FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
MortemHz je napisao/la:Ne treba stati na ovome, treba pozivati raju kako znamo i umijemo, nikada manje interesovanje nije vladalo za derbi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hebibovic nije bek.
A i kad igra na beku je los. Krilo moze proci...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ja ga sigurno nisam nazvao modernim bekom, pogledaj par stranica pa ti vidi ko ga naziva tako, ako vec nije izbrisao komentar.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Zero se zajebava.
- egzodus1946
- Kontakt:
J*** li ti nebo blesavo eto nek je njihov stevanovic dobar bekmuhamedhulk je napisao/la:Hebibovic nije bek.A i kad igra na beku je los. Krilo moze proci...
Hebib je polivalntan moze igrati svasta
- muhamedhulk
- Kontakt:
Stevanovic jeste bek, prosjek.egzodus1946 je napisao/la:**** li ti nebo blesavo eto nek je njihov stevanovic dobar bekmuhamedhulk je napisao/la:Hebibovic nije bek.A i kad igra na beku je los. Krilo moze proci...
Hebib je polivalntan moze igrati svasta
Poenta je da Hebibovic nije bek ali se gura tu. Ne znam zasto. Ne zelim i ne vjerujem da je Sabanovic tako los pa da mu krilo uzima mjesto. Ako je tako, otjeraj ga...nece napredovati na klupi.
Dzaba mu ta polivalentnost kad nije kvalitet na beku tj. ne prati kvalitet tu polivalentnost.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Cuj sta je hahahahaLaznjak je napisao/la:Sta nam je sa Adukom?
Nema veze, samo nek je bordo![]()
Covjek nije razumio nijedno pitanje, samo raskrsnice max uradio.
Sabrine mi moje!
Pa sto covjeku na engleskom ne dadose pitanjaBosnianKingdom je napisao/la:Cuj sta je hahahahaLaznjak je napisao/la:Sta nam je sa Adukom?
Nema veze, samo nek je bordo![]()
Covjek nije razumio nijedno pitanje, samo raskrsnice max uradio.
-
belosevic28
- Kontakt:
Hebib jest polivalentan, gdje god ga stavis isto ne zna...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
belosevic28 je napisao/la:Hebib jest polivalentan, gdje god ga stavis isto ne zna...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Anel Hebibovic jedan je od nas!! Puna podrska za momka dok god je u klubu i dok je Husref zadovoljan njim, jer Hus zna bolje nego ja, bolje nego vi!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Anel Hebibovic jedan je od nas!! Puna podrska za momka dok god je u klubu i dok je Husref zadovoljan njim, jer Hus zna bolje nego ja, bolje nego vi!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Na krilu je los, a na beku jos gori.... Al eto mora imat mjesto u ekipi.... Lik samo tu brzinu koristi, mozak u svlacionici svaku put zaboravi.....
Crepulja se opet zali na bolove u koljenu.Izdrzao je trening ali na odredjene pokrete osjeti opet malu bol.Poslali su ga doktori na ultrazvuk i vidjela se tu neka promjena u tom koljenu pa je poslan na magnetnu pa ce danas dobiti te rezultate.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hajmo ljudi još koji glas
viewtopic.php?f=98&t=13503&p=6741826#p6741826
viewtopic.php?f=98&t=13503&p=6741826#p6741826
Jos dva dana. SISAJ GA zeljo!
Sve su sanse da cemo ih rastimat kao nekad, 4:1.
Bolji smo dosta, sredina im je ki*a.
Zatvoriti im samo Curjurica i 90% posla rijeseno.
Ako ih ne uzmemo sad nek se ubiju svi kolektivno u klubu.
Tri derbija nas zakidaju nesto, ili je penal, ili je ponisten gol ili je neregularan gol u nasoj mrezi ili nas naš Hebib nesto zezne ili fulimo prazan gol ili je precka il' je stativa.
Red je da im se navalimo na kosti one i ovako lohotne.
Izgrickat kospe i onako ih pljunut kao zadnje smece, kao sto i jesu kroz historiju.

Nema puno kalkulacija, samo ih napasti.
ZGAZITE IH!
Sve su sanse da cemo ih rastimat kao nekad, 4:1.
Bolji smo dosta, sredina im je ki*a.
Zatvoriti im samo Curjurica i 90% posla rijeseno.
Ako ih ne uzmemo sad nek se ubiju svi kolektivno u klubu.
Tri derbija nas zakidaju nesto, ili je penal, ili je ponisten gol ili je neregularan gol u nasoj mrezi ili nas naš Hebib nesto zezne ili fulimo prazan gol ili je precka il' je stativa.
Red je da im se navalimo na kosti one i ovako lohotne.
Izgrickat kospe i onako ih pljunut kao zadnje smece, kao sto i jesu kroz historiju.

Nema puno kalkulacija, samo ih napasti.
ZGAZITE IH!
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
bordopoeta
- Kontakt:
Trebalo bi gledati, pa ovog Blagojevića dovesti, upravo nam takav igraš nedostaje i lego bi nam vam tako.
A to je Crepuljin kalibar,isti profil igraca,nazalost ovaj je bolesljiv pa imamo to sto imamo da ga vise nema nefo ima.Samo sto nece oni njega ovamo dati,njega Zeljeznicar zastupa kao klub tj njegov su "menadjer".Mislim da ce jos tu svasta da se odvija.bordopoeta je napisao/la:Trebalo bi gledati, pa ovog Blagojevića dovesti, upravo nam takav igraš nedostaje i lego bi nam vam tako.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad naveče oči sklopim ja pjevam tebi i u snu,
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit' te na samom dnu!
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj, MI NE IDEMO NIKADA!

snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit' te na samom dnu!
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj, MI NE IDEMO NIKADA!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.