FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 29 okt 2018, 22:04

invincible1921 je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Znaci ti kazes da smo bili puni kao brod prije njih?
Sve bilo cakum-pakum.

Nije dao svoje pare, nije niko ni rekao da su oni trebali dati svoj novac.
Zasto nisu uradili nesto slicno?
Proslo je od rata hejbet zar ne :kafa: ptica na grani je znala da je stadion bolna tacka navijaca.

Da smo zivi i zdravi a libo me racku za sve osim Zelje.
Ja opet kazem svaka cast za to,,,,ali evo bgm peta godina bez titula u tih pet godina sa enormnim sredstvima ostvarili su jedan trofej kupa. Kako stvari stoje necemo jos sigurno makar godinu dvije vidjet titulu.

Da im to sve radi istoka i terena oprostimo ?
Jel mislis da su zeljeli da se ovako desi sve, dovodili su neke dobre igrace. Zaka, Miro, Lendra i jos. Na papiru to nije izgledalo lose. Nema ko da to sve poslozi.
Pod broj 3. iznad pise sta je njihova greska. A.O

Nema efekta pisati ovdje, ko ima sta reci zna kome se moze zaliti :kafa:

Meni je krivo sto previse grdite upravu a igrace sto BIRAJU tekme jok.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 okt 2018, 22:05

Svi su ista g.vna. Ovi strakuju, ovi u foteljama se gube svakih 5 minuta. Oda nesto prica lafo, sljedece sedmice uradi isto i onda tako u krug. Zamantat ce nam se vise od ovog kruga.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 okt 2018, 22:07

Ma ne govorim da je iko boji od njih bio ili da ce biti, ili da je neko bio gori uopste ne ulazim u to.

Samo hocu rec da mi je ta mitomanija koja se veze za upravu o nekoj njihovoj nepogresivosti i zavjeri protiv njih postala stvarno napad na intelginciju i zdrav razum.
=\_1921_/=

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 okt 2018, 22:14

Zamisli Vranjesa na derbiju. Alpu ce opaliti srce.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 okt 2018, 22:27

MocMahale444 je napisao/la:Zamisli Vranjesa na derbiju. Alpu ce opaliti srce.
Sve ce nas opalit kad vidimo sastav za derbi i igru

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 okt 2018, 22:32

LjoZee je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Zamisli Vranjesa na derbiju. Alpu ce opaliti srce.
Sve ce nas opalit kad vidimo sastav za derbi i igru
Jedan bronhi za smirenje :D pa sta Bog da.
Oni su blagi favoriti.
Lavor, sitni vez itd.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 okt 2018, 22:36

Djelimično pozitivne odluke, kao i svaka do sada vezana za upravu, drago mi je što su podržali Odu :thumbup:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 okt 2018, 23:02

https://sportsport.ba/fudbal/zajmovic-m ... one/295070

O, o Zaime

Oporavi se, ali u Vrbanjusi. Vozdra

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 29 okt 2018, 23:03

Veca
Sinisa,Rodin,Bakrac,Pavic
Vranjes,Hajdar
Jazvic,Curjuric,Veselinovic
Krpic

Klupa: Fejzic, Osmankovic, A.Sehic,Ramovic,Zec,Dacic
:salut: :opaopa: :tralala:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 okt 2018, 01:03

