu prebacit misketovci na svoju ruku ako budu hitri jaci i koncentrisovani. Vaso miskin je samo od celika izgubio u gostima sto se bodova tice sateali su sb i velez2, to meni govori da oni imaju dobar kvalitet kad su fokusirani i kad imaju to postovanje prema protivnika (znaci ona bice **** treba zapet(a ne ona lahko cemo) sto ce definitivno to bit na najvecem nivou kod njih. Kod nasi ako budu ovo uzeli **** kako god da odigramo uzecemo bod, treba se pricuvat ima zrinjski a bogami blizu i odmor treba se cuvat, onda ce nas sigurno poderat vaso miskin.
Mi moramo igrat jako cvrsto mudro, bez puno trosenja nepotrebnog. Svi smo vidjeli da oni padaju dosta fizicki nakon 80 minute primaju dosta i golova, bez obzira na sve ako bude 0:0 treba igrat istim tempom siguran sam da oni gola nece dat ako nedadnu u prvih 50 minuta a isto tako siguran sam da mi to mozemo al treba ici jako kao da je zadnja, i nemojte sa tim ekserima tabucima posto se oni kopaju u medzugirju i jednu raki
Dzafic
Limeni mujakic
Anel pidro
Tatar krste adukor rahmanovi krepulja
Ahmet
Ja znam da dosta stvari ide nama naruku al te stvari lahko mogu prebacit misketovci na svoju ruku ako budu hitri jaci i koncentrisovani. Vaso miskin je samo od celika izgubio u gostima sto se bodova tice sateali su sb i velez2, to meni govori da oni imaju dobar kvalitet kad su fokusirani i kad imaju to postovanje prema protivnika (znaci ona bice **** treba zapet(a ne ona lahko cemo) sto ce definitivno to bit na najvecem nivou kod njih. Kod nasi ako budu ovo uzeli **** kako god da odigramo uzecemo bod, treba se pricuvat ima zrinjski a bogami blizu i odmor treba se cuvat, onda ce nas sigurno poderat vaso miskin.
Mi moramo igrat jako cvrsto mudro, bez puno trosenja nepotrebnog. Svi smo vidjeli da oni padaju dosta fizicki nakon 80 minute primaju dosta i golova, bez obzira na sve ako bude 0:0 treba igrat istim tempom siguran sam da oni gola nece dat ako nedadnu u prvih 50 minuta a isto tako siguran sam da mi to mozemo al treba ici jako kao da je zadnja, i nemojte sa tim ekserima tabucima posto se oni kopaju u medzugirju i jednu raki
Vi izgleda zaboravili ko nam je trener golmana. Kako Kovacevic da napreduje a uci od klade?
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
Inijesta je napisao/la:https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/bo ... radom/4894Lik je napisao/la:Otvorišel shop vise ?
I kako kazu sav prihod ide klubu 100%, a i artikli bi navodno trebali puno kvalitetniji i povoljniji biti
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Pozdav momci. Gledao sam podavno video navijanja na ytu i bila pjesma na fazon neke Merlinove, cuju se trube na pocetku... sigurno znate o cemu pricam, ako moze neko naziv pjesme ili link da mi baci.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel ova?harden je napisao/la:Pozdav momci. Gledao sam podavno video navijanja na ytu i bila pjesma na fazon neke Merlinove, cuju se trube na pocetku... sigurno znate o cemu pricam, ako moze neko naziv pjesme ili link da mi baci.
Nije. Jedva sam se sjetio i kojoj je pjesmi rijec, Merlin - Nek padaju cuskije je u pitanju. Sad ces sigurno znatialenpitar je napisao/la: Jel ova?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Cekaj da probudim mortema. To on bolje znaharden je napisao/la:Nije. Jedva sam se sjetio i kojoj je pjesmi rijec, Merlin - Nek padaju cuskije je u pitanju. Sad ces sigurno znatialenpitar je napisao/la: Jel ova?
Pa kakav si ti navijac?alenpitar je napisao/la:Cekaj da probudim mortema. To on bolje znaharden je napisao/la:Nije. Jedva sam se sjetio i kojoj je pjesmi rijec, Merlin - Nek padaju cuskije je u pitanju. Sad ces sigurno znatialenpitar je napisao/la: Jel ova?
Nasao sam, hvala ti, halalite sto sam uletio na temu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je zato što ne dolaze na utakmice pa i ne mogu znati a nešto lafo kukaju. Par godina bilo jedno te isto i oni opet isto pišu.skoroalen je napisao/la:Hajd nek su makar za ovaj derbi napisali da je sjever petaka, a ne kao svaki put do sad. Napišu cenera radi saveza, raja se pokla u komentarima kako je bezobrazluk stavit kartu 10 maraka, a ona uvijek bude pet.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
odličan nike duks ima sivi to sam već šmeknoInijesta je napisao/la:https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/bo ... radom/4894Lik je napisao/la:Otvorišel shop vise ?
I kako kazu sav prihod ide klubu 100%, a i artikli bi navodno trebali puno kvalitetniji i povoljniji biti
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zaimovića (ni)je čuvao HebibDadox je napisao/la: Ma na derbiji nista ne znaci...moze ga neki levat dati od kojeg se najmanje ocekuje u obje ekipe..Zaimovic tri gola u dva derbija i nije vise nijednog dao..ne moze meda..ne mozes pametan biti
igrača od 1m90 je čuvao liliputanac nikakve kondicije
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
"Do zadnjeg dana zivota mog". To je na fazon Merlinovih cuskija.alenpitar je napisao/la:Jel ova?harden je napisao/la:Pozdav momci. Gledao sam podavno video navijanja na ytu i bila pjesma na fazon neke Merlinove, cuju se trube na pocetku... sigurno znate o cemu pricam, ako moze neko naziv pjesme ili link da mi baci.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Taj je moj ima 3 mjeseca, savršenstvoDenchiNL je napisao/la:odličan nike duks ima sivi to sam već šmeknoInijesta je napisao/la:https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/bo ... radom/4894Lik je napisao/la:Otvorišel shop vise ?
I kako kazu sav prihod ide klubu 100%, a i artikli bi navodno trebali puno kvalitetniji i povoljniji biti![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
onaj sa rajfešlusom?MortemHz je napisao/la: Taj je moj ima 3 mjeseca, savršenstvo
haj me obraduj pa reci da ima i ona bordo polo majica nike?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.