FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hajmo plavi alee
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
harden je napisao/la:Pozdav momci. Gledao sam podavno video navijanja na ytu i bila pjesma na fazon neke Merlinove, cuju se trube na pocetku... sigurno znate o cemu pricam, ako moze neko naziv pjesme ili link da mi baci.
hhh ova, kopirao sam ti url sa current time gdje pocinje:
9:50
-
bordopoeta
- Kontakt:
Da, da, kada je Hrubeš uništio našeg Rajkana dajući mu sva tri gola glavom. A ja sam gledao debi Vahidina, počeo navijati za nas gledajući Haseta, ali nećemo o tome ko je stariji koka ili jaje. Za tebe lijepi pozdravi, jer nikada u svojim postovima nisam imao namjeru uvrijediti ili omalovažiti bilo koga sa foruma (a tako mi je znao Evander izvaditi živac), mislim da smo svi ovdje jer želimo što bolji naš klub, a ako sam drugačije shvaćen (mislim na vrijeđanje), moje iskreno i od srca izvinjenje.Vanja8 je napisao/la:Da ti kažem druže,ti si bio na tekmi sa M.Unitedom,a ja na tekmi sa Hamburgom,predvodjenog sa strasnim Horst Hrubesom i nemas meni sta pricati o velikanima koji su igrali sa nasim klubom.bordopoeta je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:[quote="bordopoeta"
Volio bih i ja da je Rahmanović Mesi,volio bih i ja da je Sarajevo redovni ucesnik LŠ,ali nije,na žalost...
Ono sto mi želimo treba pretociti u realnost,a realnost je daleko od toga da se možemo porediti sa Realom...
Drugo,ne amnestiram ja Musemića ni za sta,ali nisam ni zato da se nakon jednog poraza urucuje otkaz i koga dovesti???
Iole ozbiljniji trener,nece da priča o tome da sjedne na klupu Sarajeva,sjeti se onog Zekica iz Osjeka,kada je na pitanje novinara da li bi preuzeo Fk Sarajevo odgovori "Budite ozbiljni,postavljajte ozbiljna pitanja".Eto reci mi ti koga bi doveo na klupu,Ranijeria,Zidana,Kllopa...I ja bih volio da je to moguce,ali....
Jos da ti odgovorim i za Rahimica,koga izuzetno cijenim kao strucnjaka,ali reci ti meni koliko on vec vraca Velež u Premijer ligu,evo treca godina,mada kažem da je vrhunski trener,ali covjek ima ugovor sa Musijom iz Mladosti i otisao je u svoj Velež kako bi to napravio...
Kada vec uporedjujes evropske velikane,onda ti je jasno da Di Francesko ne dobi otkaz nakon poraza od Spala,pa ni ovaj Lopatuegie ne dobi otkaz nakon poraza od Alavesa,pa ni Kovač nakon poraza od Borusije od 0:3 na svom terenu...
I hoces reci da smo prije pocetka nase lige mi imali najbolju ekipu?
Malo prelistaj forume i ono pljuvanje na upravu i na Musemica,kako nikoga imalo vrijedna ne dovedose,kako nam je limit borba za Evropu,a ne za sampiona i...?????
Dobio si ekipu koja igra najljepsi fudbal,ekipu koja je na prvom mjestu,ekipu koja gura i u kupu...
Pa ne treba druže skidati glave za prvi kiks,jos pogotovu na onakvom terenu i u onakvim uslovima...
Znam ja, druže, vrlo dobro, gdje smo mi a gdje je Real. Ne poredim na takav način. Ali zašto ne stremiti ka nekom većem cilju. Ugledati se na one uspješne, kako to oni rade, neke stvari kopirati ako je moguće. Zar nije normalno željeti da tvoj klub bude učesnik grupnih faza. Ja sam doživio na Koševu, što i tebi i svim zaluđenicima u bordo boju želim, gostovanje jednog najvećeg poslije Reala. Kakav je to osjećaj pred 50-ak hiljada gledalaca tvoj tim igra protiv jednog od najvećih (za mene drugi od najvećih) evropskih i svjetskih imena, a čitav stadion kao u transu, neopisivo. Naspram tvog tima imena Dž. Besta, B. Čarltona, D. Loua...
Ja sam bio na Kosevu kada su karijeru zapocinjali i Musemic i Janjos i Merdanovici i Jakovljevic i Susic i Paja,...
I mislis da ne želim ponovo da gledam utakmice kao sto je ona na kosevu 3:3 sa HSV-om.
