NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 okt 2010, 05:09

Cutler se definitivno vraca u nedelju :)...dobro je nece dugo trajat ona agonija sa klocom Colinsom :)...kako smo srezali offense brojke u ove dvije utakmice u pm :shock:
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 14 okt 2010, 11:02

Chargersi su odlučili otpustiti Shawnea Merrimana poznatog pod nadimkom "Lights Out", igrača koji je u prve tri sezone u NFL-u, 2005-2007, imao 39 sackova. Od samog početka karijere se nametnuo kao jedan od najdominantnijih odbrambenih igrača u ligi.
Ali nikada se nije skroz oporavio od operacije koljena u 2008. U stvari nije se vratio na nekadašnji nivo, što zbog koljena, što zbog kazne za pozitivan test na doping-kontroli, što zbog "celebrity-leaning lifestyle".
Šteta. Još jedna zvijezda padalica.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 okt 2010, 11:14

ebiga gotov je znalo se to vec odavno...pa ne mozes se ti pucati svime i svacim i glumiti zivotinju, nego de sad pokazi sta znas i umijes :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 14 okt 2010, 16:42

Trenutno dva favorita: New York Jets i Chicago Bears
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 okt 2010, 17:28

Ma kakvi Bearsi :)...mislim volio bi, ali offense line treba igrati mnogo bolje i onda bi bili kandidati sasvim sigurno..ovako ipak jesmo playoff ekipa, ali za super bowll :roll: ....2006 takodjer nismo imali offense line, a u jos gorem slucaju ni QB :)...opet smo dosli do kraja i malo je falilo da uzmemo superbowll,pa tako senadam da bi mogli ponovo ova odbrana donjeti prevagu na nasu stranu :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 14 okt 2010, 18:44

Ako ovako nastave igrati New York Giants :)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 okt 2010, 21:11

CLS je napisao/la:Ako ovako nastave igrati New York Giants :)

Ma kakvi nema sanse :)....Onako razdrmani Bearsi protiv Giantsa citavo poluvrijeme su ih drzali na 3 poena i sve do pred sam kraj utakmice....Da Bearsi su barem malo duze drzali loptu u napadu i da su odbrani dali malo vremena da se odmore, vjeruj mi da bi izgubili :)...onako odbrana Bearsa je bila na terenu svake dvije minute, nisu ljudi mogli se ni odmoriti u pm :shock:
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 14 okt 2010, 23:22

Taktičar je napisao/la:Chargersi su odlučili otpustiti Shawnea Merrimana poznatog pod nadimkom "Lights Out", igrača koji je u prve tri sezone u NFL-u, 2005-2007, imao 39 sackova. Od samog početka karijere se nametnuo kao jedan od najdominantnijih odbrambenih igrača u ligi.
Ali nikada se nije skroz oporavio od operacije koljena u 2008. U stvari nije se vratio na nekadašnji nivo, što zbog koljena, što zbog kazne za pozitivan test na doping-kontroli, što zbog "celebrity-leaning lifestyle".
Šteta. Još jedna zvijezda padalica.
bio sam šokiran ali kad malo bolje razmislim danas je svugdje tako. dok svoj posao radiš dobro kralj si,gotive te a kad te ne ide nabiju te. tako su se rijesili i tomlinsona,a osobno mi je drazi merriman pa ce mi to teze pasti. nadam se da ce naci klub u kojem ce obnoviti karijeru.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 okt 2010, 01:11

Po meni, Jetsi su najozbiljniji kandidati za titulu. Gledao sam prvo poluvrijeme njihovog meča protiv Minnesote na MNF (meč je kasnio skoro sat vremena zbog neke oluje :? ). Odbrana im je strašna, a dolaskom LT-a su dobili mnogo što se tiče napada. Imaju dobre wide receivere: Cotchery, Edwards i Holmes koji je igrao odlično u Steelersima. Mladi QB Sanchez je lani odlično vodio ovu ekipu, a tako nastavlja i u ovoj sezoni.

Minnesota ima veoma jak sastav i bila bi velika šteta da ne uđu doigravanje. Teško da mogu stići Bearse, ali možda kroz Wild Card uspiju.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 okt 2010, 08:11

ma nista se to jos care nezna :)...Bearsi moraju dobiti slijedece 3 utakmice i ne smiju kiksati niposto, ali sve je moguce...sada ih ocekuju dvije domace utkamice, zatami u torontu protiv Baffala i to bi trebale biti pobjede, ako zele play off...ma bice ovdje svasta, samo ko ne bude imao povreda on ce i uspjeti...Bearsi su zadnje 2-3 sezone imali tu nesrecu da su imali puno povreda, a evo ove sezone su to Packersi ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 15 okt 2010, 09:34

Kako je sve krenulo, u wildcard i u play off ce sve ekipe koje niko nije ni prognozirao.
NFC South - svi prognozirali Saintse, Falconsi i Tampa zasad ispred njih.
NFC North - Minnesota ili Green Bay su bili, Minnesota igra ocajno, dok je Green Bay pokosen povredama, izgubili su Finleya i Granta za sezonu, dok je Rodgers pretrpio potres mozga protiv 'Skinsa. Chicago zasad vodi.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 15 okt 2010, 11:08

