FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ManijakSaGrbavice
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ManijakSaGrbavice » 02 nov 2018, 15:38

Hoce se moci kupiti karte surtra posle jedan
Ako da na kojim mjestima

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 nov 2018, 16:06

Suspenzija Blagojevica nije ni sekunde dobra stvar sad u pm. Peh za pehom nas prati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Djuroje
Kontakt:

Post Postao/la Djuroje » 02 nov 2018, 17:02

Sad kad nije situacija u klubu toliko dobra uprava-igraci-rezultati mi NAVIJACI treba da dodjemo u sto vecem broju i podrzimo ekipu.Kakvi su takvi su ali su nasi i nema nazad...Nasa prednost moze da bude jer je veliki pritisak na Sarajevo jer svi njihovi navijaci i citava javnost ocekuje da nas prospu 2 razlike i vise.Ja sam ubijedjen da necemo izgubiti,zivi bili pa vidjeli. Ima li ko inf ko ce nam poceti u veznom redu?Ako igramo sa trojicom u vezi a igracemo nema ko nego Saban ,Hajdar i Stojan?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 nov 2018, 17:24

Sta god da bude sutra Siroki nas ne moze prestici. Bar nesto dobro. :mrgreen:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 nov 2018, 17:57

Čuj šta god... :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 02 nov 2018, 18:18

Bičuj ih Stojane! :kafa:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 nov 2018, 18:34

anonimni je napisao/la:Bičuj ih Stojane! :kafa:
Modrica od biča neka ostane! :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 nov 2018, 18:34

Moze samo nas bicovat brat kako igra

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 nov 2018, 18:46

Eto šta nam hadalji napraviše, uopšte nikakvog osjećaja pred gurbete ko inače. Sreća igra se na onom groblju, ko bi još izdržao patnju u sopstvenoj avliji.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 nov 2018, 18:48

Fejzić - Rodin, Bakrač, Pavić, Stevanović - Vranješ, Šabanadžović, Čurjurić, Veselinović, Zec - Krpić.

Ne mozemo Pofalicki dobit s ovim :urnebes:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 nov 2018, 18:50

Samo Zekana nogirat iz prve postave i uzimamo ih :hmmmm:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 nov 2018, 18:50

Trojac u napadu Sloboda 2016/2017

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 02 nov 2018, 18:52

Situacija u klubu se odvija po unaprijed utvrdjenim procedurama! Heil Miske! Heil procedure!

Ni Milimetra!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 nov 2018, 18:54

Raonffa je napisao/la:Samo Zekana nogirat iz prve postave i uzimamo ih :hmmmm:
Brat zuti vec dvije sanse fulio

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 02 nov 2018, 18:55

Neće se ni pojaviti sutra, neće imat šta fuliti.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 nov 2018, 18:57

Osim13 je napisao/la:Neće se ni pojaviti sutra, neće imat šta fuliti.
Zelim makar da se malo ponadam da ce sta pozitivno bit :lol:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 nov 2018, 19:34

Najveća nesreća za moju generaciju je ta što smo taj period u kojem smo možda trebali nešto uraditi proveli u ratu. Prije prvog derbija karantin mi bio na Žuči, na liniji, odakle sam onako bez trenažnog procesa dolazio igrati utakmicu. Nije bilo lako u takvim okolnostima nadati se nečemu, mada bilo je onako kako je suđeno. Ne vrijedi se sada vraćati u prošlost. Nogomet mi je, ako ništa, dao sjajna prijateljstva."
:salut: :salut:

I onda se pojave razmazeni igraci koji napuste trening halo ba trening zbog komada plate kojeg nisu zasluzili.
Sram ih bilo, haram je sta rade. Navijaci ih cuvaju ko malo vode na dlanu.

