Domina u domu penzioneraMemara je napisao/la:A gdje je ovaj Šovšić igra li ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Domina u domu penzioneraMemara je napisao/la:A gdje je ovaj Šovšić igra li ?
Ja kao reinkarnirana osoba sam poceo pratiti FKS od pocetaka Mustafica,Resica,Kurdica,Kovacevica,Pidre,Sabanovica,Mujakica i nadolazecih Salcina, Imamovica(?? nisam siguran u prezimena i da li imaju ugovore)i dr..Da mi dragi Bog podari zdravlja da u narednih 7/8 god.,a pocevsi od sezone "19/20 gledam ove momke i jedno 4 tamnoputa stranca(2Brazilca+2Afrikanca).Dakle 4 stranca,2 ponajbolja starija sa bh pasosem(tipa Tatar,Crepulja) i sa 20/25 mladica iz AkademijeVanja8 je napisao/la:Da, da, kada je Hrubeš uništio našeg Rajkana dajući mu sva tri gola glavom. A ja sam gledao debi Vahidina, počeo navijati za nas gledajući Haseta, ali nećemo o tome ko je stariji koka ili jaje. Za tebe lijepi pozdravi, jer nikada u svojim postovima nisam imao namjeru uvrijediti ili omalovažiti bilo koga sa foruma (a tako mi je znao Evander izvaditi živac), mislim da smo svi ovdje jer želimo što bolji naš klub, a ako sam drugačije shvaćen (mislim na vrijeđanje), moje iskreno i od srca izvinjenje.bordopoeta je napisao/la:
Da ti kažem druže,ti si bio na tekmi sa M.Unitedom,a ja na tekmi sa Hamburgom,predvodjenog sa strasnim Horst Hrubesom i nemas meni sta pricati o velikanima koji su igrali sa nasim klubom.
Ja sam bio na Kosevu kada su karijeru zapocinjali i Musemic i Janjos i Merdanovici i Jakovljevic i Susic i Paja,...
I mislis da ne želim ponovo da gledam utakmice kao sto je ona na kosevu 3:3 sa HSV-om.
MortemHz je napisao/la:Svečano otvoren Bordo FAN SHOP
Danas, 30. oktobra u 12h svečano je otvoren Bordo FAN SHOP u ul. Maršala Tita 38/b. Predsjednik Upravnog odbora, Senad Jahić zvanično je pred prisutnima otvorio renovirani Bordo FAN SHOP.
"Konačno je došao i taj dan. Ovo je jedan od novih poteza uprave, jer smo sebi zadali za cilj da otvorimo fan šop koji je u vlasništvu kluba, jer je dosadašnji bio u privatnom vlasništvu. Naša vjerna armija, naši navijači će od danas moći kupovati razne sadržaje u našem fan šopu" - rekao je predsjednik UO FK Sarajevo Senad Jahić.
Podsjećamo novootvoreni shop je sada u potpunom vlasništvu kluba. Radnja je namijenjena svim navijačim i prijateljima Bordo kluba.
Navijači koji su danas bili prisutni, imali su priliku družiti se s prvotimcima. Prvih 20 kupaca koji su napravili račun veći od 20KM, nagrađeni su ulaznicom za predstojeći derbi.
Kako samo smijesan, jadan, ruzan i jeftin trofej.MortemHz je napisao/la:
kako imam info 100 KM ko nije clan a 85 KM za clanovemoj uzor-S.G je napisao/la:Posto su dukserice?
Mokes je napisao/la:Nemoj tako o našem Milanu Tarotu, koji pogađa s 100% uspješnostiStariGrad071 je napisao/la:Nije ga bilo od goska proslog do ovog goska. Samo na ignore.![]()
Pokazali grobari kakve su neznalice![]()
Svi se trebamo ujediniti u ovakvoj situaciji ako je imabelosevic28 je napisao/la:Nisam stigao prokomentarisati cijne karata. Za derbi su sasvim ok. Za neke "manje" utakmice bi mogle biti manje ali sta se moze. Mislim da mi kao forumasi ovdje ne smijemo dozvoliti da znamo nekog uz raje ali i sa ovig PDFa da bi isao na tekmu a ne moze priustiti kartu.
Jbg nije svako u istoj situaciji i nekome je nekad i 5 KM mnogo u ovoj yebenoj drzavi, zato svako ko ima zelju ici na bilo koju tekmu a nema novac u tom momentu nek se javi ovdje. Ne mira javno ako ga stid, moze u PP. Znam koliko je karata podijelio morto,pantelija, 1946 i drugi tako da se mozemo organizivati oko ovoga. Znam minimum 10 momaka koji bi osim mene i mogli i htjeli pomoci u ovom dijelu.
Jbg kad mozemo naptdjivati i nazivati se kojekakvim imenima mozemo biti i solidarni.
Sve iz istog razloga, zbog ljubavi prema Sarajevu.
takva je info dosla do mene da su duxevi 100 KM a za clanove 85 KMBihigiensis95 je napisao/la:100 KM dukserice?jel to fakat?
Jesmo li mi Sarajevo ili nismo?Bihigiensis95 je napisao/la:100 KM dukserice?jel to fakat?
Imamo li plate 4 milje il nemamo?MortemHz je napisao/la:Jesmo li mi Sarajevo ili nismo?Bihigiensis95 je napisao/la:100 KM dukserice?jel to fakat?
Jeftinije se ''namiriti'' u Gucci-uskoroalen je napisao/la:Imamo li plate 4 milje il nemamo?MortemHz je napisao/la:Jesmo li mi Sarajevo ili nismo?Bihigiensis95 je napisao/la:100 KM dukserice?jel to fakat?
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bing [Bot], ErosViverosViv, Hajdeee, kogmagie46, leo1946, miguelramos, Rodman i 69 gostiju.