Vidit ćemo još što će biti na zimu možda se i jedan naš bivši igrač vrati, sigurno da ćemo se pojačati mozda dovesti neke igrace na posudbu što nije loša opcija.Evolve je napisao/la:Nemamo kvalitete, jednostavno... Vrh smo izgubili prije 2mjeseca jos, samo smo se zavaravali mi ovdje da cemo izac iz "krize", a u biti nije nikakva kriza u pitanju nego nasa realna snaga trenutno. Tesko da ti mozes dovesti na zimu nekog kvalitetnog igraca,najvece pojacanje ce nam biti Tomo kad se oporavi. Kup mozemo gonjat pa vidit sta ce biti, hoce li nas zdrijeb maziti.penke je napisao/la:Nastavlja se hajka i izljev kompleksa prema hrvatskim klubovima u ovoj jadnoj ligi i državi.
Prošlo kolo ako se ne varam izmišljanje Bakinih psovki u Mostaru,sada Matić..tko je sljedeći nebi li se iznudila kakva kazna jadnici bosanski.
A što se tiče lige,mislim da smo vrh izgubili s ovim porazom,današnjom eventualnom pobjedom Sarajeva još izraženije. Okrenuti se kupu,imamo šanse uz uvjet da se pojačamo i da nam napokon prođu pripreme svi igrači
Ova ekipa ima po meni kvalitetu,ali da ta kvaliteta dođe do izražaja fali ti jedna prava klasa u veznom redu,djelujemo neuvezano fali igrač kao Lončar,Zlomislić,Kožulj..i istinski egzekutor kao Wagner.
Svaka prava ekipa u ligi ima jednog igrača koji čini razliku,mislio sam da će to biti Babić ali dosad se nije pokazao,vidit ćemo što vrijeme donosi