Izet Hajrovic

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Moggi
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Moggi » 01 nov 2018, 10:43

Sheyi je napisao/la:
Moggi je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Samo za vas, biće sve u redu. Hajrović će biti pozvan. Ovo je informacija iz prve ruke, Robi me je nazvao i rekao da će biti sve u redu. Pozdrav.
nisi potpiso
:mrgreen:
Znaš li u koliko sati je objavljivanje i hoće li biti prijenos presice negdje? :hmmmmm:
pa valjda standard 11h prenos sumnjam
Zarathustra

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 01 nov 2018, 11:03

izo trpa i ne vadi...lik uopste nije reprezentativac a temu mu aktivnija od svih drugih zajedno :D

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 01 nov 2018, 12:53

Sheyi je napisao/la:Samo za vas, biće sve u redu. Hajrović će biti pozvan. Ovo je informacija iz prve ruke, Robi me je nazvao i rekao da će biti sve u redu. Pozdrav.
Ista informacija stiže preko Bahinih kanala :shh:

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 01 nov 2018, 16:59

Ma i ovaj spisak treba docekati skromno sa porodicom... Ne uzrujavat se,samo polako..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 01 nov 2018, 19:07

rishovski je napisao/la:Ma i ovaj spisak treba docekati skromno sa porodicom... Ne uzrujavat se,samo polako..
Ma da, ali uz bogatu trpezu

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 01 nov 2018, 19:19

Čitam na Dinamovoj stranici da Izet ko fol i nije u zadnje vrijeme u formi. :D Koja vanago znaju biti zapadni susjedi, zaborave sve za sekund. :D
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 02 nov 2018, 10:39

Posto obraz Roberte? :kafa:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 02 nov 2018, 13:20

slika

A kad je na red došlo pitanje oko Izeta
slika

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 02 nov 2018, 14:31

Drape je napisao/la:slika

A kad je na red došlo pitanje oko Izeta
slika
Ima sad Izet da grize kao nikad ili da padne totalno. :crazy:

Izet zabija, asistira :njanjanja: ,a Robi bez imalo respekta ga ne zove u reprezentaciju. :nene:

Teško je biti pametan ovdje :kafa: ,svega mi.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 02 nov 2018, 15:45

Sve OK, osim Izeta!
Ispostovati one koji su bili tu u reprezentaciji a ne igraju u klubu je sasvim u redu, ali jedanput.
Ali ne smije se to stalno desavati, ako vec imas i bolji izbor.
Kodro, izvini, ne igras, ispostovao sam te jedanput, dosta je vise, pa ti ne znas sta je utakmica evo 2 mjeseca vec.
Reprezentacija ne treba da bude milostinja, kakvu poruku saljes igracima...ne moras se vise truditi u klubu, ginuti, ne brini se, dobit ces poziv u A-nacionalni tim.
A zapravo bi taj poziv u A-nacionalni tim trebao da bude dodatna motivacija da se reprezentativci vise trude u svojim klubovima kako bi isti zasluzili.
CUDNO u najmanju ruku.

A sto se tice Izeta i pisanja Dinamovaca, treba priznati da u zadnje vrijeme zaista nije u formi i da nije odigrao plaho minuta u poslj.mjesec dana.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 02 nov 2018, 15:57

hurem je napisao/la:Sve OK, osim Izeta!
Ispostovati one koji su bili tu u reprezentaciji a ne igraju u klubu je sasvim u redu, ali jedanput.
Kodro, izvini, ne igras, ispostovao sam te jedanput, dosta je vise, pa ti ne znas sta je utakmica evo 2 mjeseca vec.
Reprezentacija ne treba da bude milostinja, kakvu poruku saljes igracima...ne moras se vise truditi u klubu, ginuti, ne brini se, dobit ces poziv u A-nacionalni tim.
A zapravo bi taj poziv u A-nacionalni tim trebao da bude dodatna motivacija da se reprezentativci vise trude u svojim klubovima kako bi isti zasluzili.
CUDNO u najmanju ruku.

A sto se tice Izeta i pisanja Dinamovaca, treba priznati da u zadnje vrijeme zaista nije u formi i da nije odigrao plaho minuta u poslj.mjesec dana.
TO je sva sustina.
izet se ne poziva ocito iz nekih razloga koji nemaju veze sa tim sto po robertu nije igrao tri godine. Koji su razlozi, mi mozemo samo nagadjati.
ali poruka pozvanim a i onima koji se nadaju pozivu je losa...
ovaj spisak bi mogao i biti OK da je izet tu, vjerujem da niko ne bi imao zamjerke sto su tu kodro, prcic, milosevic i sta ja znam ko..mada, ako ce ovoliko forsirati ove iz U21 repke, bolje je onda staviti, lupam loncara umjesto prcica (koji minute u ozbiljnoj tekmi nece dobiiti), ili jukica umjesto milosevica, kodre...svakako se nijedan nece naigrati, od novih mozda i imamo neke koristi kasnije a od ovih tesko.