Ista matrica u zadnje tri godine i samo se vrtimo u krug a najveci krivac za kolaps ( Senad Misimovic ) i dalje suvereno vlada Zeljom. Nevjerovatno je kako smo kao klub koji se uvijek dicio otporu sistemu, nezavisnoscu i radnickom klasom dopustili da S.M. postane apsolutni vladar svih procesa koji se odvijaju u klubu. Ego kakav se rijetko vidja i vrhunski manipulator iz svakog novog Zeljinog posrtaja izlazi neokrznut, okruzen poslusnicima u upravljackim strukturama i na drustvenim mrezama bukvalno vedri i oblaci, vodeci se nekom svojom vizijom koja se bar do sada u vecini slucajeva pokazala kao kriminalno losa. Na krilima infrastrukturalnih projekata, dominantno i bez imalo pardona, dovodi trenere, sportske direktore, igrace, odlucuje ko ce igrati a ko ne, odlucuje ko vise nece biti u klubu a ko ce biti jos malo, dok mu ne zatreba nova zrtva. Svaka od tih zrtvi ima svoju pricu, iza svake price stoji krivica koju je trebalo pokriti. Tako smo vec jednom gledali kako je aktuelni trener posramljen mahnuo ispred zapada i nogu pred nogu otisao van stadiona. Potom sramota sa Capljicem, trener na dan, bukvalno. Pravi spektakl pocinje kada su milioncici pali sa neba i pocetak ustaljenih procedura a za trenera postavljen Mulalic, pa prekrizen pred sami kraj sezone, po rijecima predsjednika analizirao on da je izgubio povjerenje svlacionice. Ni motivator nam nije pomogao. Kamioni sa igracima su danonocno obilazili stadion vozeci u oba pravca. Tit-Ula na bicepsima i slavni Slovenacki strucnjak sa preko pet utakmica u seniorskom fudbalu. Vrati nam titulu majstore, uredi nam omladinski pogon, zatri svaki trag rostiljdzijama i mrskom Doganu sto se usudio poslati mail u kojeg predsjednika naziva manijakom. Sest mucnih kola i pijanac odlazi a dolazi u tom trenutku mozda najbolji trener regiona, al" u qurcu. Celava neznalica i slatkorjecivi ublehas koji se proslavio osvajajuci kup sa Radnikom kao da je u najmanju ruku osvojio europa ligu. Nekada u toku sezone odluka da za transfere vise nece biti zaduzen Nikolic, prva marioneta Misimovica, vec ce tu duznost obavljati scout kluba a kasnije S.D Aldin Cenan, pitar sa dna kace. Bas taj pitar je navodno presudio Celavom, dva dana prije pocetka prvenstva a u vatru ide Zeljino dijete Admir Adzem sa kojim Zeljo osvaja kup ali koji valjda nije bio dovoljno dobar za ambicije kluba. U medjuvremenu je imenovan Sejfudin Tica za sefa u O.P, pa je pobjegao a zamijenio ga djevojka za sve Alihodzic, dok je Cenana koji je od silnog stresa navodno obolio zamijenio Papac koji se poslije slicno kao i Cenan ispalio. Za trenera ce predsjednik naci boljeg od Adzema, pojacati budzet famoznog sportskog segmenta da budemo jaci za 20% od konkurencije. Dame i gospodo Slobodan Krcmarevic. Vise godina nego pobijeda u karijeri, mutan ko Milja u kisnom periodu. Dva kola, dovidjenja i prijatno. Oda vadi nas. Oda vadi nas, usrali smo motku evo necemo se mijesat sve do prvog niza pobijeda. Rezovi, suspenzije, kazne, oduzimanje kapitenske, Oda preuzmi sve na sebe, nismo mi mrtve mi majke.

Isto tako svjedoci smo desetcima mega pojacanja i vrhunskih talenata, bivsih mladih reprezentativaca Grcke, Italije, Srbije, Hrvatske. Svjedoci smo budalama, kockarima, propalitetima bjelosvjetskim, ispovrjedjivanim i isluzenim polovnjacima, karakternim nulama i bezmudim taldzijama. Sve njih je dovela struka, treneri i sportski direktori, isti oni sto su se kao na traci smjenjivali, sumanuto i bez ikakvog cilja osim onog da se spasi guzica predsjednika jer sta bi mi Boze dragi bez njega, propali bi ko muda kroz duge gace.

Za kraj sam ostavio nekada najboljeg igraca lige i legendu kluba, sto nam ga je onda zabio za Slobodu na Grbavici i oteo mozda i dva kljucna boda u borbi za titulu. Legenda kluba koja vec mjesecima sapuce predsjedniku desavanja iz svlacionice, smeker, hinja i uvlakac. Vec i prije samog imenovanja Krcmarevica se znalo da ce uslov biti Zeba kao pomocnik da bi presjednik imao tacan i jasan uvid u stanje svlacionice u svakom trenutku. Prezivio Krcmarevica ali Odu nije, ipak je jaci bio osjecaj o egzistenciji samog predsjednika pa je jos jednog od svojih pijuna hladno zrtvovao a ostavio na ploci Odu, koji se jos uvijek naivno nada da ce postat kraljica. Dojucerasnji "strucni savjetnik" a danas trula jabuka, je najbolji primjer autokratskog i beskrupuloznog upravljanja klubom jednog fudbalskog neznalice i egoisticnog manijaka, zeljnog slave i moci. Mozda ga i vrati da bude nesto u klubu, ipak je nas predsjednik mekanog srca iako zeljezne ruke.

