FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Boa opet na klupi kao i Riberi. Dobro je. Mullera nije smio ostaviti treću zaredom, a imao je sreće što je Robben crven.
U pravilu bi trebao imati, kada bi Muller i Goretzka bili na nivou. U suštini oni bi tada ofanzivno mogli dosta uraditi...coelho41 je napisao/la:Ovaj sastav nema napadački potencijal nikako, zatvoriš Lewu i ovo ostalo ne može maknut, al tko sam ja da nam sudim iz zlatnih smova nas budim, nadam se da će Lewa biti u fullu.
Pa dobro ne spada u kategoriju talenata, ali ga smatraš poluproizvodom. Goretzka je bio jedan od glavnih igrača Schalkea i vrlo vjerovatno će biti okosnica (uskoro) i njemačke reprezentacije. Znači, radi se o prilično dokazanom igraču. E sada nešto ga dizati u najveću kategoriju, to još ne treba, to momak treba još da pokaže. Isto tako i kada ne bi uspio u Bayernu, ne bi značilo da je loš igrač. Ali je on svakako igrač kojeg su naši morali ugrabiti, jer prema onome što se o njemu zna trebao bi, mogao bi, biti dobro pojačanje. I Goetze je došao ko veliki, pa je kod nas stagnirao.Centre forward je napisao/la:
@efee, Gorecka za 3-4 mjeseca puni 24 godine. On dakle više i ne spada u tu kategoriju talenata. Mislim da nikad neće dostić' taj nivo koji je potreban Bayernu. Ne treba razmišljat' na način da smo imali Lela, Otla, Pranjica i slične, neg' da smo imali Ballacka, Švajnija i Krosa, i da se klub kreće u tom pravcu. Slično je i za Gnabrija. Neodgovorni egzibicionista kakav Bayernu ne treba i kakve naša sredina ne trpi. Ispada sad da sam zao ovdje i da imam nesto licno protiv tih momaka. Daleko od toga. Sa sportskog aspekta mislim da nisu za nas, i to je sve.
A ne moramo biti istog mišljenja, samo kod tebe vjerujem da ćeš promijeniti mišljenje, ako se to i pokaže na terenu...
Kod Jamesa si izbjegao direktan odgovor....Ali to su malo dvostruki aršini koji vladaju u procjenama pojedinih igrača, tj njihovih nastupa.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Goetze je najvise zivio od hypea zbog gola u finalu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Gotze je definicija sistemskog igrača isto kao što je to i Muller. Gotzea je ubio Uli Henes davajući ga u ruke čovjeku kojem on isti ne treba niti ima šta da radi sa njim. Kloppov Gotze i Pepov Muller su igrači za poželiti a mimo toga su za otjerat.
U zadnje vrijeme mi u nogometu nema nista gore od ovih skracenih kornera, daj ubaci je ybm ti pas.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Alaba nemoj vise sutati danas molim te.
Tobejarabi igre. Jbt te kralj i ubačaj u pizdumaterinu.
kad skontaš Juventus ovako igra svaku utakmicu i nikad im ne smeta što pobijede 1-0 neatraktivno, ja lično se ne mogu još uvijek naviknuti na ovo
Juventus ako igra ovako a ne igra to dolazi iz strukture i stabilnosti a kod nas to svakako nije slucaj. Nismo mi jos odigrali tekmu protiv teskog protivnika, vidio bi onda juventus.
- muhamedhulk
- Kontakt:
LAVEEEEE
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
i otkad je Thiago ljevak ili je došao u fazu pa se utripovao da zna podjednako igrati i lijevom i desnom nogom, sjećam se da je i Schweinsteiger prolazio taj period, totalno mi se ne sviđaju te egzibicije
Evo Goretzka napustio igru, sad će biti zanimljivo gledati ovo do kraja.effe_sa je napisao/la:U pravilu bi trebao imati, kada bi Muller i Goretzka bili na nivou. U suštini oni bi tada ofanzivno mogli dosta uraditi...coelho41 je napisao/la:Ovaj sastav nema napadački potencijal nikako, zatvoriš Lewu i ovo ostalo ne može maknut, al tko sam ja da nam sudim iz zlatnih smova nas budim, nadam se da će Lewa biti u fullu.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Eto i lijevom moze, ko j reko da ne zna.. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Jao jes mi se ovaj @FCBayernUS popeo na mozak sa ovim Kanađaninom Alphonsom Daviesom isto kao da će on nešto više donijeti klubu od Takashija Usamija.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Jel' ovo James zatražio sastanak sa upravom jest se lik umislio da je Messi, ako želi ići marš u Real.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- farinelli123
- Kontakt:
-
Huseinagic
- Kontakt:
Prodat Jamesa u Juve, a do ljetnog prelaznog roka ce biti veci neki slobodan igrac, pa tu uskocit, il se uzdat u Müllera evo ponovo zabija 
-
Huseinagic
- Kontakt:
AEK je jedina ekipa koja Bayernu nije uspijela dati go, a to je vjerovatno jer nisu imali ama bas nikakve namjere..
Sreća pa je Niko pragmatičar uspostavio granitnu odbranu i svoj sistem gradio na tome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.