Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 28 okt 2018, 21:06

Pagno + komentatori :thumbup:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 28 okt 2018, 21:21

Sori sto upadam al sta vi juvetovci mislite o Conteu?

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 28 okt 2018, 21:30

MElloo je napisao/la:Sori sto upadam al sta vi juvetovci mislite o Conteu?
Kao prvo, izvini se za to sori. :mrgreen:
Nismo mi djeca i nezrele persone sa temom za opste diskusije.

Mislimo da ce se sa Ramosom fatat za vratove, a Kurtoa ce prokljinjat mater sto ga radila. :mrgreen:

Dobar je Conte, disciplina i kondicija na prvom mjestu. Control freak je dominantna osobina, sto mi se ne cini pozitivnim za okruzenje kakvo je glamur u i oko Reala, ali vidjet cemo. Trznut ce ih i pokrenut, ali ce morati staviti i svoj ego pod kontrolu.

I mislim da nema roster po svom ukusu.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 28 okt 2018, 21:32

Meni ce uvjek drag bit jer nas je digao iz pepela, al je otisao ko paksu. Tvrdoglav, strasan motivator, dobar takticar, 3 5 2 vam ne gine.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 28 okt 2018, 21:43

Meni je drag iako je otisao na cudan nacin ali se prva titula od ovih 7 u nizu ne zaboravlja.
352 omiljena formacija, temperamentan, trazi trku i disciplinu u igri, bice sigurno dobro rjesenje za Real a i zavisi kako ce ga vase zvjezdice prihvatiti.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 28 okt 2018, 22:14

Već sam tamo nešto pisao, ali da dodam nešto što će ići u korist vama, Conte je ligaški trener, a poslije silnih LP to je sigurno fokus Reala.
Popravit će on ovo rasulo.

Da ne govorim sad o epizodi u Chelseau koja je rezultirala otkazom, ali i ligom i kupom. Čovjek je pobjednik.

Malo o tome šta je uradio kod nas:
1. 151 utakmica - 102 pobjede, 15 poraza, 34 remija
slika
2. Prva sezona i odmah titula sa NULA poraza u ligi, nešto što će rijetko ko moći ikada ponoviti u ovoj ligi
3. Druga sezona i rekordan broj bodova (102)
4. Rekordi poput svih 19 domaćih pobjeda u ligi ili nevjerovatne 33 pobjede u 38 kola, 49 utakmica bez poraza itd.

U LP nije bio bajan, zamjera mu se naravno najvise ono ispadanje u zadnjem kolu grupne faze od Galate na onom nemogucem terenu i ziher igra te samo polufinale evropske lige kojem je Torino bio domaćin. Prvu sezonu nismo ni igrali LP dok mu je najbolji rezultat četvrtfinale gdje je Bayern bio prevelik zalogaj tada.

On zna izvući maksimum iz igrača i to vam sada treba, zna pretjerivati i biti opsjednut time da od nekog prosjeka pravi igrača ili ga vidi kao neizostavnog faktora. Vjerujem da ako Pero uloži nešto može biti top kombinacija jer je Conte neko ko sigurno smatra da u Juventusu i Chelseau nije dobio to što je htio. U Juventusu je dobio ono što se tada moglo.
Forsira 3 nazad što je iritiralo, često je pričao da se prilagođava onome što ima, ali pretežno je forsirao svoju ideju. To mu u Realu neće proći, nije ni Capellu titula i svako kolo po 1-0 pomoglo. S te strane će biti zanimljivo, ali gledajuci roster Reala nece moci s 3 igrati nikako.

#MaxOUT

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 28 okt 2018, 22:35

Mogu ti pisat sta god hoce, reci cu ti i vjeruj mi tako je, jednodimenzionalan.
Max Allegri

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 okt 2018, 09:25

Mig_Mig je napisao/la:
Mogu ti pisat sta god hoce, reci cu ti i vjeruj mi tako je, jednodimenzionalan.
Da :lol:

I treba se navici na 13 standardnih igraca koji ni pod cijenu smrti nece zavrsiti na klupi, cak ni u kup utakmicama :lol: Kliseirani trener, koji osim motiva i naboja nema nista drugo da ponudi. Iscijedi sve iz igraca, i umru iducu sezonu. Bit ce fascinantno gledat ga u ekipi koja nema ni priblizan profil tome.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 29 okt 2018, 09:46

Zanemari prethodna dva posta. Da ne objasnjavam zasto. Procitaj Pogbin post opet i racunaj da ste uzeli ligu i da ce igraci Reala da jedu teren vise nego ikad. Da li je jednodimenzionalnost losa osobina vidi pod Ferguson. Sta je osvojio i na koji nacin i u kojim klubovima imas na netu.
Lik je pobjednik i definitivno najbolji moguci izbor da prodrma umornu ekipu.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 okt 2018, 11:13

Emre Can will undergo a surgery today in Frankfurt. He could be out for 1 month. (GdS)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 30 okt 2018, 19:03

[youtube][/youtube]
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 okt 2018, 19:15

Pogba je napisao/la:
Već sam tamo nešto pisao, ali da dodam nešto što će ići u korist vama, Conte je ligaški trener, a poslije silnih LP to je sigurno fokus Reala.
Popravit će on ovo rasulo.

