Ma bgm ako ode u rakete uzece jos 90% makar divje titule , a u tom slucaju i ne znam nesto da bi bio br 2 ako nista da se podijeli prvoMElloo je napisao/la:Jeste ali onda ce zauvijek ostati no.2invincible1921 je napisao/la:Saadaa kad nismo ni mladi ko nekadaa dodji da ostarimooooo zaaaajednooo ...MElloo je napisao/la:ako hoce da ga pamte ko goata treba doc u nyk zaokrenut fransizu i osvojit titulu![]()
Nema on vremena za takve egzibicije jbg nije ni on masina more jos 3 sezone ovog nivoa i to je to
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- invincible1921
- Kontakt:
Re: New York Knicks
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Valjal sta ovaj Knox posto meni onaj NCAA izgleda ko jaci termin tesko mi je procjenit da je neko dobar ili ne za NBAJericho je napisao/la:Kad se včrs dočepamo 4-og picka i draftamo Doncica ili Bambu.
=\_1921_/=
Da sam ja pickao prije njega bi uzeo Mikal Bridgesa ili bi riskirao sa Porterom, al sta je tu.. Drugi je najmladji s ovog drafta, fizicki jak, atletican sa jako visokim ceilingom. Na njem je sad da radi na sebi i da se razvija..invincible1921 je napisao/la:Valjal sta ovaj Knox posto meni onaj NCAA izgleda ko jaci termin tesko mi je procjenit da je neko dobar ili ne za NBA
#Ausilio OUT
- invincible1921
- Kontakt:
Iskreno nisam zadovoljan Hezonjom...po meni on nije igrac za NBA, ocekivo sam puno od njega kad je doso u ligu, ali jednostavno nije to to.
Potpisivanje Korneta odlican potez po meni
Sta je sa Noahom i Leem jel idu

Potpisivanje Korneta odlican potez po meni
Sta je sa Noahom i Leem jel idu
=\_1921_/=
Jedini FA kojeg sam želio ovo ljeto je potpisan. Super Mariooo 
Lee ide 99% za nekog mladjeg igrača, dok Noah 100% nece nigdje do iduceg ljeta kada ce ga biti puno lakse tradeati jer ce biti expiring contract.
Lee ide 99% za nekog mladjeg igrača, dok Noah 100% nece nigdje do iduceg ljeta kada ce ga biti puno lakse tradeati jer ce biti expiring contract.
#Ausilio OUT
- invincible1921
- Kontakt:
Volio bi da hezonja uspije, gledo ga uzivo u skenderiji onaj nakav turnir i sj.ebavo se u zivotJericho je napisao/la:Jedini FA kojeg sam želio ovo ljeto je potpisan. Super Mariooo
Btw kolko nas ima da navija za knickse i inter
=\_1921_/=
Hezonja uzima MIP ove sezoneinvincible1921 je napisao/la:Volio bi da hezonja uspije, gledo ga uzivo u skenderiji onaj nakav turnir i sj.ebavo se u zivotali eto hajde vidjecmo ja sam pesimista iskreno...
Btw kolko nas ima da navija za knickse i inter![]()
Sumnjam da još netko navija za ovaj combo.. Samo smo mi izgleda toliki nezeri
#Ausilio OUT
D'Angelo je vec rezervisao MIP za ovu sezonuJericho je napisao/la:Hezonja uzima MIP ove sezoneinvincible1921 je napisao/la:Volio bi da hezonja uspije, gledo ga uzivo u skenderiji onaj nakav turnir i sj.ebavo se u zivotali eto hajde vidjecmo ja sam pesimista iskreno...
![]()
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/sam-81.html]Sam[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/hanna-zuki-57.html]Hanna Zuki[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/candy-smile-20.html]CANDY SMILE[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/lexy-106.html]LEXY[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/aline-golden-122.html]Aline Golden[/url] - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Instant Chat Dating [/url]
Hajde zamislite kako je carlu covjek navija za knickse i liverpool.Pravi mazohistaJericho je napisao/la:Hezonja uzima MIP ove sezoneinvincible1921 je napisao/la:Volio bi da hezonja uspije, gledo ga uzivo u skenderiji onaj nakav turnir i sj.ebavo se u zivotali eto hajde vidjecmo ja sam pesimista iskreno...
![]()
- invincible1921
- Kontakt:
Kakve su ovo fore sa Butlerom i Irvingom daj ba nek ne furaju dzaba
Ostali: Sta cemo sa Radjom jel red da padne Stara dama

Ostali: Sta cemo sa Radjom jel red da padne Stara dama
=\_1921_/=
Ma irving nam dolazi sljedece sezone hype modeinvincible1921 je napisao/la:Kakve su ovo fore sa Butlerom i Irvingom daj ba nek ne furaju dzaba![]()
![]()
![]()
Ostali: Sta cemo sa Radjom jel red da padne Stara dama![]()
Kako ce past kad im rona dolazi.Sad ih tek necete syebat nikaf
- invincible1921
- Kontakt:
Djecemi kad se ukaze Oladipo sa maksimalnim ugovormMElloo je napisao/la:Ma irving nam dolazi sljedece sezone hype modeinvincible1921 je napisao/la:Kakve su ovo fore sa Butlerom i Irvingom daj ba nek ne furaju dzaba![]()
![]()
![]()
Ostali: Sta cemo sa Radjom jel red da padne Stara dama![]()
Kako ce past kad im rona dolazi.Sad ih tek necete syebat nikaf
=\_1921_/=
Trebalo je probat sa Timmy+C.Lee+Knox/pick za Kawhija+filler. Timmya se moramo pokusati rijesiti do iduce offsezone da otvorimo 2 max slota za Kyriea + Duranta/Butlera.
Sto se Intera tice samo jos Rafinhu vratit nazad i lagani scudetto.

#samooptimisticno
@Bassha vece sanse ima Dinwiddie za nagradu nego taj kloc
Sto se Intera tice samo jos Rafinhu vratit nazad i lagani scudetto.
#samooptimisticno
#Ausilio OUT
- invincible1921
- Kontakt:
Jericho je napisao/la:Trebalo je probat sa Timmy+C.Lee+Knox/pick za Kawhija+filler. Timmya se moramo pokusati rijesiti do iduce offsezone da otvorimo 2 max slota za Kyriea + Duranta/Butlera.![]()
Sto se Intera tice samo jos Rafinhu vratit nazad i lagani scudetto.![]()
#samooptimisticno
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Znat će se u vjerovatno u decembru kada se vraća, ali priča se oko januara-februara, a govori se da bi mogao biti i do kraja sezone out.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- invincible1921
- Kontakt:
Da THJ moze malo u kontinuitetu igrat moglo bi se pricat i o AS,,,al dzaba kad ce on iducu sutnut 3/18. Hezonja iskreno veliko razocarenje
=\_1921_/=
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.