Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

EdinTM87
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la EdinTM87 » 15 okt 2010, 11:46

Samo F.K.S !! je napisao/la:Mene kad banuju samo idem diskonekt i ponovo konekt ne mogu mi nista :D
Jes' kad dobijes obicni ban, a ja dobio cenzura ban, udjes na server, nick ti mora bit Cenzruisan:( , kad pritsnes da pucas, znaci prvi klik pise: Ja volim k.urac !!, kad pritisnes konzolu pise ti J sam malo **** !! doso admin i svima na serveru podjelio taj bam.. kakav debil.. da mi ga je nafatat..
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 okt 2010, 13:21

EdinTM87 je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Mene kad banuju samo idem diskonekt i ponovo konekt ne mogu mi nista :D
Jes' kad dobijes obicni ban, a ja dobio cenzura ban, udjes na server, nick ti mora bit Cenzruisan:( , kad pritsnes da pucas, znaci prvi klik pise: Ja volim k.urac !!, kad pritisnes konzolu pise ti J sam malo **** !! doso admin i svima na serveru podjelio taj bam.. kakav debil.. da mi ga je nafatat..
hahahah svasta...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 15 okt 2010, 14:16

David Guetta u decembru u Sarajevu
Spektakularni koncert o kojem se već duže vrijeme priča definitivno je potvrđen. David Guetta napokon dolazi u Sarajevo i nastupa u sarajevskoj dvorani Zetra 18. decembra 2010. godine, potvrdili su iz agencije Communis.

Ko' ceka taj i doceka :D :D

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 15 okt 2010, 14:30

legenda reala je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Nema ćevapa do travničkog.
jeli i sad u Travniku mala porcija 10 ćevapa ,a velika 20 mi tako kad smo bili u Travniku ono naručujemo veliku porciju kontamo štaš od pet ćevapa ,kad ona donese 20 ćevapa pitamo šta je ovo kaže ovdje je tako mala 10 velika 20,a neznam sad ali čini mi se da je cijena bila standardna nije bilo ništa skuplje
U Travniku je 10 cevapa 3 KM u restoranu Plava voda. Najbolji cevapi poslije novopazarskih :cool:
BegAx je napisao/la:David Guetta u decembru u Sarajevu
Spektakularni koncert o kojem se već duže vrijeme priča definitivno je potvrđen. David Guetta napokon dolazi u Sarajevo i nastupa u sarajevskoj dvorani Zetra 18. decembra 2010. godine, potvrdili su iz agencije Communis.

11. novembar - DM u Skenderiji. Je.bo Guettu :mrgreen:
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 15 okt 2010, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

sakho
Kontakt:

Post Postao/la sakho » 15 okt 2010, 14:30

:o :o , gdje si ovo citao daj link, uh pa ovo se cekalo godinama 8-)

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 15 okt 2010, 14:32

sakho je napisao/la:

:o :o , gdje si ovo citao daj link, uh pa ovo se cekalo godinama 8-)
sa-x

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 15 okt 2010, 15:19

UU ovaj moj sprat u soliteru 31 je sad prometniji od New Yorka. Obili stan od komšije preko puta u pola dana, čovjek najbolja vrata kupio :? Ja izlazim par puta i vidim vrata otvorena i prva mi misao bila to al glupo mi bilo da kažem,,, ja se vraćam, izlazim iz lifta ono stoje komšije :o :cry: Sad dođoše vlasnici i policija i neki ljudi itd, a stan samo par metara od mog. Provalnici obili bravu i stavili jaknu na bravu i cipele ispred vrata da se misli da je neko od ukućana tu

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 15 okt 2010, 16:07

YESSSSSSSSSS, tooooooooooo :D :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 okt 2010, 19:16

Treba mi pomoc, zelim da kupim digitalnu kameru pa mi treba vase misljenje ili iskustvo, sada ih ima na hiljade svih marki Sony, Nikon, Panasonic... itd., pa je tesko odlucit koju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 15 okt 2010, 19:42

Elegant je napisao/la:Treba mi pomoc, zelim da kupim digitalnu kameru pa mi treba vase misljenje ili iskustvo, sada ih ima na hiljade svih marki Sony, Nikon, Panasonic... itd., pa je tesko odlucit koju.
Sony bi trebala bit najbolja..