Neki su me smatrali nerealnim kada sam na stranici 11 ovog foruma prognozirao da će Jetsi uzeti AFC East. Sada se taj scenario čini veoma vjerovatnim. Jednostavno imaju pravo jaku odbranu, dobru running game i solidne WR-ove koji pokrivaju neiskustvo i greške mladog Sancheza.
Možda zvučim navijački nerealno, ali mislim da su Ravensi, kao što sam takođe ranije prognozirao, najozbiljniji kandidati za SB. Trenutno sam velikim dijelom zadovoljan njihovom dosadašnjim dostignućima i mislim da može biti još bolje dok se novi WR-ovi još malo bolje uhodaju i kada se vrati Reed.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 okt 2010, 11:13

takodjer si Bearsima predivido dobru sezonu, a mnogi im nisu davali sanse :)...ja iskreno nisam se nadao da ce imati 4;1 rekord i bolji rekord od Minesote, ali sam se nadao da bi ipak mogli do playoffa preko wild carda :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 15 okt 2010, 14:31

SaltCityAttack je napisao/la:takodjer si Bearsima predivido dobru sezonu, a mnogi im nisu davali sanse :)...ja iskreno nisam se nadao da ce imati 4;1 rekord i bolji rekord od Minesote, ali sam se nadao da bi ipak mogli do playoffa preko wild carda :)
Vjerovao sam u odbranu Bearsa jer već postojeća postava pojačana Peppersom skoro da ne može razočarati.
Saintsi za sada nisu na nivou moje prognoze. Nisu u pitanju toliko rezultati koliko nedostatak ubjedljive igre u odnosu na prošlu sezonu. Mislim da je najveći problem tu nedostatak running gamea. Thomas je nakon povrijede Busha jedino oružje na zemlji. Ivory očigledno još nije spreman za veće zadatke. Na vidjelo izlazi greška zbog dopuštanja odlaska Bella koji je bio tako važan back up. Ali i dalje ih ne otpisujem sa liste glavnih kandidata za SB.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 15 okt 2010, 14:59

Taktičar je napisao/la:Neki su me smatrali nerealnim kada sam na stranici 11 ovog foruma prognozirao da će Jetsi uzeti AFC East. Sada se taj scenario čini veoma vjerovatnim. Jednostavno imaju pravo jaku odbranu, dobru running game i solidne WR-ove koji pokrivaju neiskustvo i greške mladog Sancheza.
Možda zvučim navijački nerealno, ali mislim da su Ravensi, kao što sam takođe ranije prognozirao, najozbiljniji kandidati za SB. Trenutno sam velikim dijelom zadovoljan njihovom dosadašnjim dostignućima i mislim da može biti još bolje dok se novi WR-ovi još malo bolje uhodaju i kada se vrati Reed.
Ravensi već dvije sezone imaju dobre rezultate. Prije dvije sezone su dosta nesretno izgubili od Steelersa u konferencijskom finalu, a lani su ih zaustavili Coltsi. Imaju fenomenalnu odbranu, a Flacco je već stekao neko iskustvo igranja u velikim mečevima, tako da i oni mogu s pravom da računaju na dobar rezulat u ovoj sezoni.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 15 okt 2010, 21:46

ne vjerujem da ravensi mogu dobiti new england u nedjelju.mislim da su patriotsi naučili lekciju iz wild carda prosle godine i da ce htjeti da se osvete. odbrana baltimora nije jos igrala protiv vrhunskog qb sto brady jeste. bice gusto ali vjerujem da ce new england pobijediti.
P.S ocekujem da chargersi iskale frustraciju na st.louisu i dobiju ih sa min. 20 razlike

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 16 okt 2010, 23:12

Hare_BvB je napisao/la:Po meni, Jetsi su najozbiljniji kandidati za titulu. Gledao sam prvo poluvrijeme njihovog meča protiv Minnesote na MNF (meč je kasnio skoro sat vremena zbog neke oluje :? ). Odbrana im je strašna, a dolaskom LT-a su dobili mnogo što se tiče napada. Imaju dobre wide receivere: Cotchery, Edwards i Holmes koji je igrao odlično u Steelersima. Mladi QB Sanchez je lani odlično vodio ovu ekipu, a tako nastavlja i u ovoj sezoni.

Minnesota ima veoma jak sastav i bila bi velika šteta da ne uđu doigravanje. Teško da mogu stići Bearse, ali možda kroz Wild Card uspiju.

hvala na podrsi j e t s jets jets jets
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 17 okt 2010, 10:27

randi_moss, jesi li spreman za tekmu? Ja sam prilično uzbuđen ;) Ali i pozitivan što se ishoda tiče ;)

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 17 okt 2010, 12:56

Taktičar je napisao/la:randi_moss, jesi li spreman za tekmu? Ja sam prilično uzbuđen ;) Ali i pozitivan što se ishoda tiče ;)
Ready to go. Kljuc pobjede je u ofanzivnoj liniji. Prosle godine Suggs je dva puta sackovao Bradya, i oba puta su bila za fumble. Secondary vam je realno porozan, Washington i Carr su ispodprosjecni cornerbackovi. Isto tako, svoju sansu Patriotsi mogu traziti u turnover ratio. Patriotsi imaju +4, a Ravensi -6 dosad u sezoni.
Mislim da ovo ide u game winning drive, sad ko ce ga imati, ostaje da se vidi veceras.
Ova pobjeda bi znacila puno za New England, jer bi pokazali da mogu pobijediti bez Mossa.
Ako izgube, odmah ce poceti price, "New England odustaje od ove sezone", "Dinastija umire", "Belichick je los trener", sto bi moglo uticati na samopouzdanje u ekipi.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 17 okt 2010, 13:44

hvala Bogu pa i san diego jednom igra u ranijem terminu. inace kladio sam se na chicago,ny jetse,minesotu,baltimore-new england zbir poena preko 44 isto i za san diego-st.louis i da pitsburg nece pobijediti sa razlikom vecom od 13. sta mislite?

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.