Izet Hajrovic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
ma zezam se malo..
nego, meni nije najlosija tekma sinoc, bilo je par losijih kao ona 'cudna' u prvenstvu na poljudu..
ako mislis na evropu, mozda..
primjetio sam da mu je malo pocelo ici na klinac sto je u svakoj tekmi prva izmjena, valjda ne pukne:-)
nego, meni nije najlosija tekma sinoc, bilo je par losijih kao ona 'cudna' u prvenstvu na poljudu..
ako mislis na evropu, mozda..
primjetio sam da mu je malo pocelo ici na klinac sto je u svakoj tekmi prva izmjena, valjda ne pukne:-)
Robert pada ili polaže na Izetu
Bojkotovati reprezentaciju ukoliko ne pozove Izeta.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Jah, bas ce se to desiti...COYS je napisao/la:Bojkotovati reprezentaciju ukoliko ne pozove Izeta.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Drape je napisao/la:Robert pada ili polaže na Izetu
Koliko mediji u Hrvatskoj cijene i kako pišu o Hajroviću posljednjih dana
"SENZACIONALNO DOBAR Izet je realno gledajući najbolji Dinamov igrač u ovoj polusezoni. Brojke ne lažu, čak šest europskih golova i pet asistencija u polusezoni za igrača koji je u Maksimir došao nakon velikih problema s ozljedama. Desna strana je njegova. Dribling, lažnjak, udarac... Ima sve."
"Bjelica vodi razvojnu ekipu s puno prostora za napredovanje, gotovo bi se moglo reći da u rukama ima nebrušeni dijamant. Umnogome je to rezultat politike ”oživljavanja”, odnosno prepoznavanja i angažiranja odličnih, a jeftinih igrača u perspektivnim godinama, čije su se karijere iz raznih razloga našle na stranputicama.
Vješta politika
Izet Hajrović je dobar primjer spomenute politike u kojoj je Dinamo prilično vješt. U najboljim je godinama, bez odštete i tek oporavljen od teške ozljede došao iz bremenskog Werdera koji očito nije znao što bi s njim. U Dinamu nije ni godinu dana, a već se nametnuo kao ponajbolji igrač i vođa ekipe."
"SENZACIONALNO DOBAR Izet je realno gledajući najbolji Dinamov igrač u ovoj polusezoni. Brojke ne lažu, čak šest europskih golova i pet asistencija u polusezoni za igrača koji je u Maksimir došao nakon velikih problema s ozljedama. Desna strana je njegova. Dribling, lažnjak, udarac... Ima sve."
"Bjelica vodi razvojnu ekipu s puno prostora za napredovanje, gotovo bi se moglo reći da u rukama ima nebrušeni dijamant. Umnogome je to rezultat politike ”oživljavanja”, odnosno prepoznavanja i angažiranja odličnih, a jeftinih igrača u perspektivnim godinama, čije su se karijere iz raznih razloga našle na stranputicama.
Vješta politika
Izet Hajrović je dobar primjer spomenute politike u kojoj je Dinamo prilično vješt. U najboljim je godinama, bez odštete i tek oporavljen od teške ozljede došao iz bremenskog Werdera koji očito nije znao što bi s njim. U Dinamu nije ni godinu dana, a već se nametnuo kao ponajbolji igrač i vođa ekipe."
Objektivno gledajući, trebao bi imati mjesto na spisku.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- Goalgetter
- Kontakt:
Nece biti pozvan, Robi potvrdio za Oslobodjenje.HankMoody je napisao/la:Objektivno gledajući, trebao bi imati mjesto na spisku.
Onda Prosinečki očito vidi nešto što mi ne vidimo...Goalgetter je napisao/la:Nece biti pozvan, Robi potvrdio za Oslobodjenje.HankMoody je napisao/la:Objektivno gledajući, trebao bi imati mjesto na spisku.
Interesantno je da ne zove igraca koji moze napraviti ocitu razliku na terenu, ako nista pa bar zadnjih 15 minuta.
S dr.strane, trenutno u repki igraju sve timski igraci, mozda se Izoni zbog toga ne uklapa u Robijev sistem, politiku "timske" igre...ne znam, tesko je biti pametan.
U svakom slucaju MINUS za Robija nakon nekoliko PLUSEVA.
S dr.strane, trenutno u repki igraju sve timski igraci, mozda se Izoni zbog toga ne uklapa u Robijev sistem, politiku "timske" igre...ne znam, tesko je biti pametan.
Očigledno da u Robertovoj glavi Zakarić ima prednost ispred Hajrovića, mada nije mi tu u potpunosti jasan, imamo dosta timskih igrača i igrača 'zadatka', Izet je kontra igrač, igrač poteza, gola, asistencije koji će napraviti prevagu u datom trenutku, a takvih igrača imamo baš malo u timu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ovdje se nemere bit pametan...pocet cu sumnjat da ovdje ima i dzekinog masla:-)
S obzirom da igramo formaciju sa jednim CFom, cudno je imati 3 CFa i 3 krila. Mozda i Zakaric ima prednost, ali to ne znaci da Hajrovic ne bi tu mogao biti takodjer.Raonffa je napisao/la:Očigledno da u Robertovoj glavi Zakarić ima prednost ispred Hajrovića, mada nije mi tu u potpunosti jasan, imamo dosta timskih igrača i igrača 'zadatka', Izet je kontra igrač, igrač poteza, gola, asistencije koji će napraviti prevagu u datom trenutku, a takvih igrača imamo baš malo u timu.
Kod Izeta je sebičnost samo stvar izborahurem je napisao/la:Interesantno je da ne zove igraca koji moze napraviti ocitu razliku na terenu, ako nista pa bar zadnjih 15 minuta.

Duljević je dao isti takav pas Višći protiv Južne Koreje.Drape je napisao/la:Kod Izeta je sebičnost samo stvar izborahurem je napisao/la:Interesantno je da ne zove igraca koji moze napraviti ocitu razliku na terenu, ako nista pa bar zadnjih 15 minuta.
U svakom slucaju MINUS za Robija nakon nekoliko PLUSEVA.Kad hoće u stanju je dati pas koji objektivno ni Višća ni Duljević ne mogu
Ja ne znam koji je Robertu djavo pa ga ne zove, ali mozda i on hoce da ima rezervu po kojoj ce ostati upamcen, ako vec ne napravi nikakav znacajan rezultat s reprezentacijom. Ja onog Martineza bolje pamtim po izostavljanju Radje, nego po rezultatu (mada su ljudi uzeli bronzu
). I Nainggolan je tad bio najbolji njihov veznjak, kao sto je i Izet sad nase najbolje krilo. Nema apsolutno nikakve logike da zove Gojaka, a ne zove njega jer je Hajrovic jednostavno najbolji igrac Dinama trenutno. Mi svakako imamo vise kvalitetnih veznjaka, a na krilnim pozicijama nam igraju igraci koji su u ispodprosjecnim klubovima (neki ni tu nisu standardni).
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Izetov PR kaze da je dobio poziv
Svaka čast Hajroviću,momak je zaslužio poziv,ali ovdje ga se predstavlja kao da je Hazard i Bale u jednom.Dajte ljudi malo spustite loptu ,momak je šutnut iz nekoliko (ispod)prosječnih evropskih klubova.
Za Viscu i Zakarica jeste Bale i Hazard.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.