Citat kokPos=citat Slobodnu Bosnu ili ne daj boze Saffjoker90 je napisao/la:De pitaj te sa posk.oka u kojim džamijama je ta huDba bila, da znam đe odsad da krenem na džumu. Valjda ne bude samo produkt njihove imaginacije, lijepo bilo kad bi stvarno tako pričali i direktno ugrožavali već najugroženiji narod u svemiru!Gradonacelnik je napisao/la:Radi te hudbe će vas đavo i odnjeti.joker90 je napisao/la:
Dok god vam moRemo nametnuti predsjednika, to se vise nece desiti..
Sad nek efendije i izdaju naredbu ko će pbjediti na derbiju, pa će izać na ona smogovski transparent od prije dvije godine.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
SAMO ŠIROKI!
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Nije bilo, nego vam se sviđa ona mrcina pogleda ko u prazan novčanik, ili da mu je sarma zagorila.joker90 je napisao/la:De pitaj te sa posk.oka u kojim džamijama je ta huDba bila, da znam đe odsad da krenem na džumu. Valjda ne bude samo produkt njihove imaginacije, lijepo bilo kad bi stvarno tako pričali i direktno ugrožavali već najugroženiji narod u svemiru!Gradonacelnik je napisao/la: Radi te hudbe će vas đavo i odnjeti.
Sad nek efendije i izdaju naredbu ko će pbjediti na derbiju, pa će izać na ona smogovski transparent od prije dvije godine.

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Pa haj me molim te eto prosvjetli ko je živio u čaršiji i mahalama, ko živi i dan danas ???? Koje stanovništvo???? Reci mi ti, poznavaoče, pa ću ti ja reči, budeš li fulio, onda ŠAMARČINE dvije tebi.....Osim13 je napisao/la:
Ponovno laž, i to GNUSNA ovo boldano, zaslužuješ šamar za ovo. Sramota.
Jesi ti lud? Sad će mrak, mlijeko i u krpe.Stroj1946 je napisao/la:Pa haj me molim te eto prosvjetli ko je živio u čaršiji i mahalama, ko živi i dan danas ???? Koje stanovništvo???? Reci mi ti, poznavaoče, pa ću ti ja reči, budeš li fulio, onda ŠAMARČINE dvije tebi.....Osim13 je napisao/la:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Šta je ba bilo papak!!!! ...... Pa evo fino te pred ljudima pitam da kažeš.... Šta je problem baOsim13 je napisao/la:Jesi ti lud? Sad će mrak, mlijeko i u krpe.Stroj1946 je napisao/la:Pa haj me molim te eto prosvjetli ko je živio u čaršiji i mahalama, ko živi i dan danas ???? Koje stanovništvo???? Reci mi ti, poznavaoče, pa ću ti ja reči, budeš li fulio, onda ŠAMARČINE dvije tebi.....Osim13 je napisao/la:
-
- Kontakt:
Strasna prica. Strasno glupa prica.
Šta to Muslimani u Sarajevu žive samo na Čaršiji i gore po mahalamaStroj1946 je napisao/la:
Šta je ba bilo papak!!!! ...... Pa evo fino te pred ljudima pitam da kažeš.... Šta je problem ba

Samo Muslimani navijaju i igraju za FKS?

Toliko neodoljivo podsjeća na SDA-šku šovinističku priču.
A kad već pričaš o papcima:
.
Ovako govore i pišu papci, i zadojeni slabići, pa kad ne znaju šta će sa goFnima u sebi nemaju kud pa ih krenu izbacivati kroz tastaturu. evo sad druguje uhljup sa Begicem i ekipom, lopov s lopovima, sta drugo ocekivati od usre usranog, kosti mu yebem ustaske

I nemoj ti o Čaršiji o Sarajevu, jer ovo ti što pišeš fino pokazuje da veze nemaš sa ovim gradom, sa koje si planine pitanje je, nekog SDA-škog Širokog Brijega vjerovatno

