Pozdrav i tebi kraljuSariel1987 je napisao/la:Pozdrav svrakinom. Veseljak teme![]()
I hvala za ovo objasnjenje u vezi austru-ugara i osmanlija
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Pozdrav i tebi kraljuSariel1987 je napisao/la:Pozdrav svrakinom. Veseljak teme![]()
fks74 je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Satraćemo Jufke, pojma nemaju šta će ih zadesiti kad se probudi životinjski nagon na blatnjavoj livadi.![]()
Zivotinje sa grubavice.

Skinuo sam ih skroz. Felge čeličare i polahko, dosta su mene Švrakindolci pljačkali.svrakino1921 je napisao/la:Svrakindolke su opasneskoroalen je napisao/la:Ne diraj u staru ranu.Osim13 je napisao/la: Eto imaš notifikaciju, da nije mala sa Švrakino
Jos koliko ratkapa zijani Skoro
I vi od tog osmana nastali?MCMXLVI je napisao/la:"Prvi osnovani klub na prostorima BiH bila je srednjoškolska momčad sarajevske Gimnazije. Klub je ubrzo dobio ime "Osman"."Sariel1987 je napisao/la:Cu doseljenici iz AU.
Pa sto vam osmanlije ne osnovase klub nego ste partiju cekali do 46te![]()
Ispade Zeljo veca carsija![]()
E sprcim ti mozak, cetre's godina imas i ne znas se bar svadjati, trazis pomoc bem te celava, k'o da si peti osnovnesvrakino1921 je napisao/la:Muha brate
Samo me onaj seljak iz Olova zezo
Al otkad si ti stao u moju zastitu nema vise zezanja
Nismo nego mi smijesno, cuj FK Osmansviunapad1010 je napisao/la: I vi od tog osmana nastali?
MCMXLVI je napisao/la:Nismo nego mi smijesno, cuj FK Osmansviunapad1010 je napisao/la: I vi od tog osmana nastali?Mi smo nastali od Slobode i Udarnika
![]()
@Sariel, tako je druze i niko od nas ne bjezi od toga...

alacious je napisao/la:MCMXLVI je napisao/la:Nismo nego mi smijesno, cuj FK Osmansviunapad1010 je napisao/la: I vi od tog osmana nastali?Mi smo nastali od Slobode i Udarnika
![]()
Sreća na pravu Slobodu smo potrefili, da smo izabrali ovu što i danas nosi to ime nikad trofeja ne bi vidjeli...
Nisam znao da ima FK MajevicaSariel1987 je napisao/la:Da jos 500 godina nista ne osvoji. Moja je.Nasa je.
Podrzi lokalni klub.Sveto pravilo!
A sto se ti onda smijes skoro???
Seljačka je fora kad spominješ majke i članove porodice ko onaj papak "Bistrik" danasSariel1987 je napisao/la:Oske fin si decko malo sanjar malo lafinas al sve u svemu nisi los.Sto ce ti te seljacke fore onda?
Eh šta si se ti meni nagovorio...Sariel1987 je napisao/la:Pa naravno da je seljacka fora kao i ovo tvoje aludiranje
Cudi me da niste izmislili pricu da vas je osman osnovaoalacious je napisao/la:MCMXLVI je napisao/la:Nismo nego mi smijesno, cuj FK Osmansviunapad1010 je napisao/la: I vi od tog osmana nastali?Mi smo nastali od Slobode i Udarnika
![]()
Sreća na pravu Slobodu smo potrefili, da smo izabrali ovu što i danas nosi to ime nikad trofeja ne bi vidjeli...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.