Libo me za uprave, znam da vam smetaju i imate neke razloge sto pisete lose protiv njih. Meni samo nije jasno kako neki mogu pisati protiv uprave a govoriti da su igraci oke.
Nema uprave u BiH da valja jer mi bosanci imamo neki inat i ters smo pravise.
Imaju samo uprave koje se mogu trpiti, zbog toga se i suti dok rade stadion. Kad zavrse onda druga prica.
Nema vise ni F od Fudbala.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 02 nov 2018, 20:49

Zna li neko moze li se uplatit da se gleda derby sutra preko moja tv,kako to ide.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 02 nov 2018, 21:13

MocMahale444 je napisao/la:Najveća nesreća za moju generaciju je ta što smo taj period u kojem smo možda trebali nešto uraditi proveli u ratu. Prije prvog derbija karantin mi bio na Žuči, na liniji, odakle sam onako bez trenažnog procesa dolazio igrati utakmicu. Nije bilo lako u takvim okolnostima nadati se nečemu, mada bilo je onako kako je suđeno. Ne vrijedi se sada vraćati u prošlost. Nogomet mi je, ako ništa, dao sjajna prijateljstva."

I onda se pojave razmazeni igraci koji napuste trening halo ba trening zbog komada plate kojeg nisu zasluzili.

Libo me za uprave, znam da vam smetaju i imate neke razloge sto pisete lose protiv njih. Meni samo nije jasno kako neki mogu pisati protiv uprave a govoriti da su igraci oke.
Imaju samo uprave koje se mogu trpiti, zbog toga se i suti dok rade stadion. Kad zavrse onda druga prica.
Ko govori da su igraci ok? Smijesno je pljuvati po igracima a znamo svi ko ih je doveo tu, uostalom kako to da su za ove cetiri godine uvijek neki drugi krivci? Igraci, treneri, sportski direktori? Ova uprava uvijek nadje neke zrtvenu janjad za klanje, naravno nikad oni nisu odgovorni. Napravili sprdnju od kluba i sad ispade igraci krivi oni su jedini problem (a i njih ste vi doveli). A jeste smijesno kada ti ratni i postratni igraci Zelje pricaju o ratu ono u stilu da rata nije bilo mi bi ovo mi bi ono a ustvari brutalna istina je da rata nije bilo ne bi oni prvog tima Zelje ocima vidjeli, osim kao navijaci sa tribina :rol: :rol: Stoga mi je smijesan ta patetika, pa ako za nekoga vrijedi ona nekome rat nekome brat onda su to postratni fudbaleri Zelje i Sarajeva jer da nije bilo rata oni bi bili totalni anonimusi vjerovatno zvijezde pofalickog, vrbanjuse i slicnih, prvu jugoslovensku bi oni na tvu mogli gledati samo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 nov 2018, 21:29

japa je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Najveća nesreća za moju generaciju je ta što smo taj period u kojem smo možda trebali nešto uraditi proveli u ratu. Prije prvog derbija karantin mi bio na Žuči, na liniji, odakle sam onako bez trenažnog procesa dolazio igrati utakmicu. Nije bilo lako u takvim okolnostima nadati se nečemu, mada bilo je onako kako je suđeno. Ne vrijedi se sada vraćati u prošlost. Nogomet mi je, ako ništa, dao sjajna prijateljstva."

Ko govori da su igraci ok? Smijesno je pljuvati po igracima a znamo svi ko ih je doveo tu, uostalom kako to da su za ove cetiri godine uvijek neki drugi krivci? Igraci, treneri, sportski direktori? Ova uprava uvijek nadje neke zrtvenu janjad za klanje, naravno nikad oni nisu odgovorni. Napravili sprdnju od kluba i sad ispade igraci krivi oni su jedini problem (a i njih ste vi doveli). A jeste smijesno kada ti ratni i postratni igraci Zelje pricaju o ratu ono u stilu da rata nije bilo mi bi ovo mi bi ono a ustvari brutalna istina je da rata nije bilo ne bi oni prvog tima Zelje ocima vidjeli, osim kao navijaci sa tribina :rol: :rol: Stoga mi je smijesan ta patetika, pa ako za nekoga vrijedi ona nekome rat nekome brat onda su to postratni fudbaleri Zelje i Sarajeva jer da nije bilo rata oni bi bili totalni anonimusi vjerovatno zvijezde pofalickog, vrbanjuse i slicnih, prvu jugoslovensku bi oni na tvu mogli gledati samo.
Ode ti u pogresnom pravcu. Onako malo razumijem sta si zelio reci ali necu sad da trosim energiju na to.
Imam dovoljno postovanja.

Evo ti kao bistar insan nam reci kako da napravimo klub koji bi zadovoljio ukuse vecine navijaca?
Odu ovi zbog Misketa ode cijela uprava, sta dalje? Koga da stavimo?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Majestic-12 [Bot] i 33 gosta.