kao sto rekoh ranije, ne mora na kraju krajeva zvati ni pjanica ako cemo na euro i tamo se ne blamirati, a to nam je cilj...samo nije uredu da na konferenciji ne prica istinu jer je bas providno. Budi musko i reci, yebo vas hajrovic, ne svidja mi se, ja sam selektor, stojim iza toga i zdravo.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 02 nov 2018, 16:03

babino je napisao/la: TO je sva sustina.
izet se ne poziva ocito iz nekih razloga koji nemaju veze sa tim sto po robertu nije igrao tri godine. Koji su razlozi, mi mozemo samo nagadjati.
ali poruka pozvanim a i onima koji se nadaju pozivu je losa...
ovaj spisak bi mogao i biti OK da je izet tu, vjerujem da niko ne bi imao zamjerke sto su tu kodro, prcic, milosevic i sta ja znam ko..mada, ako ce ovoliko forsirati ove iz U21 repke, bolje je onda staviti, lupam loncara umjesto prcica (koji minute u ozbiljnoj tekmi nece dobiiti), ili jukica umjesto milosevica, kodre...svakako se nijedan nece naigrati, od novih mozda i imamo neke koristi kasnije a od ovih tesko.

kao sto rekoh ranije, ne mora na kraju krajeva zvati ni pjanica ako cemo na euro i tamo se ne blamirati, a to nam je cilj...samo nije uredu da na konferenciji ne prica istinu jer je bas providno. Budi musko i reci, yebo vas hajrovic, ne svidja mi se, ja sam selektor, stojim iza toga i zdravo.
Mislim da jeste zamjerka sto je Kodro jos uvijek tu, nista nije napravio mjesecima i cetvrti je napadac u prosjecnom Kopenhagenu. Imao je svoju priliku, sad nek neko drugi dobije...

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 02 nov 2018, 16:15

hurem je napisao/la:Sve OK, osim Izeta!
CUDNO u najmanju ruku.

U pravu si, ali yebi ga, Prosinecki ima rezultat koji mu daje za pravo da radi ovakve stvari.
Ostala je jos jedna utakmica da se ciklus LN zavrsi i moze se tolerisati da to zeli da zaokruzi sa jednom grupom igraca.
OK je i to sto je nagradio dvojicu U21 igraca, za dobro odigrane kvalifikacije.
Izet definitivno ima mjesta na spisku i mislim da ce od proljeca dobijati pozive, kao i da Kodro i Milosevic nece. Naravno, ako ostanu u sadasnjoj formi.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 02 nov 2018, 16:43

slika
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 02 nov 2018, 21:30

Robi. :thumbdown:

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 02 nov 2018, 23:45

Za Koljica mi je krivo kao i za Prevljaka sto ne dobiju sansu umjesto Bajica i Kodre ali za Hajrovica mi puca neka stvar totalno bezveze igrac, debil u glavi, gdje god je otiso propo, ima samo jedan potez, neodgovoran prema nazad, iq nivo sobne temperature, vjerovatno bi i kvario atmosferu u reprezentaciji sa svojim ponasanjem da se ne vracam na one svadje s Dzekom kad je ceko poziv Švicarske pa izvisio... Po mom nekom subjektiivnom mišljenja je Zakaric cak korisniji igrac od njega u ovom sistemu, eh sad da bi ga pozvao umjesto Miloševića bi ali opet Deni je jos mlad relativno a na poziciji krila bi tu dao sansu Jukicu u budućnosti.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 02 nov 2018, 23:51

Jel to Izet zabio 12 golova i 7 asistencija ove sezone pa toliko placete ili sam preepavao sta
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 nov 2018, 00:19

JavierBosnia je napisao/la:Jel to Izet zabio 12 golova i 7 asistencija ove sezone pa toliko placete ili sam preepavao sta
Ma kita obična od igrača. Drugi strijelac Evropa lige. Ostala krila su nam ove sezone fantastična pa šta će nam Hajrovic. Plus tu su i ubitacni i brzonogi Kodro i Bajic koji mogu na krilo.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 03 nov 2018, 00:42

jasmin10 je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:Jel to Izet zabio 12 golova i 7 asistencija ove sezone pa toliko placete ili sam preepavao sta
Ma kita obična od igrača. Drugi strijelac Evropa lige. Ostala krila su nam ove sezone fantastična pa šta će nam Hajrovic. Plus tu su i ubitacni i brzonogi Kodro i Bajic koji mogu na krilo.
Ne mozes igrace zvati uvijek po formi. Onda bi se svaki spisak razlikovao u najmanje 5-6 igraca. Ne ide to tako.
Gojak i Demirovic kao mladi privlace odavno paznju, godinama sigurno.
Hajrovic privlaci paznju zadnjih par mjeseci sa nekoliko dobrih utakmica u evropi i nista specijalnih u HNLu

Volio bih ga i ja vidjeti skoro u 23 najboljih repke, ali nije propast bez njega. Bajica cemo jos gledati dugo ovdje sigurno, a Kodru vjerovatno zadnji put nastavi li ovako.
Njegovo ce mjesto popuniti Prevljak, a Milosevicevo vjerovatno Hajrovic. Robi ide postepeno i odlicno to radi sto i rezultati pokazuju
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 03 nov 2018, 11:41

https://www.klix.ba/sport/nogomet/edin- ... /121113031
Sortirajte komentare prema popularnosti :D :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: LeCoq, Maverick, Serha i 51 gost.