Mozes kako hoces al ne mozes dokle hoces. Za sehare sa drugog foruma gdje nije zabranjeno istinu pisati. Da znam ko je lik odveo bih ga na cevape.

JakMani
Kontakt:

Post Postao/la JakMani » 30 okt 2018, 04:00

Ko podrzava ovo nije nikakav navijac Zelje nego obicni POLTRON !

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 30 okt 2018, 06:19

Ja odo na zapad pa kad bi me i pendrekom opalili.Dizanje ruku od naseg Zelje je izdaja ko,kod ga vodio ili igro.Kad bi im to dozvolili i nebi nista bilo od nas.Bio sam na onom prvom derbiju nakon rata i bicu na zadnjem kad bude sudjeno.Ipak najaci je derbi bio onaj vidi logike kad smo zijanili 2-1,au kojimje to derbi bio.Tekma na kosevu 45,000 raje ja bio na istoku lijevo odma do juga.

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 30 okt 2018, 06:21

Samo se nadati da će na skupštini miske postati bivši sve ostalo nas vodi u propast.
Što se mene lično tiče ne ulazim na stadion dok je isti na čelu, pokazao je koliko zna i može.
Da je imao manji ego i pustio struku da radi i ne petlja se u sportski segment moglo se mnogo jer objektivno ostalo je radio odlično, ovako dok mu ne vidimo ledja nema napretka.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 okt 2018, 08:08

I Miske je sad nspravio to da ce nam svi pojest sredinu bukvalno. Vranjes je zadnjih 15-20 minuta, a ne 90. Hajdar meda ne moze, a Anel ce se cuvati logicno nije lid da mu propadne transfer.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 okt 2018, 08:46

edin139 je napisao/la:Samo se nadati da će na skupštini miske postati bivši sve ostalo nas vodi u propast.
Što se mene lično tiče ne ulazim na stadion dok je isti na čelu, pokazao je koliko zna i može.
Da je imao manji ego i pustio struku da radi i ne petlja se u sportski segment moglo se mnogo jer objektivno ostalo je radio odlično, ovako dok mu ne vidimo ledja nema napretka.
Oda je naredni. Pripremljen je teren. I nije mi ga zao jer se prodao za trenersku poziciju. Kontam i ljubav da srce vuce, ali mora postojati princip i karakter. Oda ga je pogazio i nece mi ga biti zao kada da ga ublehas otjera ko kera. Isto sto je uradio i Zebi. Skupstina je posebna prica. Adis predsjednik. Sta vise dodati.

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 30 okt 2018, 09:58

edin139 je napisao/la:Samo se nadati da će na skupštini miske postati bivši sve ostalo nas vodi u propast.
dobra :urnebes:
💩💩

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 30 okt 2018, 10:06

kerimatomic1921 je napisao/la:Veca
Vranjes,Hajdar
Krpic

Meni se bolje cini ovako:
Veca
Hajdar
Curjuric Ramovic
Veseli Zec(Jazvic)
Krpa
Pa u Kost!
ŽELJEZNIČAR 1921

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 30 okt 2018, 10:26

biceDUPLA je napisao/la:
kerimatomic1921 je napisao/la:Veca
Vranjes,Hajdar
Krpic

Meni se bolje cini ovako:
Veca
Hajdar
Curjuric Ramovic
Veseli Zec(Jazvic)
Krpa
Pa u Kost!
Ja mislim da je jedan zadnji vezni protiv gurbeta samoubistvo. Njihov vezni red je bas jak
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 30 okt 2018, 10:47

Moguce ali oni se tesko vrate kad.prvi prime.gol. Tako da ne bi bilo pametno napadati da nam kontre rokaju. Krenuti jako od pocetka ko zadnji out kad smo ih uzeli na lavoru pa sta bude. Mi puno vise gubilo odu li na +8.
ŽELJEZNIČAR 1921

Djuroje
Kontakt:

Post Postao/la Djuroje » 30 okt 2018, 10:55

Mene ne cude losi rezultati s obzirom da igraci od kad je pocela sezona nisu primili nijednu platu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.