I opet kažem, nadam se da si kakav balavac. Iskreno.
Moj Sari moj, pa ti si gospodin kad vidim kakvih ima.Sariel1987 je napisao/la:Strasna prica. Strasno glupa prica.
- robertkosar
- Kontakt:
Kakava je ovo nepismena i nekulturna bagra nikla iz doline mitomanaOsim13 je napisao/la:Šta to Muslimani u Sarajevu žive samo na Čaršiji i gore po mahalamaStroj1946 je napisao/la:
Šta je ba bilo papak!!!! ...... Pa evo fino te pred ljudima pitam da kažeš.... Šta je problem ba![]()
Samo Muslimani navijaju i igraju za FKS?![]()
.Ovako govore i pišu papci, i zadojeni slabići, pa kad ne znaju šta će sa goFnima u sebi nemaju kud pa ih krenu izbacivati kroz tastaturu. evo sad druguje uhljup sa Begicem i ekipom, lopov s lopovima, sta drugo ocekivati od usre usranog, kosti mu yebem ustaske
I nemoj ti o Čaršiji o Sarajevu, jer ovo ti što pišeš fino pokazuje da veze nemaš sa ovim gradom, sa koje si planine pitanje je, nekog SDA-škog Širokog Brijega vjerovatno
I opet kažem, nadam se da si kakav balavac. Iskreno.Moj Sari moj, pa ti si gospodin kad vidim kakvih ima.Sariel1987 je napisao/la:Strasna prica. Strasno glupa prica.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Zna li ko mogu li se karte za derbi kupiti na dan utakmice posle 1 za zeljine navijace
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da imaš još pola sata fore za jug i jz danas ali uvijek možeš kupiti zapad.ManijakSaGrbavice je napisao/la:Zna li ko mogu li se karte za derbi kupiti na dan utakmice posle 1 za zeljine navijace
A evo ti za sutra:
Na dan utakmice gostujući navijači će kartu moći kupiti u Fan Shopu FK Željezničar do 13h.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije, al 90% DA. Elem vidim da ti je materija ograničena, da se ne peglam više.Osim13 je napisao/la:Šta to Muslimani u Sarajevu žive samo na Čaršiji i gore po mahalamaStroj1946 je napisao/la:
Šta je ba bilo papak!!!! ...... Pa evo fino te pred ljudima pitam da kažeš.... Šta je problem ba![]()
Samo Muslimani navijaju i igraju za FKS?![]()
.Ovako govore i pišu papci, i zadojeni slabići, pa kad ne znaju šta će sa goFnima u sebi nemaju kud pa ih krenu izbacivati kroz tastaturu. evo sad druguje uhljup sa Begicem i ekipom, lopov s lopovima, sta drugo ocekivati od usre usranog, kosti mu yebem ustaske
I opet kažem, nadam se da si kakav balavac. Iskreno.Moj Sari moj, pa ti si gospodin kad vidim kakvih ima.Sariel1987 je napisao/la:Strasna prica. Strasno glupa prica.
A to jesam li iz čaršije, naleti do Telala, valjda znaš, pa ću te ko ata kroz sokake da provodam.
Počeo si se povlačiti, šatro ti se ne da objašnjavati, znači da si skontao da si se provalio, čak ti je i Morto to provukao 
A vidim trebalo ti je dugo da odgovoriš, dok si proguglao Telale i "ata", znam trebalo je.

A vidim trebalo ti je dugo da odgovoriš, dok si proguglao Telale i "ata", znam trebalo je.
-
- Kontakt:
Ma futavi. Prozivaju tebe i 1010 a vi gospoda za njihMocMahale444 je napisao/la:Beli zamisli evo 3 dana frka jer forumasi (navijaci) Celika se bune sto nisu u top 4.belosevic28 je napisao/la:Jesu li to oni cija jadna djeca nemaju kermi za otici na gostovanje u daleku Hercegovinu?sviunapad1010 je napisao/la:Pokusaj robova da budu zanimljivi
Ja mislio sala a oni ozbiljni. Evo pitaj druge ako ja lazem.

Selam ljudima i sarielu

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- prisonbreak
- Kontakt:
Naljutio si gazdu, otisao i kupio bus.belosevic28 je napisao/la:Jesu li to oni cija jadna djeca nemaju kermi za otici na gostovanje u daleku Hercegovinu?sviunapad1010 je napisao/la:Pokusaj robova da budu zanimljivi
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
jeste... onaj haski...belosevic28 je napisao/la:Ma futavi. Prozivaju tebe i 1010 a vi gospoda za njihsto se tice aktuelne teme, Sud je utvrdio...sve dalje je poznato.
Selam ljudima i sarielu

45515
-
- Kontakt:
Ne kontam foru?! Nesto na Seseljov racun? Nesto u vezi Vijecnice... Ilijasa? Hajd mu znaj na sta si misliogrbavicka je napisao/la:jeste... onaj haski...belosevic28 je napisao/la:Ma futavi. Prozivaju tebe i 1010 a vi gospoda za njihsto se tice aktuelne teme, Sud je utvrdio...sve dalje je poznato.
Selam ljudima i sarielu

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ako nista, imas humora...belosevic28 je napisao/la:Ne kontam foru?! Nesto na Seseljov racun? Nesto u vezi Vijecnice... Ilijasa? Hajd mu znaj na sta si misliogrbavicka je napisao/la:jeste... onaj haski...belosevic28 je napisao/la:Ma futavi. Prozivaju tebe i 1010 a vi gospoda za njihsto se tice aktuelne teme, Sud je utvrdio...sve dalje je poznato.
Selam ljudima i sarielu

znas ti dobro na sta mislim... uzivaj sutra u pobjedi!

45515
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.