SISAJ GA željo! Još 4 dana.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
bordopoeta
- Kontakt:
Dadox je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce on to uraditi ali jbg..uporan je sto se toga tice,ali jbg sta ces mu..suhu imam samo sto kontam da mozda sad ne dodje period nakon goska od dva tri kiksa u nizu..ne radi zelje ko zelje..real,barselona i bajern su mi suhu svezali hahabelosevic28 je napisao/la:Znam dadox, ali opet kad postavis ekipu bez Hebibovica na beku, vratis Adukora na prirodnu poziciju, moze se vise ocekivati. Svi na derbi i podrzati ekipu maksimalno, makar gledali i Hebiba na beku a Adukora na stoperu (izvjesnije nego ovu moju postavku al' eto).
Prijatelju, imaš ŠUHVU, ne šuhu.
Povraca mi se kad neko kaze "dosta X" 
izgubiš od zadnjeg i sad kao treba dobit ove iz čista mira jer logikaEvander je napisao/la:Povraca mi se kad neko kaze "dosta X"
aha
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eto oni ih pobijedili, pobijedili i Zvijezdu i KrupuDenchiNL je napisao/la:izgubiš od zadnjeg i sad kao treba dobit ove iz čista mira jer logikaEvander je napisao/la:Povraca mi se kad neko kaze "dosta X"![]()
![]()
aha
FK Sarajevo
a kad smo mi njih uzeli? koje godine?BordoSarajevo je napisao/la:Eto oni ih pobijedili, pobijedili i Zvijezdu i KrupuDenchiNL je napisao/la:izgubiš od zadnjeg i sad kao treba dobit ove iz čista mira jer logikaEvander je napisao/la:Povraca mi se kad neko kaze "dosta X"![]()
![]()
aha
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dobro Denchi, izgubit cemo, eto, jesi sretan sada?
Bgm si dosadan sa pesimizmom u zadnje vrijeme
a jbg svašta mogu povjerovat al da mi pod Husrefom uzmemo u derbiju kone bgm teško, koji mu je ovo derbi? 4ti ili 5ti???alacious je napisao/la:Dobro Denchi, izgubit cemo, eto, jesi sretan sada?
0 pobjeda
Da li je neko bio na otvaranju fan shopa, da nam kaze kakav je sad, je l' kao i sto je bio ili ima nekih novi stvari? 
Bordo bijeli za život cijeli!!
iću ja malo kasnije al po ovim slikama sve je nike hamanBenjolos je napisao/la:Da li je neko bio na otvaranju fan shopa, da nam kaze kakav je sad, je l' kao i sto je bio ili ima nekih novi stvari?

Ja se vala slažem sa Denchijem, s Husrefom smo svaki derbi odigrali mlako, jadno, bezvoljno... Donekle eto ovaj zadnji smo odigrali dobro al i tu smo ih imali u šaci kod 1:2, moglo i moralo se uzet. Kod Čale smo recimo uvijek muku mučili kako zabit gol Krupi il Vitezu, al znao si da će ona dva mahalca naložit igrače da pruže 150% mogućnosti.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
bordopoeta
- Kontakt:
[/quote]bordopoeta je napisao/la:Da, da, kada je Hrubeš uništio našeg Rajkana dajući mu sva tri gola glavom. A ja sam gledao debi Vahidina, počeo navijati za nas gledajući Haseta, ali nećemo o tome ko je stariji koka ili jaje. Za tebe lijepi pozdravi, jer nikada u svojim postovima nisam imao namjeru uvrijediti ili omalovažiti bilo koga sa foruma (a tako mi je znao Evander izvaditi živac), mislim da smo svi ovdje jer želimo što bolji naš klub, a ako sam drugačije shvaćen (mislim na vrijeđanje), moje iskreno i od srca izvinjenje.Vanja8 je napisao/la: Da ti kažem druže,ti si bio na tekmi sa M.Unitedom,a ja na tekmi sa Hamburgom,predvodjenog sa strasnim Horst Hrubesom i nemas meni sta pricati o velikanima koji su igrali sa nasim klubom.
Ja sam bio na Kosevu kada su karijeru zapocinjali i Musemic i Janjos i Merdanovici i Jakovljevic i Susic i Paja,...
I mislis da ne želim ponovo da gledam utakmice kao sto je ona na kosevu 3:3 sa HSV-om.