Da ne govorim sad o epizodi u Chelseau koja je rezultirala otkazom, ali i ligom i kupom. Čovjek je pobjednik.

Malo o tome šta je uradio kod nas:
1. 151 utakmica - 102 pobjede, 15 poraza, 34 remija
slika
2. Prva sezona i odmah titula sa NULA poraza u ligi, nešto što će rijetko ko moći ikada ponoviti u ovoj ligi
3. Druga sezona i rekordan broj bodova (102)
4. Rekordi poput svih 19 domaćih pobjeda u ligi ili nevjerovatne 33 pobjede u 38 kola, 49 utakmica bez poraza itd.

U LP nije bio bajan, zamjera mu se naravno najvise ono ispadanje u zadnjem kolu grupne faze od Galate na onom nemogucem terenu i ziher igra te samo polufinale evropske lige kojem je Torino bio domaćin. Prvu sezonu nismo ni igrali LP dok mu je najbolji rezultat četvrtfinale gdje je Bayern bio prevelik zalogaj tada.

On zna izvući maksimum iz igrača i to vam sada treba, zna pretjerivati i biti opsjednut time da od nekog prosjeka pravi igrača ili ga vidi kao neizostavnog faktora. Vjerujem da ako Pero uloži nešto može biti top kombinacija jer je Conte neko ko sigurno smatra da u Juventusu i Chelseau nije dobio to što je htio. U Juventusu je dobio ono što se tada moglo.
Forsira 3 nazad što je iritiralo, često je pričao da se prilagođava onome što ima, ali pretežno je forsirao svoju ideju. To mu u Realu neće proći, nije ni Capellu titula i svako kolo po 1-0 pomoglo. S te strane će biti zanimljivo, ali gledajuci roster Reala nece moci s 3 igrati nikako.
+ fejk kosa :kafa: :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 okt 2018, 21:13

Danasnji tretmani su jeftini, pravac Istanbul i dobijes kosu. :mrgreen:

#MaxOUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 30 okt 2018, 21:47

IlCapitano je napisao/la:[youtube][/youtube]
Predobro. Pogotovo onaj dio o Kijeliniu ko covjeku. Svima pokusavam objasniti da je lik totalno regularan i fin, samo se cini da je kreten jer je nestabilan. Bas sto Woj govori za Areka, udari covjeka i onda se izvinjava :mrgreen: Al ce uvijek ljudi govoriti da je mesar i prljav, a covjeka kad god vidis smjeska se i izvinjava haha :D
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 okt 2018, 22:13

Joj meni je jedna od najboljih stvari u ovom modernom fudbalu bila kad Chiellini i Buffon slave neku odbranu, tackle, uklizavanje poput gola.

Uvijek sam i uvijek ću igrače zadnje linije cijeniti više od ovih gore.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 30 okt 2018, 23:16

Osim13 je napisao/la:zadnje linije cijeniti više
Ne smijes na ovoj temi koristiti termine zadnja linija ili zadnja piva. Stvaras nam nepotrebni pritisak i nervozu. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 01 nov 2018, 12:18

Bayern are ready to offer James Rodriguez in order to sign Dybala in January but Paulo will stay at Juventus at least until June. (Corriere Torino)

Ma da ja bi ja volio gledati Jamesa U Juventusu ali mislim da Dybala ne ide nikud.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 01 nov 2018, 12:25

slika
Sretan i berićetan :thumbup:

#MaxOUT

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 nov 2018, 12:25

J1897 je napisao/la:Bayern are ready to offer James Rodriguez in order to sign Dybala in January but Paulo will stay at Juventus at least until June. (Corriere Torino)

Ma da ja bi ja volio gledati Jamesa U Juventusu ali mislim da Dybala ne ide nikud.
Ne može Bayern ponuditi Jamesa kad isti još nije otkupljen tj tek na kraju sezone imaju pravo otkupa.Možda Bayern odustane od prava otkupa i prepusti ga Juventusu a ovi da se dogovore oko Dybale.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 01 nov 2018, 13:34

Kakav god Dybala bio, ja ga ne bi dao za Jamesa.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: UmjetnikZijad i 3 gosta.