Više je igrao defanzivnog veznog koliko ja znam.Vucevich je napisao/la:On je stoper.HankMoody je napisao/la:Stvara se nova generacija, on, Ćavar, Šabanadžović i Danilović će biti nosioci veznog reda.Maestro je napisao/la:Celikovic dobio poziv za U-21 utakmicu protiv Azerbajdzana.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
-
- Kontakt:
Tuta Petrov

Ja dosad ni na jedan njegov spisak nisam imao zamjerke, osim sto je mozda Rodina ranije trebao ustupiti Robiju.

prestar je DjenisHankMoody je napisao/la:Nadam se da će i Beganović dobiti poziv.

A ozbiljno, mislim da hoce dobiti poziv. Gazibegovic, Beganovic i mozda Sabanovic iz Sarajeva.
-
- Kontakt:
ako mislis na bijelica iz metza frajer se presto bavit fudbalomedinjo-bih je napisao/la:mislim da u generaciji 98./99. (pa i 00.) ima dosta materijala: stanic, mustafic 1 i 2, mustedanagic, suljic, bijelic, hadzic 1 i 2, smajic, smajlagic, resic, serbesic, tegeltija, dojcinovic, ramic, hajdarevic,...
Ne bi se trebalo racunati na igrace koji imaju malu minutazu u BHPL i drugim malim ligama.
Ne mislim da mozemo sloziti pocetnih XI igraca koji su standardni izvan BIHPL.DrFilgud je napisao/la:Igraci U21 reprezentacije moraju biti standardni prvotimci, ukoliko ne igraju u velikim ligama, pa sansu dobijaju s klupe.
Ne bi se trebalo racunati na igrace koji imaju malu minutazu u BHPL i drugim malim ligama.
Nisam ni mislio iskljucivio na strance, vazno je da imaju znacajnu minutazu.Vucevich je napisao/la:Ne mislim da mozemo sloziti pocetnih XI igraca koji su standardni izvan BIHPL.DrFilgud je napisao/la:Igraci U21 reprezentacije moraju biti standardni prvotimci, ukoliko ne igraju u velikim ligama, pa sansu dobijaju s klupe.
Kovacevic, Demirovic, Cavar, Gazibegovic, Celikovic, Mujakic, Pidro, Sabanadzovic, svi ovi imaju punu ili znacajnu minutazu.
Tu je i Serbecic, kao vec iskusan reprezentativac i rezerva u ozbiljnom klubu.
Ovaj Smajlagic iz Gorice bi mogao brzo izboriti standardno mjesto, a i Catic mozda dobaci do rezerve PSV-a.
Ima li jos neko da obecava?
Elvir Ibisevic, Ammar HelacDrFilgud je napisao/la:Nisam ni mislio iskljucivio na strance, vazno je da imaju znacajnu minutazu.Vucevich je napisao/la:Ne mislim da mozemo sloziti pocetnih XI igraca koji su standardni izvan BIHPL.DrFilgud je napisao/la:Igraci U21 reprezentacije moraju biti standardni prvotimci, ukoliko ne igraju u velikim ligama, pa sansu dobijaju s klupe.
Kovacevic, Demirovic, Cavar, Gazibegovic, Celikovic, Mujakic, Pidro, Sabanadzovic, svi ovi imaju punu ili znacajnu minutazu.
Tu je i Serbecic, kao vec iskusan reprezentativac i rezerva u ozbiljnom klubu.
Ovaj Smajlagic iz Gorice bi mogao brzo izboriti standardno mjesto, a i Catic mozda dobaci do rezerve PSV-a.
Ima li jos neko da obecava?
sta fali napadu, igramo sa jednom napadacem i to je demirovic, rezerva ibisevic koji je standardan u celju , i onda se cekaju ostaliTopnikus je napisao/la:Trenutno je glavni problem napad. Tu smo sada tanki. Zaigrat ce Mulahusejnovic. Mnogo ocekujem od Boje, Celikovica, Pidre...
Ko ce na krilima igrati, ako igramo s jednim centarforom?Moggi je napisao/la:sta fali napadu, igramo sa jednom napadacem i to je demirovic, rezerva ibisevic koji je standardan u celju , i onda se cekaju ostaliTopnikus je napisao/la:Trenutno je glavni problem napad. Tu smo sada tanki. Zaigrat ce Mulahusejnovic. Mnogo ocekujem od Boje, Celikovica, Pidre...
Igrace koja je BiH 2 zastava : https://www.transfermarkt.com/detailsuc ... e/11739052
catic, resic, hasica bih gurao sto mi odma pada napametDrFilgud je napisao/la:Ko ce na krilima igrati, ako igramo s jednim centarforom?Moggi je napisao/la:sta fali napadu, igramo sa jednom napadacem i to je demirovic, rezerva ibisevic koji je standardan u celju , i onda se cekaju ostaliTopnikus je napisao/la:Trenutno je glavni problem napad. Tu smo sada tanki. Zaigrat ce Mulahusejnovic. Mnogo ocekujem od Boje, Celikovica, Pidre...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, AnelMid, Balorda, Beli98, bhfanatic14, BlackRiver1987, Bosanac90, CAGarfia, Confiance, denza, Derleiprime, DjaniTarik, Djedo, forgempp, galia95, General505, GG3, Goalgetter, greenwood, Hafiz00, Hansestadt, HariTz, invincible1921, jasmin10, Jegres, Kapetan, Kaunas, Lavcina, lol89, Maestro^^, mercurial, Micron, myself, Napapijri, napapijri1987, nebeskasila, NerminFatic, Proximic, Rauber33, rishovski, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, tale07, travuljasSs, UtdBiH21, Zglavkar i 367 gostiju.