NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
Kad porastem biću Klay Thomspon.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
strasno, nema veze sto cu krepati na faksu sutra, vrijedi gledati ovo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nevjerovatno je sta Klay radi i kako sutira,ali ovo dosta govori i o danasnjim igracima i njihovoj mentalnoj snazi...Covjek je od 29 suteva ispalio 24 trojke
,nabija rekorde itd.
Ima li iko u ovom je.benom CHI da kaze ne damo mu da sutira trojku!!!Sve moze,ali trojka ne moze!Overplayaj ga svaki put,nek ide na backdoor.

P.S.Evo i Stacey prica o tome na CHI feedu.
Ima li iko u ovom je.benom CHI da kaze ne damo mu da sutira trojku!!!Sve moze,ali trojka ne moze!Overplayaj ga svaki put,nek ide na backdoor.
P.S.Evo i Stacey prica o tome na CHI feedu.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 30 okt 2018, 02:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo ti je k'o Salih jedan u Houstonu burazeru, ziva istina. Nije dobar u vugla, ali voli Rakete nenormalno, iz Gradacca je on. Salih je burazeru isao u dzamiju gdje iso Hakeem (kad je igro Hakeen 95-96e), stane pored njeg u saf i objasnjava mu kako treba igrat, kae nemoj vise ovako, nego s druge strane. Hakeem se crveni u safu ono ne smijes pricat, a Salih matere mi, tobe jarabi narid kaze stas ne mos da se ne smijes, hos da puknes u sebi.harden je napisao/la:Cova hladno pisao profesionalnom kosarkasu u DM sta ne treba raditi.
Klay

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Pa dobro, mozes mislit kakvi ste vas 2 debili kad se bavite salihom ?alemsa je napisao/la:Ovo ti je k'o Salih jedan u Houstonu burazeru, ziva istina. Nije dobar u vugla, ali voli Rakete nenormalno, iz Gradacca je on. Salih je burazeru isao u dzamiju gdje iso Hakeem (kad je igro Hakeen 95-96e), stane pored njeg u saf i objasnjava mu kako treba igrat, kae nemoj vise ovako, nego s druge strane. Hakeem se crveni u safu ono ne smijes pricat, a Salih matere mi, tobe jarabi narid kaze stas ne mos da se ne smijes, hos da puknes u sebi.harden je napisao/la:Cova hladno pisao profesionalnom kosarkasu u DM sta ne treba raditi.
Sta se nalazi ispod saliha ?
Lik sa idolopoklonickim nickom, i lik sa idolopoklonickim ponasanjem ?
Ti si salih buraz
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Ti si ispod buraz, 100 000 postova na forumu, iskljucivo gluposti.alemsa je napisao/la:Ti si salih buraz
RollsRoyce je napisao/la:Kakvi su moroni ovi košarkaši, sinoć Matthewsu na ig-u napišem konstruktivnu kritiku kako ubija i ekipu i mlade igrače u njoj sa svojim divljanjem, lik mi odgovara, kao you aint shit, I will remember your face and your account name xd

alemsa je napisao/la:Ovo ti je k'o Salih jedan u Houstonu burazeru, ziva istina. Nije dobar u vugla, ali voli Rakete nenormalno, iz Gradacca je on. Salih je burazeru isao u dzamiju gdje iso Hakeem (kad je igro Hakeen 95-96e), stane pored njeg u saf i objasnjava mu kako treba igrat, kae nemoj vise ovako, nego s druge strane. Hakeem se crveni u safu ono ne smijes pricat, a Salih matere mi, tobe jarabi narid kaze stas ne mos da se ne smijes, hos da puknes u sebi.harden je napisao/la:Cova hladno pisao profesionalnom kosarkasu u DM sta ne treba raditi.
23
Remember, remember the 5th of November.
IloveN je napisao/la:RollsRoyce je napisao/la:Kakvi su moroni ovi košarkaši, sinoć Matthewsu na ig-u napišem konstruktivnu kritiku kako ubija i ekipu i mlade igrače u njoj sa svojim divljanjem, lik mi odgovara, kao you aint shit, I will remember your face and your account name xd
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Ma bolan, nisam liku napisao za familiju nista, negi za ekipu da je cancer, zasto bi mu zelio familiji lose zbog toga kako igra ? Valjda je on nesto od mog random engleskog tako skontao, nemam vise razgovor blokirao me.IloveN je napisao/la:RollsRoyce je napisao/la:Kakvi su moroni ovi košarkaši, sinoć Matthewsu na ig-u napišem konstruktivnu kritiku kako ubija i ekipu i mlade igrače u njoj sa svojim divljanjem, lik mi odgovara, kao you aint shit, I will remember your face and your account name xd
Zato sam se iscudjavao sto me onoliko napade.
IloveN je napisao/la:RollsRoyce je napisao/la:Kakvi su moroni ovi košarkaši, sinoć Matthewsu na ig-u napišem konstruktivnu kritiku kako ubija i ekipu i mlade igrače u njoj sa svojim divljanjem, lik mi odgovara, kao you aint shit, I will remember your face and your account name xd
Eto koji je debil ovaj mali lazljivac.
Daj banujte idiota.
STEVIE GERRARD
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Joj ovog pratioca xd
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Ali stvarno, sportsport.ba bi me trebao placati, jednim postom nalijepim ovih glupana na jednu temu i sami se koprcaju u njoj, evo vec 12 sati xd
Cast izuzecima, ali stvarno ovo je cistiliste debila.
Cast izuzecima, ali stvarno ovo je cistiliste debila.
Jimmy Butler... brutalna izvedba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.