Nije se nista bunio za virslu, zato sam mu napisao Skoro sam sebe sibas. 4s.sviunapad1010 je napisao/la:Vidi @skore sto mu godi amidzina virsla.skoroalen je napisao/la:A vi od Hadžije imate dva jajeta da igrate bilijara. Ni viršlu vam ne da, uzet će kamatu na nju.MocMahale444 je napisao/la: Vi vincentovu virslu imate. Tipa libo racku za vama iskreno.
Da vam nije Usrefa bili bi gori od Sirokog.![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Glavni banovan 2012., većina vas se tad nije bila ni rodila.MocMahale444 je napisao/la:Postujem pravila ove svete teme, tebi postovanje ali novi ti je acc. Ako hoces javi se preko glavnog accBeton je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Sacekaj vidis da pise "pitomi pitari" ti nisi jedan od njih![]()
Morto
Ljupka
Skoro![]()
![]()
Namjerio se na ove što na njih smiješ nasrnuti, za nas nemaš muda.![]()
Ja ove nabrojane postujem isto kao i sve ostale, cak i moje drage smogovce postujem.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Anketa jufki do poraza od Goskaskoroalen je napisao/la:K'o kad je Sejo u Vizi za budućnost govorio "šta je ovo ljudi, neće niko keksa, i to čokoladnog"Osim13 je napisao/la:Šta je ovo yebote neće niko pobjedu

Poslije toga su anulirali sve i eno jos niko ne smije da glasa šuhva im

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Jbg, i najbolji dođu na volej ponekad. 
@sviunapad ko se bahati dobije po ušima, zbog ovih otkaza smo oprezniji nego ikad. Znamo kakvi su prevrtaneri ovi s druge strane Milje.
@sviunapad ko se bahati dobije po ušima, zbog ovih otkaza smo oprezniji nego ikad. Znamo kakvi su prevrtaneri ovi s druge strane Milje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Dobar si @morto sve pratiš.
Sto vam je trebala ova blamaza?

Sto vam je trebala ova blamaza?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
Zamisli oni su prvi, sitni vez stima, igraju na gradskom stadionu kosevo ili the lavor. Nemaju svoj stadion pa tamo igraju duze vremena.
Mi slabi, sela nas samaraju. Nemamo pola igraca i ono sto imamo uklopilo se u sivilo. Totalno u padu smo.
Opet njih strah uz +5 u odnosu na nas.
Mi slabi, sela nas samaraju. Nemamo pola igraca i ono sto imamo uklopilo se u sivilo. Totalno u padu smo.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Dobijaju vas ovaj put u hendikepuMocMahale444 je napisao/la:Zamisli oni su prvi, sitni vez stima, igraju na gradskom stadionu kosevo ili the lavor. Nemaju svoj stadion pa tamo igraju duze vremena.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 30 okt 2018, 19:00, ukupno mijenjano 2 puta.
- MocMahale444
Uzimaju nas ko sda humanitarnu tokom rata.sviunapad1010 je napisao/la:Dobijaju vas ovaj put u hendikepuMocMahale444 je napisao/la:Zamisli oni su prvi, sitni vez stima, igraju na gradskom stadionu kosevo ili the lavor. Nemaju svoj stadion pa tamo igraju duze vremena.
Mi to znamo, halalili smo sezonu davno.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
A niko ne smije na anketi da glasaMocMahale444 je napisao/la:Uzimaju nas ko sda humanitarnu tokom rata.sviunapad1010 je napisao/la:Dobijaju vas ovaj put u hendikepuMocMahale444 je napisao/la:Zamisli oni su prvi, sitni vez stima, igraju na gradskom stadionu kosevo ili the lavor. Nemaju svoj stadion pa tamo igraju duze vremena.
Misliš ko SDA vas poslije rata.MocMahale444 je napisao/la:Uzimaju nas ko sda humanitarnu tokom rata.sviunapad1010 je napisao/la:Dobijaju vas ovaj put u hendikepuMocMahale444 je napisao/la:Zamisli oni su prvi, sitni vez stima, igraju na gradskom stadionu kosevo ili the lavor. Nemaju svoj stadion pa tamo igraju duze vremena.
- MocMahale444
Hajde prvo se dogovorite jel mi njima klepamo ili oni nama.
Drugo sto pises sda velikim slovima? Clan iste ha
Bože sačuvaj, ne mogu biti član stranke koja je izravni upravljač glavnog gradskog rivala.MocMahale444 je napisao/la:Hajde prvo se dogovorite jel mi njima klepamo ili oni nama.
Ono što je zajedničko vama, Slobodi, Zrinjskom i Čeliku je da ste politički klubovi.
- MocMahale444
Beton je napisao/la:Bože sačuvaj, ne mogu biti član stranke koja je izravni upravljač glavnog gradskog rivala.MocMahale444 je napisao/la:Hajde prvo se dogovorite jel mi njima klepamo ili oni nama.
Drugo sto pises sda velikim slovima? Clan iste ha![]()
Ono što je zajedničko vama, Slobodi, Zrinjskom i Čeliku je da ste politički klubovi.
Kako ste vi (fks) nastali?
Druga pitanja postepeno idu
A yebo mater i mene bi bilo strah da igram protiv Killera, jadan onaj Mujakić otkinuće mu Suljo glavu u nehatu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pričam o trenutnim upravljačkim strukturama.MocMahale444 je napisao/la:
Koldžina prčija
-
sviunapad1010
- Kontakt:
@beton do koje ste godine bili sda djevojka. Koliko se sjecam dugo vremena i Bošnjacka listica, uslov bio da se igra u tanajevu da si musliman.Beton je napisao/la:Pričam o trenutnim upravljačkim strukturama.MocMahale444 je napisao/la:
Koldžina prčija
Da ne pričamo o turnejama 92.-95. za koga je to sda rezervisala.
Bakir Izetbegović je inače bio član uprave Slobode. Oh wait.
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 30 okt 2018, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Pite bolan zašto anuliraste anketu
Jel ovo morto neodlučan kako da ostavi
Jel ovo morto neodlučan kako da ostavi
Pričaš nebuloze. Ratne turneje Sarajeva su rezultat nepostojanja Želje koji tada seli u Istočno Sarajevo.sviunapad1010 je napisao/la:@beton do koje ste godine bili sda djevojka. Koliko se sjecam dugo vremena i Bošnjacka listica, uslov bio da se igra u tanajevu da si musliman.Beton je napisao/la:Pričam o trenutnim upravljačkim strukturama.MocMahale444 je napisao/la:
Koldžina prčija
Da ne pričamo o turnejama 92.-95. za koga je to sda rezervisala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.