Kad već pominješ gostovanje HSV-a, normalno da sam bio na tekmi, a poslije iste do ranih jutarnjih sati proveo u jednom sarajevskom lokalu sa Papetom pijuckajući Johny Walker, njegovo omiljeno piće (a u to vrijeme i moje). Kada bih mu god pomenuo da ostaje žal što ne izbacismo HSV, jer mi se čini da smo ih imali (pored aktivnog rezultata iz prve utakmice u ovoj smo sva tri puta vodili, ali loš dan Rajkovića ili fenomenalan dan Hrubeša nas je spriječio), on bi govorio ma Zoka je dosta kriv, misleći na Lukića, koji je na toj utakmici upropastio dosta izglednih prilika i poluprilika. Kad smo već kod Hrubeša, ne znam da li ti je poznato da je njega otkrio Branko Zebec, jedan od najboljih evropskih trenera i proslavljeni fudbaler zg. Dinama. Ovaj je vozio traktor negdje na livadi i Zebec ga je gledajući ga onako korpulentnog i visokog, doveo u HSV a ostalo je legenda.
PS Bila su i dva Jakovljevića.
Vrijeme je za 6. srećuDenchiNL je napisao/la:a jbg svašta mogu povjerovat al da mi pod Husrefom uzmemo u derbiju kone bgm teško, koji mu je ovo derbi? 4ti ili 5ti???alacious je napisao/la:Dobro Denchi, izgubit cemo, eto, jesi sretan sada?
0 pobjeda
Kao kroz maglu se sjecam da smo u prvoj tekmi osakaceni crvenim kartonima i sudjenjem. Ali opet se islo na pobjedu i vjerovalo u cudo. Nisam znao za Zebeca. Hrubes ko Ratko Radovanovic sa livade do legendeVanja8 je napisao/la:Kad već pominješ gostovanje HSV-a, normalno da sam bio na tekmi, a poslije iste do ranih jutarnjih sati proveo u jednom sarajevskom lokalu sa Papetom pijuckajući Johny Walker, njegovo omiljeno piće (a u to vrijeme i moje). Kada bih mu god pomenuo da ostaje žal što ne izbacismo HSV, jer mi se čini da smo ih imali (pored aktivnog rezultata iz prve utakmice u ovoj smo sva tri puta vodili, ali loš dan Rajkovića ili fenomenalan dan Hrubeša nas je spriječio), on bi govorio ma Zoka je dosta kriv, misleći na Lukića, koji je na toj utakmici upropastio dosta izglednih prilika i poluprilika. Kad smo već kod Hrubeša, ne znam da li ti je poznato da je njega otkrio Branko Zebec, jedan od najboljih evropskih trenera i proslavljeni fudbaler zg. Dinama. Ovaj je vozio traktor negdje na livadi i Zebec ga je gledajući ga onako korpulentnog i visokog, doveo u HSV a ostalo je legenda.bordopoeta je napisao/la:Da, da, kada je Hrubeš uništio našeg Rajkana dajući mu sva tri gola glavom. A ja sam gledao debi Vahidina, počeo navijati za nas gledajući Haseta, ali nećemo o tome ko je stariji koka ili jaje. Za tebe lijepi pozdravi, jer nikada u svojim postovima nisam imao namjeru uvrijediti ili omalovažiti bilo koga sa foruma (a tako mi je znao Evander izvaditi živac), mislim da smo svi ovdje jer želimo što bolji naš klub, a ako sam drugačije shvaćen (mislim na vrijeđanje), moje iskreno i od srca izvinjenje.bordopoeta je napisao/la: Da ti kažem druže,ti si bio na tekmi sa M.Unitedom,a ja na tekmi sa Hamburgom,predvodjenog sa strasnim Horst Hrubesom i nemas meni sta pricati o velikanima koji su igrali sa nasim klubom.
PS Bila su i dva Jakovljevića.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 30 okt 2018, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
I ono, trebamo se zadovoljiti sa tim? Suti, dobro je dok ne puca.DenchiNL je napisao/la:a jbg svašta mogu povjerovat al da mi pod Husrefom uzmemo u derbiju kone bgm teško, koji mu je ovo derbi? 4ti ili 5ti???alacious je napisao/la:Dobro Denchi, izgubit cemo, eto, jesi sretan sada?
0 pobjeda
Ja kad bih razmisljao na takav nacin, ne bih ni pratio fudbal.
Nakon Goska, imaju imperativ pobijediti Zeljeznicar. Svaki drugi rezultat je je katastrofa. Tacka.
- StariGrad071
- Kontakt:
Nije ga bilo od goska proslog do ovog goska. Samo na ignore.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Yebo titulu u sezoni gdje te gosk ubija nogama
Trenutno korisnika/ca: cetvrticovjek, dubrovnik, ritam21 i 19 gostiju.