Sta je reko Paja ? :?

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 15 okt 2010, 20:04

Elegant je napisao/la:Treba mi pomoc, zelim da kupim digitalnu kameru pa mi treba vase misljenje ili iskustvo, sada ih ima na hiljade svih marki Sony, Nikon, Panasonic... itd., pa je tesko odlucit koju.
moj komsija ti radi s tim kamerama,snima svadbe i tako to...i sva oprema mu je nikonova,kaze da su odlicni...

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 15 okt 2010, 20:09

Abrofemy je napisao/la:Vjerovatno da JVC dominira, jer su bili sponzor Arsenalu :mrgreen:
Cuvaj jaja :lol: :lol: :D

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 15 okt 2010, 20:41

Danas je jedan fasovo od mene,al ono posteno.

Kad se prvi put nas razred sastao prije mjesec dana,svi smo se druzili i za.**** na neke fazone i tako nesto,a on nama opsuje mater i smije se da ga ne ubijemo.Poso se kurcit,govorit svima namlatit cu te,ne nerviraj me itd.
Meni je dvaput opsovo mater i reko sam mu da mi vise nikog ne vrijeda.Nije frajer mogo ni dva sata izdrzat on meni mater na fizickom opsova.
Ja i jos trojica iz razreda ulazimo u salu i on radi nesta s loptom folira se.Mi mu govorimo dodaj,on nece.
Ja onda u sali podjem mu otimat loptu,kao kad igras lace jedan na jedan(valjda znate na sta mislim)kad frajer mene gurni i opsova mi mater.Ja mu govorim jesi dobar,on me uhvati za vrat i psuje mi mater.Spasilo me je to sto treniram kickboxing i znao sam sta uraditi kad te neko uhvati za vrat.Ja mu uvrnem ruku i on se kreni gicat i ote mi se i kako se otimo pukne me rukom u usta i razvali mi jezik.Onda meni stvarno prikipi i ja ga dva puta dirrectom u nos i jednom kroseom u sljepocnicu.Frajer se skupio ne zna sta ce,a ja kad sam u bijesu ne znam stat i ja ga jos dvaput directom i onda jednom apercatom u bradu i razbijem mu prnjoku.
Rastavise nas i srecom profesora nije bilo na casu.
Zadnja tri casa nikom nije pisno ni rijeci.

P.S. Nemojte sad misliti da sam internetski huligan i da se foliram. :D :D

Jbt kad se s nekim pobijem meni ga kasnije bude zao.To mi je jednia mana. :roll: :roll:
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 15 okt 2010, 20:45

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 okt 2010, 20:48

Cuj apercat,krose :lol: :lol: :lol: :lol:

Da ti nije seka Irma Balijagic :? :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 15 okt 2010, 20:51

Megamon je napisao/la:Cuj apercat,krose :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa znas li jbt sta je apercat i krose? :lol: :lol: :lol:

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 15 okt 2010, 20:51

Da i vama forumasima javim , da se slijedece sedmice zenim :) ko moze neka dodje :mrgreen:
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 okt 2010, 20:53

sikirica je napisao/la:

ja ne treniram kickboxing :lol: ,nego jel ti seka Irma Balijagic,kako su joj uzeli telefon kad ima tako opasnog boksaca u kuci :lol:
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 15 okt 2010, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 15 okt 2010, 20:54

Megamon je napisao/la:
sikirica je napisao/la:

ja ne treniram kickboxing :lol: ,nego jel ti seka Irma Balijagic,kako su joj uzeli telefon kad ima tako opasnog boksaca ukuci :lol:
Ma kakva ona sta sam ja jbt... :D :D :D
Nije!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 okt 2010, 20:57

LudLo je napisao/la:Da i vama forumasima javim , da se slijedece sedmice zenim :) ko moze neka dodje :mrgreen:
Gledacu da dodjem :P sa srecom ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.